Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 02. Mart 2015

Pre podne ste okupirani radnim obavezama. Neka situacija sa saradnicima je izgleda neiskrena ili sumnjiva po pitanju legalnosti. Vi gledajte da odradite svoj deo posla bez suvisnog uplitanja. Uvece ste okrenuti ljubavi i partneru.

Devica nedeljni horoskop 02. Mart - 08. Mart 2015

Posao: Već neko vreme, ne napušta vas ideja da promenite posao.Osećate veliko nezadovoljstvo u kolektivu, i čini vam se da niko ne može da isprati, ni vas, ni vaše ideje.Period je povoljan za promene, i vi ćete to iskoristiti na najbolji mogući način.

Ljubav: Nepromišljenost je karakteristična u ovom periodu, na emotivnom planu.Ukoliko ste u vezi, može se desiti da je naglo prekinete,a ukoliko ste slobodni, da naglo udjete u vezu.Najbolje bi bilo da pre donošenja naglih odluka, o svemu dobro razmislite.

Zdravlje: Čuvajte se virusa.

Devica mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Izbegavajte da srljate iz jedne obaveze u drugu, možete napraviti grešku koja se kosi sa vašim karakterom. Pre nego što arbitrarno odredite novi pravac, budite sigurni da svi drugi znaju u kom ste pravcu krenuli. Izazovno je usporiti se kada vam um funkcioniše ovom brzinom. Promislite pre donošenja svake odluke, i konsultujte se sa bližnjima. Konstruktivan mesec je pred vama, učinite sve od sebe da isti i iskoristite.

Ljubav:

Na romantičnom planu vaši najatraktivniji kvaliteti dolaze do izražaja već na samom početku meseca. Budite nežni i prilagodite svoj prilaz drugima. Mala promena će biti efektivnija od vršenja pritiska i očekivanja globalne promene. Čak i ako ljubavni život razočara vaša očekivanja konstruktivno je da pokažete malo zahvalnosti. Usamljene device mogu da očekuju da neočekivana osoba koja je vodeni znak sredinom meseca pokaže interesovanje.

Zdravlje:

Ne dozvoljavajte anksioznostima da se nagomilaju već se poverite prijateljima. Ako ipak ovo ne možete učiniti kontaktirajte nekoga ko se stručno bavi savetovanjem.

Savet:

Kada ste u Rimu, ponašajte se kao prijatelji. Adaptacija nije teška ali određena količina truda mora biti uložena.

Srecni brojevi:

1, 5, 8, 12, 19

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.