Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 17. Septembar 2014

Danas mozete ostvariti dobar poslovni dogovor. Iskoristite svoje veze sa inostranstvom. Nervozni ste i promenljivog raspolozenja. Nerazumevanje sa partnerom.

Devica nedeljni horoskop 15. Septembar - 21. Septembar 2014

Posao: Na poslu će vas pratiti napeti odnosi sa kolegama. Potrudite se da budete fleksibilniji u svojim stavovima. Takodje, budite oprezniji sa upotrebom tehničkih uredjaja, mogući su kvarovi. Poslušajte savet prijatelja kako da unapredite svoje finansije.

Ljubav: Sa partnerom će vas pratiti povremeni nesporazumi, ali ćete imati i periode kada ćete se izuzetno dobro osećati. Ne propustite zajedničke večernje izlaske. Ako ste slobodni, upoznaćete vrlo privlačnu osobu koja će vas zainteresovati.

Zdravlje: Pronadjite više vremena za odmor.

Devica mesecni horoskop za Septembar 2014

Posao: Novi mesec sa sobom donosi pad raspoloženja. Vaš manjak tolerancije naglasiće osećaj da je oko vas previše ljudi sa kojima ste prinuđeni da uđete u interakciju iako biste najradije radili sami. Osvestite se i prihvatite limite. Kompromisi su više nego neophodni, stoga nađite zlatnu sredinu. Moraju postojati pojedinci koje iz vas ne izvlače ono najgore. Kraj meseca biće dobrodošao jer će sa sobom doneti olakšanje i dizanje teskobe iz radne atmosfere.

Ljubav: Emotivni odnosi za vas donose nove dileme. Konfuzni ste u proceni vaše važnosti partneru ili potrebe za vašom sigurnošću. Ove strepnje ćete ostaviti iza sebe već sredinom meseca. Osećaj jedinstva sa svetom će vas preplaviti i globalni osećaj povezanosti će vas motivisati da se poboljšate. Device u dužim vezama ili braku će doći u iskušenje da
neke afinitete izraze i realizuju potencijale dugoročno platonskih
odnosa.

Zdravlje: Pojačeno lučenje stomačne kiseline može ometati vaše funkcionisanje na svakodnenvom nivou.

Savet: Odmerenost je veoma bitna u svim interakcijama. Nemojte se preterano otvarati drugim ljudima jer rizikujete pad samopouzdanja.

Srećni brojevi: 3, 8, 10, 16, 22, 28

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.