• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mrezeJasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 13. Oktobar 2015

Nervoza popusta i danas opet vrlo dobro vladate sobom i svojim reakcijama. Vrlo ste uporni i agilni te uspevate da proturite svoje ideje. Partnerstvo vam je najvaznije ovog momenta i postaje na vasu srecu sve stabilnije i kvalitetnije

Lav nedeljni horoskop 12. Oktobar - 18. Oktobar 2015

Posao: U narednom periodu ostanite staloženi i nikako ne reagujete impulsivno. Izvesne okolnosti se naglo menjaju a sve u vašu korist,potrebno je samo još malo da se strpite.Trošite energiju kreativno,tu ste najbolji.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju šansu da preko posla upoznaju osobu koja odgovara svim njihovim kriterijumima.Ta osoba najverovatnije je na neki način povezana sa inostranstvom,privatno ili poslovno.Radi se o uspešnoj i kredibilnoj osobi.

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Lav mesecni horoskop za Oktobar 2015

Posao:
Šansa meseca leži upravo u vašoj poslovnoj ambiciji. Morate znati da vas taj uspeh bar povremeno isključuje iz drugih životnih sfera. Dobićete izraženiji osećaj iliti osetljivost za finansijsko stanje vaše porodice. Svi pokretački mehanizmi će biti aktivirani pa ćete lako ostvarivati ciljeve koji su dosad bili van vašeg domašaja.

Ljubav:
Idealizujete odnose i često sanjarite. Oni koji su obnovili stare odnose će biti u iskušenju da ovo taje od sredine jer će se plašiti da ugroze svoje fantazije. Usamljuni će obojeni željom da se što više druže i istinski upoznaju ljude različite od vas. Za mnoge će ovo druženje imati romantične implikacije i može biti seme iz koga će se izroditi novi emotivni odnos. .  Slobodni lavovi imaju naglašenu tendenciju da flertuju, da uživaju u naglašenoj senzualnosti i mogućnost da se upuste u avanturu. Biće izazovnih prilika, suviše teških za odbijanje.

Zdravlje:
Ako se ne krećete dovoljno već uglavnom sedite, može doći do zastoja energije u organima i raznih poremećaja.

Savet:
Vreme posvetite putovanjima  usmerenim ka sportskim manifestacijama i nećete omanuti. Duh kompetitivnosti i pripadanja na sportskim manifestacijama neće izostati i preporodiće vaš duh na nezamislive načine.

Srećni brojevi:
16, 29, 11, 14, 23

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.