Slaganje horoskopskih znakova - Blizanac

Dalje

Astroloski tekst o slaganju horoskopskih znakova sa Blizancem

Blizanac-Blizanac:

  Pošto ste i vi i vaš partner po prirodi nervozni, ova kombinacija neće biti baš mnogo srećna. Naime, vi dobro zajedno funkcionišete kada se družite, jer imate o čemu da razgovarate. Moći ćete bez problema da se razdvojite na neko vreme. Niste posesivni ni ljubomorni. Oboje ste slobodni i veoma cenite svoju nezavisnost. Pošto ste oboje rodjeni tračeri, vi ćete na taj način ispuniti svoje vreme. O seksu ćete više raspravljati nego što će ga praktikovati. Kako se vi kao dim sa dimom mešate, razlike vam očito ne smetaju i svakom se vetru jednako povijate. Površno zainteresovani, bez uvijanja i pretvaranja trčite za senzacijama. Volite površna i laka uzbudjenja i okolina se zabavlja na njihov račun; a seksualni odnos, baš vas briga. Vaša se sreća ostvaruje time što stvari ne shvatate dramatično i normalno je da vas prati dečija radost. Ipak u društvu i u zajedničkom poslu ne možete se podneti, jer oboje hoćete briljirati vicevima i poslovnom okretnošću. U braku vam je lakše, jer jedan je u kući, drugi je napolju. Ako vas neko prekoreva, pravite se nevešti i mislite: “za dobrim se konjem prašina diže”.

Blizanac-Rak:

  Vaš odnos se može pokazati kao odnos ulja i vode - ma koliko vas mešali, vi ćete uvek ostati odvojeni. Oboje ste promenljivi i u stalnoj defanzivi. U seksu može biti problema zato što će partner uvek moći još i kad vi to više niste u stanju. Tada će partner biti razočaran i tužan. Ako želite da ostanete zajedno, morate da se priviknete jedno na drugo. Jedino što vas veže to su uspomene iz detinjstva. Oboje volite putovanje, jedro uvek čeka; no dok vi bežite, partner se vraća. Razlike u pogledu kuće i brige o deci su velike, vi ćete lako namaknuti sredstva za život, partner je dobar blagajnik, pa će kuća biti bezbednija. Osećajni život vašeg partnera je dublji, dok je vaš površan, ali i vi ćete na svaku primedbu rado ispravljati svoje nedostatke. Medju vama je neki narcisoidni oblik erosa - javnost tu nema uvida, a vas dvoje se ne uzbudjuje ni radi erosa ni radi javnosti.

Blizanac-Lav:

  Vaša veselost i simpatičnost će relaksirati vašeg partnera, a vaša nestalnost i komunikativnost uvek će odgovarati partneru koji ne može da živi bez stalnih i čestih društvenih kontakata. U seksu se dobro slažete. Medjutim, problem nastaje onog trenutka kad primetite da je vaša sloboda ugrožena. Upravo zato što vam neće smetati izleti partnera, vi ne podnosite nikakve pritiske tog tipa. Vaš dim na partnerovom svetlu je lepši, a svetlo bez dima je prazno. Izmedju vas dvoje velike su razlike erosa i psihe, i za javnost delujete kao fatamorgana. Vaš brak je brak volje i intelekta, slobodni ste od svih predrasuda, osećaji nisu duboki i ljubomori nema mjesta - vi ste oboje sretni jer stvari gledate realistički. Nadopunjujete se u javnom radu, društvu, izletima, školi i nastupima. Naravno je da će partner imati vodeću ulogu a vi čete biti pomagač i sufler, a zlu ne trebalo i papučar. Erotska strana neće biti u redu (naročito partnera), ali vi nemate zahteva, a partner neće da se stvar komentariše. Pred javnošću nekada to liči na brak snobova.

Blizanac-Devica:

  Kada se vas dvoje prvi put sretnete, nećete ostati dužni jedan drugom: prvo što ćete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmerite svoje intelektualne moći, možda ćete nastaviti svoju vezu. Vaš seks će biti nekako suviše "cerebralan", ali to istovremeno ne znači da će biti loš. Medjutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuće svuda zajedno, ali u kući eros nema dubine, jer vam je različita brzina uzbudjivanja. Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako je ME u lošim aspektima doći će do razlaza. Kako veze nisu jake to prodje skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doći do razlaza što jedan želi seksualni odnos ujutro a drugi uveče. Ali vi ste na jednoj strani kad se tiče biznisa, praktičnog života i dnevnih potreba.

