Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 01. Jul 2015

Danasnji dan je vrlo lep za druzenje sa prijateljima. Raspolozeni ste, manje napeti i izrazito intuitivni. U poslu dajete svoj maksimum, jos samo kad bi i finansije bile proporcionalne ulozenom trudu i zalaganju. Pazite sta potpisijete.

Devica nedeljni horoskop 29. Jun - 05. Jul 2015

Posao: Sredinom ove nedelje očekuje vas iznenadni dobitak,što će vam jako popraviti raspoloženje,koje je inače u padu već neko vreme.Imaćete mogućnst i za dodatnu zaradu putem honorarnog posla.Ako vam je potrebna pomoć obratite se jednom starijem kolegi.

Ljubav: Mnoge Device koje su u dugim vezama u ovom periodu se preispituju i stavljaju i sebe i partnera na razne testove.Bićete iznenadjeni krajnim ishodom, jer je sve mnogo lepše nego što se vama u ovom trenutku čini.Voljena osoba je zaštitnički nastrojena prema vama.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica mesecni horoskop za Jul 2015

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.