Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Ribe Avgust 2014

Posao: Čeznete za nedeljom posvećenom poigravanju sa okolnostima i ljudima ali nažalost bićete prezauzeti. Naučili ste sve što ste trebali o poslu u doba kad vam nije išlo, pa ste pokušavali na taj način da popravite stvari. Olakšanje ćete osetiti tek u drugoj polovini meseca. Do tada pokušajte da shvatite zašto vam se u život vraćaju poslovni kontakti iz prošlosti i iskoristiti to na najbolji mogući način. Imate srećne okolnosti, ni sami niste sigurni kako sve okrenete u vašu korist.

Ljubav: Vaš emotivni odnos najlakše se može opisati izrazom: status quo. Stvari stoje takve kakve su, malo je pomaka i ka boljem i ka gorem. Ustaljenost navika i monotoniju svakodnevnice trebate razbiti pre nego što bude prekasno. Isterajte dileme na svetlo i usmerite sve snage ka razrešenju istih.Najlakše je možda vašoj mašti da ne definiše odnose i oboji mistikom svoje potrebe ali u tome nećete naći smisao, sem ako je smisao u stalnom traženju.

Zdravlje: Bićete izraženo nespretni krajem perioda, ovo može izazvati više neugodnih povreda nego ozbiljnih. Izbegavajte neudobnu obuću i nesanitarne plaže.

Savet: Kreativnost je dobrodošla u svakom setingu ali morate odabrati dobar trenutak da istu nametnete drugima.

Srećni brojevi: 4,8,10,17,22,28.
Za vise detalja o znaku Ribe, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop ribe ili horoskop ribe Avgust. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak ribe koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka ribe za Avgust 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop ribe za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.