Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 04. Jul 2015

Vi polako izlazite iz mraka, i loseg raspolozenja u poslednje vreme. Pazite kako trosite novac danas. Ocekujete neki dobitak. Vrlo ste komunikativni i imate jasne ideje. Drugi to cene u poslu.trenutak je za lepo prijatno druzenje.

Lav nedeljni horoskop 29. Jun - 05. Jul 2015

Posao: U narednom periodu imaćete više opcija za posao.Izdvojiće se jedna,kao jako primamljiva i moćna,ali budite oprezni,nije sve tako kao što izgleda.Ne donostite odluku na brzinu,već dobro razmislite o svemu i realno sagledajte situaciju.

Ljubav: Udvaranje jedne moćne osobe koja je na visokom položaju ulepšaće vam ovaj period.Osećaćete se privlačno i neodoljivo,a ta dešavanja dodatno će vam podići samopouzdanje i samopoštovanje.Ukoliko ste zauzeti planirate put sa voljenom osobom.

Zdravlje: Kontrolišite pritisak.

Lav mesecni horoskop za Jul 2015

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.