Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 02. Septembar 2014

Za svoj detaljni dnevni horoskop, iz Srbije pozovite 0901-888-888 (MTS i Fiksna mreza). Za pozive iz inostranstva kliknite ovde

Okupirani ste porodicom i finansijama. Odnos sa partnerom je stabilan, ali bez velikog zadovoljstva i ispunjenja. Zato ste okrenuti materijalnim vrednostima gde pronalazite kompenzaciju za nezadovoljstvo.Ranjivi ste.

Lav nedeljni horoskop 01. Septembar - 07. Septembar 2014

Za svoj detaljni nedeljni horoskop, iz Srbije pozovite 0901-888-888 (MTS i Fiksna mreza). Za pozive iz inostranstva kliknite ovde

Posao: Imate želju za akcijom i novim poslovima, ali vas prati utisak da vaši saradnici ne mogu da zadovolje vaše kriterijume. Ipak, nemojte biti previše brzopleti, posebno kada su u pitanju veće investicije i trgovina sa osobama iz inostranstva.

Ljubav: Trudite se da podržavate partnerove predloge, ali vam u pojedinim trenucima nedostaje taktičnosti u komunikaciji. Nemojte se vraćati na neprevazidjene nesporazume iz prošlosti. Ako ste slobodni, imaćete želju za intenzivnijim večernjim izlascima.

Zdravlje: Osećate povremene bolove u ledjima,

Lav mesecni horoskop za Septembar 2014

Za svoj detaljni mesecni horoskop, iz Srbije pozovite 0901-888-888 (MTS i Fiksna mreza). Za pozive iz inostranstva kliknite ovde

Posao: Poslovna atmosfera će vas činiti blago iziritiranim/om. Ovo će vam zauzvrat doneti na trenutak potpuni pad entuzijazma i snage. Postaćete agresivniji i rešeni da odbacite sve probleme iza sebe. Početkom ove nedelje možete otkriti da je jedan od kolega plasirao laži o vama. U toku zadnje nedelje nemojte donositi bitne finansijske odluke. Gubitak novca je izvestan stoga učinite sve da minimalizujete svoje gubitke.

Ljubav: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja će učiniti da vas mnogi požele u svom društvu. Bićete veoma zapaženi i socijalno poželjni. Neki od vas će se transformisati u najbolje zabavljače. Izlazci neće izostati. Oni u vezama ili braku će se mnogo kretati među ljudima i stvarati nove kontakte. Važno je iz vida ne gubiti prioritete i uvek partneru dati prednost kada je reč o grupnim interakcijama.

Zdravlje: Izbegavajte produženo prisustvo u prostoru/blizini prostora u kome se obavljaju inžinjerski radovi jer je vaš imunitet ugrožen.

Savet: Otvoriti nove mogućnosti za sebe i ne prihvatajte nametnute limite kao definitivne granice.

Srećni brojevi: 4, 12, 17, 18, 20, 28