Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 26. Januar 2015

Jedan od clanova porodice vam danas moze zadavati brigu.Neke promene u domu takodje vas mogu uznemiriti.Na poslu vlada losa atmosfera i komunikacija i to vam nimalo ne odgovara.

Lav nedeljni horoskop 26. Januar - 01. Februar 2015

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, ova nedelja će vam biti veoma uspešna.Lavovi koji su na visokom položaju, nalaze se na velikom iskušenju.Slučajni susret i predlog jednog prijatelja, nateraće vas da preispitate svoj status.

Ljubav: Najbolje bi bilo da u narednom periodu, pažnju usmerite prema osobama koje vas opuštaju.Razmirice koje ste imali sa partnerom, kulminiraju, pa vam se ne sugeriše da dodatno podižete tenziju.Jednostavno se povucite, nije vreme za rasprave.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Lav mesecni horoskop za Januar 2015

Posao:
Novogodišnji period će sa sobom doneti retrospektivu i potsetiti vas na napravljene greške. Ne potcenjujte prelomnu snagu koju za situaciju može da ima poznavanje pravih ljudi u pravim trenutcima i situacijama. Pred sam kraj meseca činiće vam se kao da ste previše preuzeli na sebe, ovo nije signal da trebate dići ruke već samo ukopajte pete i na problem nasrnite iz novog ugla.

Ljubav:
Vaša osećanja će biti svedenija i duboko svesnija realnih implikacija ostanka u odnosu u kome se trenutno nalazite ali emotivna komponenta ne sme biti u potpunosti ostavljena po strain. Od svoje stabilne i istovremeno senzibilne prirode ne možete pobeći. Usamljeni lavovi će utehu pronaći u novim partnerima predominantno rođenim u znaku raka. Upravo će ovi rođeni u znaku raka nadomeštati vašu senziblinost istinskom dubinom.

Zdravlje:
Poslednji pokreti Saturna u Škorpiji mogu vam doneti veću sklonost pesmističkim stavovima, naglašene anksioznosti ili depresivna stanja.

Savet:
Najbolji odgovor na situaciju dolazi iz usta osobe koja nije ljuta, budite svesni ovoga i kontrolišite bes.

Srećni brojevi:
3, 11, 16, 24, 25, 28

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.