Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Ribe April 2014

Posao: Živite prilično jednostavno pa opet vam se dešava da noću ne možete da zaspite ili loše spavate jer ste uzbuđeni ili streptie zbog narednog dana. Izazove ćete lakše prevazići ako pronalazite radost i smeh u svemu što radite. Nijedan trenutak nije neprigodan da se atmosfera olakša ćaskanjem i dobrim smislom za humor. Koncentrisanje na striktno poslovnu stranu stvari je nemoguće. Zanimljive smetnje će vam odvraćati pažnju. Sredinom perioda ćete biti nepotrebno rasejani - morate se postarati da ne izgubite ili zaboravite da ponesete važnu dokumentaciju na sastanak.

Ljubav: Na romantičnom planu se prezentuje poslednja prilika da zasenite u potpunosti novu osobu koja vam je momentalno privukla pažnju. Iskoristite trenutak i šanse uspeha su idealne. Ako ste, pak, u dužoj vezi ili braku možete očekivati uznemirenje sitnih razmirica. Veoma je bitno da ih ne zatrpate snegom, jer će se poput grudve uvećavati a kada se sve nadodaju mogu ozbiljnije ugroziti budućnost vašeg odnosa.


Zdravlje: Očekujte probleme sa nesanicom. Nemojte sami sebi davati lekove i pribegavati eksperimentisanju već se konsultujte sa stručnim licem.

Savet: Da bi postigli zavidne rezultate moramo prihvatiti sve greške sa kojima živimo i bez obzira na njih moramo uživati u svakodnevnici.

Srećni dani: 8, 16, 17, 18, 26, 29.


Za vise detalja o znaku Ribe, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop ribe ili horoskop ribe April. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak ribe koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka ribe za April 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop ribe za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.