Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 26. Maj 2015

Danas su moguci iznenadni zdravstveni problemi, moguce sa stomakom. Pokusajte da se ne nervirate oko stvari koje ne mozete da promenite. Brine vas i novcana situacija. U poslu ste pragmaticni, dobar kontakt sa inostranstvom.

Devica nedeljni horoskop 25. Maj - 31. Maj 2015

Posao: Period je naročito povoljan ako poslujete sa strancima ili radite u nekim većim firmama i korporacijama gde ćete jednostavno zablistati. Vaše kreativne ideje i predlozi će naići na odobravanje saradnika,jer ste raspoloženi za timski rad.

Ljubav: Za dane vikenda očekuje vas veliko iznanadjenje,taman što ste pomislili da ste zaboravili na jednu osobu i da je vreme da krenete dalje, ponovo se vraća u vaš život.Zauzeti pripadnici znaka žele proširenje porodice,i uživaju u krugu porodice.

Zdravlje: Glavobolje.

Devica mesecni horoskop za Maj 2015

Posao:
Sklop ličnosti vam početkom ovog meseca donosi isplatu truda te i napredak na poslovnom planu. Trijumf i nestanak napetosti koja se duže vreme provlačila kroz vašu svakodnevnicu doćiće vam na prvu loptu neprirodno. Biće vam teško da se naviknete na novonastalu situaciju i osećaćete nešto poput zujanja u ušima. To ne znači da i dalje nećete morati da dajete sve od sebe. Nemoje se upetljavati u odnose koji nemaju veze s vama pa nećete potrošiti previše energije na rešavanje tuđih pitanja i time uskratiti sami sebe.

Ljubav:
Emotivno ste rastrzani. Činiće vam se da ste neodlučni jer neuspešno diktirate svojim osećanjima. Morate negovati osećanja i manje pokušavati da ih kontrolišete i ograničite. Samo ljubav može vam doneti razumevanje prema sopstvenom senzibilitetu. Ako ste u emotivnom odnosu ili braku morate svoju rastrzanost zadržati za sebe i iz svojih dilema zostaviti partnera. Ne morate sve na direktni način podeliti jer se
lako može desiti da partnera svojom nesmotrenošću povredite.

Zdravlje:
Zapaljenje nerva može vas ozbiljno pomučiti pred sam kraj meseca Maja.

Savet:
Svaki novi dan je nova prilika da započnete ponovo i aspekte života kojima niste zadovoljni u potpunosti promenite.

Srećni brojevi:
3,7,8,10,20,22

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.