Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 29. Januar 2015

Ocekuju vas lepa desavanja u domu.Neke lepe vesti ce vas obradovati za jednog clana porodice.Ljubav i kuca su u centru zbivanja danas.

Devica nedeljni horoskop 26. Januar - 01. Februar 2015

Posao: Nerazumevanje u kolektivu, dodatno vas frustrira.Već neko vreme ste nezadovoljni medjuljudskim odnosima, ali isto tako trebate biti svesni, da ne možete, bar u ovom trenutku ništa promeniti.Osećate se sputano od osoba na položaju.

Ljubav: Već neko vreme tenziju sa posla unosite u vaš emotivni život,kao da niste više ni zainteresovani za partnera, i da vam je potpuno svejedno, da li će veza opstati ili će partner otići.Samo je loš period, odreagujte, pre nego što bude kasno.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Devica mesecni horoskop za Januar 2015

Posao:
Morate uzeti dirigentski štap u svoje ruke i pokazati drugima od čega ste satkani. Izbegavajte uzimanje kredita do sredine meseca jer tranziti sugerišu nepovoljne ili nepredvidive okolnosti vraćanja koje vas neće dovesti u zavidnu situaciju. Kraj meseca će u vaš život doneti novu dinamiku. Ruke će vam napokon biti odvezane. Bićete u svom elementu.

Ljubav:
Ljubomora će predstavljati još jedan mogući izazov koji se mora prevladati, ali pre nego što partneru održite predavanje razmislite dobro da li je ovo samo ponašanje partnera kojim traži vašu pažnju ili stvarno postoje razlozi da burno reagujete.  Već sredina meseca će ponuditi pravi uvid u situaciju i motivaciju kojom se vodi ili vaš partner ili neko sa jakom željom da postane isti.

Zdravlje:
Oslušnite svoje telo na naznake upalnih procesa u zglobovima ili leđima. 

Savet:
Što ste pametniji to ćete moći da se izrazite sa manje reči. Izbegavajte da sve ljude upućujete u proces kojim vam misli teku.

Srećni brojevi:
6, 7, 18, 25, 27, 30

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.