Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 25. Oktobar 2014

Na poslu ste i dalje beskompromisni. Saslusajte sta drugi imaju da vam kazu, mozda dobijete dobru ideju. Moguca tajna ljubav!

Devica nedeljni horoskop 20. Oktobar - 26. Oktobar 2014

Posao: Imate potrebu da se pozabavite sredjivanjem tekućih finansija. Dobar je trenutak da naplatite zaostala potraživanja, ali izvršite i ozbiljnu reorganizaciju nepotrebnih troškova. Bićete veoma uspešni u većoj trgovini i investicijama.

Ljubav: Imate utisak da partner nije dovoljno iskren prema vama. Ako budtete raspoloženi za konstruktivan razgovor sa partnerom, razrešićete svoje dileme. Ako ste slobodnog statusa, Kontaktiraće vas stara ljubav.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

Devica mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Poslovne okolnosti će na samom početku perioda mnoge od vas izložiti ljutnji ili istu žestoko izazvati kod vas. Iako je vaša priroda mahom fokusirana na detalje, krupna slika biće uzrok strepnje i uznemirenja. Opasni potresi prete na da sliku na poslu opasno pomere ka nepovoljnijoj a vi niste spremni da stojite po strani. Proanalizirajte sve i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas direktno kritikuju.

Ljubav: Verovatno ćete se truditi da razmenite lepe ideje i iskustva sa drugom stranom. Mesec će početi bez većih turbulencija i partner će predstavljati veliki izvor podrške. Ovo će pojačati vašu veru u odnos i povoljno uticati na nivo poverenja koji gajite prema partneru. Usamljeni pojedinci će biti skloni da mnoge stvari previde kako kod sebe tako i kod drugih i biće orijentisani na traženje svog ideala.

Zdravlje: Morate razviti efikasnu strategiju za lišavanje od stresa. Bilo da se posvetite rekreaciji ili uplatite spa tretmane morate biti svesni potreba svoga tela i nikako ih ne zanemarivati.

Savet: Iako ćete biti u iskušenju da probate da sve manjke nadoknadite kontra produktivno je da se predstavljate onoliko dugački koliko niste. Budite realni i ne gajite tuđa nerealna očekivanja.

Srećni brojevi: 2, 5, 7, 12, 15

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.