Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 28. Maj 2015

Tezak dan za vas. Imate dugorocne planove na umu. Suvise ste okupirani obavezama i teski. Na poslovnom planu ne ide nista bez borbe i prepreka. Pritiska vas i emotivno nezadovoljstvo zbog partnera.Treba vam vise Sunca i svetlosti to najbrze vama popravlja raspolozenje.

Lav nedeljni horoskop 25. Maj - 31. Maj 2015

Posao: U toku ove nedelje imaćete neočekivanu poslovnu ponudu,i nećete imati mnogo vremena da reagujete,zato brzo mislite. Iskoristite mogućnosti koje vam se pružaju na tacni, jer ovu šansu čekate već duže vreme.Stagnacija vas jako frustrira.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pošto-poto žele da uđu u vezu sa osobom koja je već zauzeta, i iskoristiće sav svoj šarm da je pridobiju za sebe.Budite oprezni, situacija se za dane vikenda može neočekivano iskomplikovati,jer ta osoba nije do kraja iskrena.

Zdravlje: Više šetajte.

Lav mesecni horoskop za Maj 2015

Posao:
Ovaj period će obeležiti relativno povoljni planetarni uticaji koji će veoma potpomoći okolnostima ne bi li ostvarili najbolje moguće kontakte s kolegama i klijentima. Iskoristite ovu naklonost kako biste izgladili probleme koje ste imali u odnosima s kolegama. Pripazite sredinom perioda na svoje ponašanje jer ćete imati podsticaj da se raspravljate bez da to ima realni razlog. Pitanja ega morate ostaviti po strani i dozvoliti klijentima da dođu do same vaše srži.

Ljubav:
Vaš šarm i sposobnost da intrigirate potiču iz unutrašnje ravnoteže. Upravo vas ona čini odličnim partnerom na više načina. No, to sve dolazi kada oko sebe imate već neki balans kao i partnera koji vas podržava u vašim ponekad ekcentričnim željama. Slobodni lavovi biće u iskušenju da potraže razloge zašto ih dve mlađe osobe iz okruženja privlače tako jako uprkos atipičnom ponašanju i neispoliranoj spoljašnosti.

Zdravlje:
Previše radite, premalo spavate. Teret će se slomiti na vašim leđima i za očekivanje je tegoba sa kostima.

Savet:
Tenzije drugih se lepe za vas stoga je najbolje posvetiti se antistres aktivnostima i izbegavati preterano opterećujuće.

Srećni brojevi:
2,5,8,12,23,28

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.