Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 26. Novembar 2014

Jedan ste od glavnih lidera i tako se i ponasate. Ne postoji posao koji ne mozete zavrsiti. Oslanjujuci se na svoje sposobnosti mozete se cak previse i osamostaliti.

Lav nedeljni horoskop 24. Novembar - 30. Novembar 2014

Posao: Još uvek imate potrebu za dokazivanjem na radnom mestu. Da bi bili uspešniji neophodno je da ostvarite dobru saradnju sa svojim kolegama. Ako ste u većim poslovnim aktivnostima očekuje vas značajan priliv novca. Čuvajte se neumerenog trošenja.

Ljubav: Kontakt koji ste već uspostavili sa osobom iz poslovnog okruženja, vodi vas u emotivnu vezu. Bićete pozitivno iznenadjeni, ukoliko ste imali predrasude. Slobodni Lavovi, sreću se slučajno sa starom ljubavi, dolazi do razgovora i obnove veze.

Zdravlje: Napeti ste.

Lav mesecni horoskop za Novembar 2014

Horoskop jos nije objavljen, proverite za par dana.

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.