Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 01. April 2015

Dobijate vaznu vest izdaleka, koja ce vas na kratko uznemiriti. Dobro ste raspolozeni i puni ste energije i volje za rad. Odlican period za polaganje ispita i trgovinu sa strancima. Optimista ste.

Lav nedeljni horoskop 30. Mart - 05. April 2015

Posao: Sredinom ove nedelje možete imati problem sa dokumentacijom.Pazite gde ostavljate svoje stvari,neko jedva čeka da napravite grešku.Koliko god da ste poslovno aktivni, i zaradjujete, možete imeti problem sa novcem.

Ljubav: Ako želite da sačuvate vezu ili brak, ove nedelje budite posebno oprezni, partner je jako napet i nezadovoljan.Ukoliko želite da razgovorom rešite nesuglasice, vodite računa šta i kako ćete reći.Velike su šanse da budete pogrešno shvaćeni.

Zdravlje: Velika napetost.

Lav mesecni horoskop za April 2015

Posao:
Poslovna saradnja će u nadolazećem mesecu za pripadnike vašeg znaka značiti mnoštvo interakcije sa pripadnicima srodnih generacija, inostranim kontaktima ili osobama koje su intelektualno pokretljive i odaju sliku kompetentnog sagovornika. Važno je da svoju ulogu prihvatite sa dostojanstvom i nepokolebivim autoritetom. Bez obzira na spretnost postavljanja sredina perioda će u žižu vaše pažnje dovesti probleme fokusirane na sopstveni manjak tolerancije. Otvorite um i lišite se okova rigidnosti, njima ništa ne dobijate a možete izgubiti priliku da steknete brojne kontakte i blagotvorne prilike.

Ljubav:
Što se ljubavi tiče, vreme je i dalje ekstremno pozitivno. Naboj osećanja inspiriše vas da se dobro zagledate i potvrdite svoje pozicije u emotivnom odnosu na kome radite duže vreme. Ako ste idalje nezadovoljni možda je vreme da okončate. Usamljeni lavovi će biti dobrog raspoloženja i ispitivati granice spajanja i razdvajanja kada je reč o potencijalnim odnosima. Morate slediti svoje instinkte. Razmena energije je lepši deo stvarnosti ali nije svako dobar kontejnirajući objekat stoga možete naleteti na daleko emotivno nabijenije tipove ličnosti nego što ste navikli ili što vam godi.

Zdravlje:
Sportska aktivnost može komplementirati vaše fiziološke potrebe. Posvetite se zdravom životu.

Savet:
Mlad čovek bez nadarenosti je star stoga dozvolite kreativnosti da izbije na površinu kao i slobodu izražaja.

Srećni brojevi:
2, 8, 16, 17, 20, 29

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.