Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 31. Oktobar 2014

Ostavite svoj ego po strani i odlucite sta je najbolje za tim koji vodite. Umete da budete odgovorni, pokazite to kada je najpotrebnije. Imate podrsku starijih i osoba koje su se vec ostvarile u svom poslu.

Lav nedeljni horoskop 27. Oktobar - 02. Novembar 2014

Posao: Veoma ste angažovani na poslu. Pratiće vas povremena napetost, ali ćete biti efikasni i sistematični. Dobar je trenutak da obnovite poslovnu saradnju sa nekadašnjim kolegama. Ako ste nezaposleni, očekujte povoljne vesti.

Ljubav: Prija vam da više vremena provodite u porodičnom okruženju, ali vas sa partnerom prate povremene rasprave. Potrudite se da budete fleksibilniji. Ako ste slobodni, upoznaćete mladju šarmantnu osobu.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

Lav mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Duži period unazad nije bio nimalo nežan prema vama. No, ovo ima i dobre nuspojave. Mnogi od vas su svoje ambicije sveli na realistično ogledalo koje se može realizovati više nego adekvatno. Sredina perioda će svima doneti povratak stare aspiracije iz mladosti i težnju da se ista sprovede u delo što će biti uspešno u različitim stepenima u zavisnosti od drugih težnji i okolnosti. Kraj perioda doneće olakšanje i dozvoliće vam da se preorijentišete na familijarno.

Ljubav: Interpersonalni odnosi u ovom mesecu biće fokusirani na erotske susrete. Ako ste u vezi, vaši predlozi će najverovatnije biti prihvaćeni i uveličani od druge strane. Za usamljene, realizacija potencijala značiće da će morati da pojačaju šarm i demonstriraju strpljenje ako žele da dođe do gratifikacije njihovih aspiracija. Udvarajte se polako i neobavezno i izvesno je da uspeh neće izostati.

Zdravlje: Početak jeseni definitivno nije loš trenutak da odete na jedan opširni sistematski problem i pobrinete se za sve manje smetnje pre nego što demonstriraju svoju hroničnu prirodu.

Savet: Vaš prerogativ mora biti da mislite pozitivno bez obzira na sve okolnosti dešavanja u kojima ste učesnik. Morate na realnost gledati kroz prizmu optimizma ne bi li u svoj život prizvali malo lagodnosti i sreće.

Srećni brojevi: 2, 5, 16, 20, 24, 25

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.