Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Devica Jul 2014

Posao: Početkom perioda su oči saradnika uperene ka vama. Uprkos tome – često ćete se osećati zanemareno ili na neki način osujećeno. Ne smete dozvoliti sebi da poverujete u autentičnost ovog osećanja niti dozvoliti ogorčenosti da prodre u vašu svakodnecnicu. Najviše dobijate ako uspete da se asertivno nosite sa problemima i u istovreme projektujete percepciju pozitiviteta. Sredinom perioda predstoji veoma emotivni dan u kome će skromnost prijatelja kome verujete doneti poslovnu rekogniciju za kojom vapite.

Ljubav: Vaš partner će primetiti vašu emotivnu patnju uprkos hrabrom bezizraznom licu i pružiti vam priliku da se otvorite i budete shvaćeni i prihvaćeni. Podrška će učiniti ogromnu razliku u načinu na koju opažate isto dešavanje. Usamljene device nisu tako usamljene. Viđaće se sa više osoba u nadi da jedna od njih ispuni emotivna očekivanja ali istovremeno sve i da se to desi, neće želeti da se obavežu.

Zdravlje: Hipohondrija može prouzrokovati da stvarne smetnje u vašem organizmu previdite a konto teatralnijih smetnji. Ne dozvolite mentalnoj nestabilnosti da se odrazi na vaše zdravlje.

Savet: Volite druge onoliko koliko želite da vama pruže ljubavi jer ćete u suprotnom biti praznih ruku.

Srećni brojevi: 5, 10, 12, 16, 25, 29.


Za vise detalja o znaku Devica, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop devica ili horoskop devica Jul. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak devica koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka devica za Jul 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop devica za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.