Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Devica April 2014

Posao: Koristite sve ono što obogaćuje vašu radnu svakodnevnicu i rešite se svega što predstavlja suvišan prtljag. Kolegijalni odnos ne podrazumeva da se sa opterećujućim ljudima iz radnog setinga u privatno vreme socijalizujete! Za poboljšanje životnog standarda je zapravo potrebno manje materijalnih dobara a više uživanja u životu. Cenite sve povoljne prilike koje vam je zaposlenje pružilo više nego što istom zamerate što vas lišava slobodnog vremena i vremena sa voljenima.

Ljubav: Zbog upornog odupiranja promeni, možete se sukobiti sa partnerom. Nađite kompromis na neutralnoj teritoriji ne bi li izbegli rundu sukoba fokusiranih na dominaciju. Ako čeznete za dobrim odmorom, dajte sve od sebe i organizujte trodnevno putovanje ili posetu udaljenim članovima porodice bar jednom u toku ovog perioda. Device koje uživaju u singl statusu mogu posredstvom radnog setinga steknuti nove kontakte sa romantičnim potencijalom.

Zdravlje: Izobilje je u vama samima. Preterano uživanje može imati negativne psoledice stoga možete biti suočeni sa ozbiljnim variranjima pritiska.

Savet: Fokusirajte se na grabljenje užitka pred vama a ne na dugoročne ciljeve sasumnjivim potencijalom za realizaciju.

Srećni dani: 6, 7, 17, 19, 21, 23.

Za vise detalja o znaku Devica, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop devica ili horoskop devica April. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak devica koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka devica za April 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop devica za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.