Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Zoran Delibos
Lokal: 15

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 20. Oktobar 2014

Mozda propustate dobru poslovnu priliku, a da se to ipak ne bi desilo obratite paznju na sitnije dogovore, one koji dolaze od povremenih saradnika. Neko od njih planira posao mnogo veceg obima gde bi i vi mogli da uskocite. Proverite krvni pritisak.

Lav nedeljni horoskop 20. Oktobar - 26. Oktobar 2014

Posao: Puni ste energije i raspoloženi za komunikaciju. Bićete veoma uspešni u poslovima marketinga i menadžmenta.Ipak, potrudite se da završite zaostale adminstrativne poslove. Materijalno poboljšanje možete očekivati preko honorarnih poslova.

Ljubav: Partner će vam priredjivati pozitivna iznenadjenja. Ako ih budete prihvatali, uživaćete u dobroj zabavi i druženju. Ukoliko ste slobodnog statusa, bićete u prilici da upoznajete neobične osobe, ali vašu pažnju će privući osoba koja živi u inostranstvu.

Zdravlje: Prate vas povremeni bolovi u ledjima.

Lav mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Duži period unazad nije bio nimalo nežan prema vama. No, ovo ima i dobre nuspojave. Mnogi od vas su svoje ambicije sveli na realistično ogledalo koje se može realizovati više nego adekvatno. Sredina perioda će svima doneti povratak stare aspiracije iz mladosti i težnju da se ista sprovede u delo što će biti uspešno u različitim stepenima u zavisnosti od drugih težnji i okolnosti. Kraj perioda doneće olakšanje i dozvoliće vam da se preorijentišete na familijarno.

Ljubav: Interpersonalni odnosi u ovom mesecu biće fokusirani na erotske susrete. Ako ste u vezi, vaši predlozi će najverovatnije biti prihvaćeni i uveličani od druge strane. Za usamljene, realizacija potencijala značiće da će morati da pojačaju šarm i demonstriraju strpljenje ako žele da dođe do gratifikacije njihovih aspiracija. Udvarajte se polako i neobavezno i izvesno je da uspeh neće izostati.

Zdravlje: Početak jeseni definitivno nije loš trenutak da odete na jedan opširni sistematski problem i pobrinete se za sve manje smetnje pre nego što demonstriraju svoju hroničnu prirodu.

Savet: Vaš prerogativ mora biti da mislite pozitivno bez obzira na sve okolnosti dešavanja u kojima ste učesnik. Morate na realnost gledati kroz prizmu optimizma ne bi li u svoj život prizvali malo lagodnosti i sreće.

Srećni brojevi: 2, 5, 16, 20, 24, 25

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.