Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Lav April 2014

Posao: Ovaj period sa sobom donosi dobre predispozicije za saradnju sa
inostranstvom ili strancima. Oni koji nisu u prilici da ovaj potencijal
iskoriste na ovaj način bi se trebali posvetiti nekom novom edukativnom
kursu ili produbljivanju već stečenih veština. Aktivirajte se poslovno i
preduznite korake koje odlažete već duže vreme. Energija proleća vam
odgovara i komplementira vaše emotivno stanje. Vreme je za delanje,
praznici su davno zaboravljeni! Nadređeni vam mogu praviti problem ili
komplikovati situaciju na osnovu posla obavljenog pre dužeg vremenskog
perioda.

Ljubav: Lavovi u stabilnom emotivnom odnosu ili braku primećuju znakove da partnera nešto muči - najbolje je da ovo sagledate kao priliku da se postavite konstruktivno i olakšate situaciju. Neko u vama podstiče ekstremnu radoznalost i želju da se upustite u novu aktivnost. Kockarski duh prodire iz usamljenih lavova spremnih na nove riskantne poteze i gambite. Uskladite očekivanja i realnost i dopustite drugima da greše.

Zdravlje: Mogući problemi sa želudcem i/ili mogućnost javljanja crevne infekcije.Izbegavajte unošenje vode sa javnih česmi i obratite pažnju na istek rokaprehrambenih namirnica.

Savet: Ne potcenjujte katarzičnu vrednost suza. Ako nadolazite suze nemojte ih potisnuti već osetite trenutak i prisetite se prošlosti. Emocije vas čine jačim pojedincem, ne slabijim.

Srećni dani: 5, 9, 13, 21, 25, 31.
Za vise detalja o znaku Lav, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop lav ili horoskop lav April. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak lav koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka lav za April 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop lav za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.