Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 20. Decembar 2014

Vrlo ste hrabri u odlukama i ne prezate da kazete ono sto mislite! Ne vole bas svi da cuju istinu i to pravo u lice, ali vi ste majstor takvog saopstavanja!

Lav nedeljni horoskop 15. Decembar - 21. Decembar 2014

Posao: Imaćete preteranu potrebu da se dokazujete na poslu.Budite oprezni, jer svojim nadmenim stavom, možete nekoga nenamerno povrediti.Kraj je jednog izuzetno lošeg perioda,pa možete očekivati napredak, u svakom smislu.Izbegavajte rizične situacije.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom ekscentričnom Vodolijom,
može doneti mnogo divnih trenutaka. Posebno srećnan dan je petak. Zauzetima je na vidiku tajna veza.Čuvajte se, partner je intuitivan, i mogao bi nešto posumnjati.

Zdravlje: Posetite zubara.

Lav mesecni horoskop za Decembar 2014

Posao: Slušajte druge veoma pažljivo i odgovarajte na njihove zahteve veoma taktično. Mogućnost poslovnog putovanja na samom početku meseca. Ignorišite ultimatume duhom pozitivnosti. Upravo vam vaše samopouzdanje dozvoljava da priznate da niste sigurni u ishod svake situacije. Splet srećnih događaja pokreće se 20. Decembra.

Ljubav: Pričajte sa voljenima o dugo iščekivanim dešavanjima. Izrazite svoje brige slobodno i bićete dočekani duhom razumevanja i tolerancije. Slobodni lavovi imaju naglašenu tendenciju da flertuju, da uživaju u naglašenoj senzualnosti i mogućnost da se upuste u avanturu. Biće izazovnih prilika, suviše teških za odbijanje.

Zdravlje: Problemi sa sinusima mogu bitno ugroziti kvalitet vašeg života stoga se inhalirajte bosiljkom i ne izlazite napolje bez kape ako je vreme vetrovito. Pored ovoga povoljno bi bilo planirati posetu slanoj sobi.

Savet: Jaki ljudi ne odustaju kada naiđu na izazov, samo rade vrednije.

Srećni brojevi: 2, 9, 20, 24, 28, 30

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.