Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 28. Mart 2015

Jedna vest sa posla je pozitivna za vas. Imate bolje mogucnosti za ostvarenje svojih poslovnih ideja i zamisli. Inace suoceni ste sa puno prepreka, posebno finansijskih.

Devica nedeljni horoskop 23. Mart - 29. Mart 2015

Posao: I pored velikog truda i rada koji neprestano ulažete u posao, ne dobijate rezultate.To vas može dodatno frustrirati, i blokirati, što će se manifestovati kao gubitak volje.Budite strpljivi, nadredjeni vas odavno posmatraju, i nagrada za vaš rad će doći, kada bude trebalo.

Ljubav: Osoba koju ste nedavno upoznali na jednom većem skupu, intenzivno se preko kruga prijatelja raspituje za vas.Glas koji budete dobili, pokrenuće vas emotivno, i imate velike šanse da udjete u ozbiljnu vezu.Samopouzdanje vam je opalo.

Zdravlje: Glavobolje.

Devica mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Izbegavajte da srljate iz jedne obaveze u drugu, možete napraviti grešku koja se kosi sa vašim karakterom. Pre nego što arbitrarno odredite novi pravac, budite sigurni da svi drugi znaju u kom ste pravcu krenuli. Izazovno je usporiti se kada vam um funkcioniše ovom brzinom. Promislite pre donošenja svake odluke, i konsultujte se sa bližnjima. Konstruktivan mesec je pred vama, učinite sve od sebe da isti i iskoristite.

Ljubav:

Na romantičnom planu vaši najatraktivniji kvaliteti dolaze do izražaja već na samom početku meseca. Budite nežni i prilagodite svoj prilaz drugima. Mala promena će biti efektivnija od vršenja pritiska i očekivanja globalne promene. Čak i ako ljubavni život razočara vaša očekivanja konstruktivno je da pokažete malo zahvalnosti. Usamljene device mogu da očekuju da neočekivana osoba koja je vodeni znak sredinom meseca pokaže interesovanje.

Zdravlje:

Ne dozvoljavajte anksioznostima da se nagomilaju već se poverite prijateljima. Ako ipak ovo ne možete učiniti kontaktirajte nekoga ko se stručno bavi savetovanjem.

Savet:

Kada ste u Rimu, ponašajte se kao prijatelji. Adaptacija nije teška ali određena količina truda mora biti uložena.

Srecni brojevi:

1, 5, 8, 12, 19

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.