Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Lav Jul 2014


Posao: Period oscilacija je počeo. Na poslovnom planu, to znači da varirate od nekoga ko rado prihvata podršku, kolaboraciju ili podršku kolega do nekog ko odgurkuje ljude od sebe. Iako cenite drugarstvo – neophodno vam je da znate da ste samodovoljni. Probajte da omekšate svoje stavove i da nađete zlatnu sredinu. U ovom periodu treba razmišljati par koraka unapred ali to ne znači dati maha svojoj megalomaniji koja čeka u senci.

Ljubav: Vaš partner potražuje vašu pomoć i punu podršku zato što se suočava sa izuzetno izazovnim periodom. Znak inteligencije i snage je i otvoreno prihvatanje pomoći u trenutcima u kojima je neophodna. Učite od vašeg partnera i budite zahvalni prilici koja vam je pružena, jer se vrlo lako možete pokazati kao nezamenljivi. Ako ste usamljeni ovaj period može doneti značajne kontakte iz inostranstva koji mogu biti višestruko korisni.

Zdravlje: Težina vazduha vam ne prija. Moguće je oticanje nogu kao i drugi problemi vezani za krvotok. Izbegavajte svinjetinu i obroke spremane na masti kao i gurmanske špecije.

Savet: Preteranim komplikovanjem najviše gubite vi sami. Ponekada je najprostije rešenje i najkorisnije. Izgubićete energiju na sprovođenje komplikovanih rešenja koja će biti veća ili jednaka gubitku očiglednim rešenjem.

Srećni brojevi: 3, 4, 8, 13, 17, 30.

Za vise detalja o znaku Lav, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop lav ili horoskop lav Jul. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak lav koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka lav za Jul 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop lav za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.