Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Devica dnevni horoskop 23. Decembar 2014

Pošto ste po prirodi perfekcionista, konstantno ste nezadovoljni postignutim i stremite ka višem cilju, što može biti i dobro i loše. Najbolje bi bilo da se okrenete pre svega hobiju, kako biste se opustili.

Devica nedeljni horoskop 22. Decembar - 28. Decembar 2014

Posao: Ponekad ste lakomisleni, i to je ono čega se trebate čuvati u narednom periodu.Poslovne okolnosti povoljne su za vas, posebno ako saradjujete sa inostranstvom.Očekuje vas potpisivanje novih ugovora,ako je vaš posao vezan za komunikacije.

Ljubav: Što se emotivnog života tiče, nemate ni jedan razlog da budete nezadovoljni,Partner je pun razumevanja i ljubavi, i to će vam puno značiti u ovom periodu.Slobodni pripadnici, razmišljaju o ulasku u vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje: Želudačne tegobe.

Devica mesecni horoskop za Decembar 2014

Posao: Ne dozovlite sebi da budete preosetljivi po pitanjima novca. Nemojte provoditi više vremena nego što je neophodno sa kolegama. Distanciranjem ćete izbeći probleme kasnije. U eventualnoj konfrontaciji popustite da bi prikrili svoje prave interese. Kraj meseca sa sobom nosi stabilizaciju situacije i prolongiranje statusa quo.

Ljubav: Planetarni uticaji vašem znaku naglašavaju seksualne  impulse i entuzijazam da uđete u romantični odnos. Ako ste veoma racionalni i teški za zadovoljiti biće vam preko-potrebna veoma začinjena situacija koja će se prezentovati sredinom prve nedelje. Definitivno postoji potencijal da prejako reagujete ili upadnete u rizičnu situaciju koja će podstaknuti vašu strast.

Zdravlje: Izbegavajte prejedanje ili pokrivanje drugih problema hranom.

Savet: Niko nije ostrvo, nemoguće je živeti apsolutno nezavisno. Svima treba pomoć od drugih.

Srećni brojevi: 3, 6, 9, 13, 17

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.