Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 06. Mart 2015

Danas ste pozitivno raspolozeni. Dan je vrlo povoljan za ucenje i polaganje ispita. Emotivna situacija se rasciscava i partner vam je sve naklonjeniji. Cuvajte se povreda.

Lav nedeljni horoskop 02. Mart - 08. Mart 2015

Posao: Odlična nedelja je ispred vas.Stvari na koje dugo čekate, sada dolaze na realizaciju, a posao, koji ste ugovarali, konačno je vaš.Takodje su vam odlični aspekti i za novac, ukoliko vam neko duguje, u ovom periodu dobijate novac nazad.

Ljubav: U ljubavi cvetaju ruže, a vi ste presrećni sa sadašnjim partnerom.Bićete inspirisani poslovnim uspesima, da pokažete svoju velikodušnost prema voljenoj osobi.Slobodni Lavovi, imaće potrebu za flertom, i da na što više osoba, ostave pozitivan utisak.

Zdravlje: Puni ste energije.

Lav mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Konfliktna situacija vas neće zaobići početkom prve nedelje, nemojte braniti stavove do kojih vam nije istinski stalo. Izbegavajte davanje ultimatuma ili obavezivanja dok se ova problematična situacija ne raščisti. Na raščišćavanje nećete sačekati dugo. Fizička aktivnost je dobrodošla jer će vam biti prigodan ventil za osećanja frustracije i lišavanje od stresa. Izbegavajte preterivanje i ekstremne pozicije ili demonstraciju istih na random mestu.

Ljubav:

Što se ljubavi tiče, vreme je da se dobro zagledate i potvrdite svoje pozicije u emotivnom odnosu na kome radite dude vreme. Ako ste idalje nezadovoljni možda je vreme da ponovo procenite situaciju. Suočavanje sa istinama vezanim za vaš odnos/brak sledi krajem meseca. Budite apsolutno iskreni sa sobom. Vreme je da napravite bitne odluke, ali nemojte u iste srljati.

Zdravlje:

Ako primetite da vam manjka pokretnosti investirajte u dobru profesionalnu masažu.

Savet:

Vaš prerogativ mora biti da mislite pozitivno bez obzira na sve okolnosti koje vas okružuju. Vi privlačite onime što odašiljete iz sebe.

Srecni brojevi:

4, 5, 18, 20, 23, 28

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.