Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Lav dnevni horoskop 16. Septembar 2014

Pozicija Marsa u Vasem znaku cini Vas previse ponosnim i nedovoljno racionalnim, sujeta Vam moze pokvariti odnose sa kolegama, malo stisajte strasti.

Lav nedeljni horoskop 15. Septembar - 21. Septembar 2014

Posao: Bićete u prilici da završite projekte koji vas opterećuju u dužem vremenskom periodu. Značajnije rezultate možete očekivati u poslovima privatnog preduzetništva, ali i u uslužnim delatnostima. Ne ulažite novac u rizične investicije.

Ljubav: Imate potrebu da se prepustite ličnim zadovoljstvima i da uživate u druženju sa bliskim prijateljima, ali će izostati partnerovo razumevanje, pa su mogući nesporazumi. Ako ste slobodni, biće naglašena želja za novim poznanstvima i avanturama.

Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

Lav mesecni horoskop za Septembar 2014

Posao: Poslovna atmosfera će vas činiti blago iziritiranim/om. Ovo će vam zauzvrat doneti na trenutak potpuni pad entuzijazma i snage. Postaćete agresivniji i rešeni da odbacite sve probleme iza sebe. Početkom ove nedelje možete otkriti da je jedan od kolega plasirao laži o vama. U toku zadnje nedelje nemojte donositi bitne finansijske odluke. Gubitak novca je izvestan stoga učinite sve da minimalizujete svoje gubitke.

Ljubav: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja će učiniti da vas mnogi požele u svom društvu. Bićete veoma zapaženi i socijalno poželjni. Neki od vas će se transformisati u najbolje zabavljače. Izlazci neće izostati. Oni u vezama ili braku će se mnogo kretati među ljudima i stvarati nove kontakte. Važno je iz vida ne gubiti prioritete i uvek partneru dati prednost kada je reč o grupnim interakcijama.

Zdravlje: Izbegavajte produženo prisustvo u prostoru/blizini prostora u kome se obavljaju inžinjerski radovi jer je vaš imunitet ugrožen.

Savet: Otvoriti nove mogućnosti za sebe i ne prihvatajte nametnute limite kao definitivne granice.

Srećni brojevi: 4, 12, 17, 18, 20, 28

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.