Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 27. April 2015

Usmereni ste na partnera danas.Mada cest je Vas utisak da je egistican . Poslovi su u zastoju i vrlo ste nezadovoljni zbog toga . Morate da ulozite vise energije za uspeh . Ne brinite, psihicka i emotivna kriza uskoro prolaze . Posledica su opsesivnog razmisljanja o situaciji na koju ne mozete uticati .Vise spavajte .

Devica nedeljni horoskop 27. April - 03. Maj 2015

Posao: Imate dosta novih ideja i ne znate odakle da počnete.Sve ste jako dobro izanalizirali,i sada je vreme za akciju.Veoma je moguć neki problem na radnom mestu sa nekim od kolega,koji se neće složiti sa vama, uz objašnjenje da ste vrlo komplikovani.

Ljubav: Što više izlazaka na javna mesta to je veća šansa za zanimljivo poznanstvo.Već za vikend očekujte zanimljiv susret sa osobom koja nije iz vašeg mesta, već je u prolazu.Ako budete otvoreni, smeši vam se lepa i inspirativna veza.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Devica mesecni horoskop za April 2015

Posao:
Turbulencije su sveprisutne u narednom mesecu. Bićete u iskušenju da inciirate nove faze i stare eliminišete kompletno iz dijaloga. Prvi talas transformacije će vas pogoditi krajem druge nedelje meseca. I sa sobom će poneti prve značajnije metamorfoze koji će vas stimulisati da kompletno promenite život. Zatim će kraj naredne nedelje za one koji oklevaju prepuniti čašu i zatećiće se iznenada u ogromnim promenama. Promena se ne morate plašiti, na kraju samo one promene koje ne želite donesu najveća događanja.

Ljubav:
Priželjkujete nove, veselije događaje. Usmerite misli u pozitivnom pravcu i vizualizujte promenu. Nema razloga da potiskujete svoje instinkte. Dozvolite necenzurisanoj verziji sebe da dođe do izražaja. Ako ste u posvećenoj vezi, imate ogroman uticaj na partnerova raspoloženja i radnje stoga ne bi bilo zgoreg nagovestiti koji su aspekti koje biste vi modifikovali. Savetujemo da promenu facilitirate direktnom komunikacijom a ne zloupotrebom uticaja. Samo mišljenje može biti dovoljno.

Zdravlje:
Fluktuacije u temperaturi sklone su da izazovu probleme sa grlom. Obratite pažnju na higijenske navike u restoranima koje posećujete.

Savet:
Loš prijatelj je kao senka, na sunčane dane ne možete ih se osloboditi a na tmurne ih ne možete naći stoga čuvajte prave prijatelje.

Srecni brojevi:
3, 19, 20, 21, 24, 26

"Skeptik sam. Isprva nisam baš verovala u ono šta mi je receno. Zato kad su stvari pocele da mi se ispunjavaju, bila sam vrlo iznenadjena."
Jelena, Novi Sad

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.