Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Devica Avgust 2014

Posao: Planetarni uticaji će vam doneti i dobru komunikaciju sa saradnicima te biste se mogli osetiti kao da ste na vrhu sveta. Nemojte zaboraviti na detalje jer će vas početak ovog perioda poneti u novom pravcu. Upravo detalji čine razliku između dobro i genijalno učinjenog posla. Nagrada ne dolazi odmah, ali dolazi sigurno. Strpljenje svakako nije na odmet. Svoju impulsivnost i želju da nepravdu isterate na videlo definitivno trebate kontrolisati i zadržati za sebe ako ne naiđe optimalni trenutak.

Ljubav: Miris ljubavi je u vazduhu. Neće manjkati društvenih zbivanja koja će zahtevati vaše prisustvo. Ako interesno budete prilazili drugima, budite svesni da isto možete očekivati i od njih. Moguć početak (ili obnova) tajne veze iz prošlosti na samom početku perioda. Pažljivo samo, laganim korakom pošto su šanse da će vam se obiti o glavu sveprisutne.

Zdravlje: Ne smeti sebi dozvoliti da postanete statični u prostoru jer ćete se brzo osetiti ugušeno. Svež vazduh i umerena aktivnost predstavljaju optimalnu kombinaciju za vašu dobrobit.Izaberite šta će relaksirati prenapregnut nervni sistem.

Savet: Ako vas određena situacija ili seting guši, promenite razgovor. Uramite iste dosadne teme u nove okvire i na novi način sagledajte realnost.

Srećni brojevi: 2,9,14,16,24,25.


Za vise detalja o znaku Devica, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop devica ili horoskop devica Avgust. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak devica koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka devica za Avgust 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop devica za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.