Blizanac-Vaga:

  Spoj ova dva znaka predstavlja jednu veoma zanimljivu i neobicnu kombinaciju koja se preporucuje u najrazlicitijim varijantama poslovnih odnosa i narocito kroz razlicite varijacije u prijateljskim ili emotivnim vezama. Ono sto se obicno desava vec prilikom prvog susreta, na prvi pogled, je uzajamno privlacenje i obostrane simpatije.Naravno, oboje ste veoma slicni i zbog toga svaki sledeci susret za Vas predstavlja veliko odusevljenje. Sustina je u tome da ste oboje po elementu vazdusni, po principu muski, a po temperamentu sangvinicni znaci. Ukoliko Vam je stalo da Vam odnos potraje sto duze, oboje morate korigovati svoju leprsavost, nestalnost, lezernost i nekonvencionalnost. U astroloskim krugovima narocito vazi pravilo da se preporucuje kombinacija muskarac Blizanci i zena Vaga, mada, moze i obrnuta kombinacija -- zena Blizanci i muskarac Vaga, a da to ipak ne predstavlja neku veliku razliku.

Blizanac-Skorpija:

  Ovo je kombinacija za koju vazi pravilo da, od pocetka do kraja, treba sacuvati odredjenu distancu. Znaci, rec je o dve veoma razlicite prirode i, kada postoji izuzetak u kombinaciji ova dva znaka, onda je to cisto poslovno-finansijski odnos. Ono sto moze biti veoma zanimljivo za ovu kombinaciju je cinjenica da ste oboje vrsni maheri, te ukoliko imate slicne ciljeve i zajednicke interese, onda se od Vas ocekuju veliki poslovni, finansijski ili materijalni uspeh. Medjutim, zajednicki hendikep je to sto se Vasi emotivni susreti svode na hladne poglede i uzajamno odbijanje.

Blizanac-Strelac:

  Svakako da je ovde rec o jednoj veoma zanimljivoj kombinaciji i ona je specificna po tome sto na prvi pogled, na samom startu ne obecava kontinuitet. Ipak, nemojte zaboraviti da prvi utisak moze lako da zavara i zbog toga strpljivo sacekajtena sledeci susret. Medjutim, Vi ste oboje veoma nestrpljivi tako da mnogi od Vas krenu u suprotnom pravcu bez  zelje za proverom i bez nove prilike. Ukoliko se oboje iskreno potrudite, Vas odnos moze biti izuzetno uspesan i to u najrazlicitijim segmentimaposlovnih i prijateljskih i emotivnih veza.

Blizanac-Jarac:

  Ovo je jedna "veoma teska" kombinacija i zbog toga nju nije lako pronaci u prijateljskim odnosima, a jos teze je mozete pronaci u emotivnim ili ljubavnim vezama. Medjutim, nemojte zaboraviti da postoji pravilo da uvek postoji izuzetak i zbog toga ponekad treba biti veoma uporan. Znaci, uz zajednicko zalaganje postoji mala mogucnost za poslovnu saradnju ili za neku varijantu prijateljske i emotivneveze. Ovde je rec o dve razlicite prirode koje se jasno uocavaju vec na prvi pogled i zbog toga je prilicno ocigledanstepen uzajamnog odbijanja.

Blizanac-Vodolija:

  U astroloskim krugovima vazi pravilo da je ovo jedna veoma zanimljiva i neobicna kombinacija koja se preporucuje sa velikim simpatijama. Uostalom, Blizanci i Vodolija vec na prvom susretu osecaju uzajamne simpatije i obostranu privlacnost. U tom smislu, jedno drugom dodeljuju najrazlicitije komplimente i pohvale. Kada posmatrate sa strane ovu kombinaciju, nece vam biti lako da rastumacite ko i koliko preteruje, ili, mozda je ovde rec o uzajamnom obozavanju. Naravno, nemojte ni pokusati da odgonetnete ono sto Vam Blizanci nikada nece priznati, dok Vodolijanece ni obratiti paznju na Vasa pitanja.

Blizanac-Riba:

  Na zalost, ovo je kombinacija koja se u astroloskim krugovima svrstava na onu negativnu listu i zbog toga ne budite iznenadjeni kada cujete ono veliko "NE". Uostalom, razliciti negativni komentari koji prate ovu kombinaciju ukazuju na dve razlicite prirode i na veliki kontrast koji se uocava vec prilikom prvog susreta. Ovo je kombinacija koja se retko srece u prijateljskim odnosima, a jos redje u emotivnim ili ljubavnim vezama. Ipak,naglasavamo da uz zajednicko zalaganje i uz veliku korekciju, postoji mala mogucnost za nekakav oblik poslovno-finansijske saradnje.


Dalje

viđen:

ključne reči: slaganje znakova blizanac horoskop zodijak astromatch

objavljeno: 2013-06-17