Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Ribe Jul 2014

Posao: Pripadnici ovog znaka nalaze se pod uticajem konstruktivnog impulsa. Da biste aktivirali željene finansijske konstrukcije moraćete da sačekate još neko vreme. Poželjni su veliki potezi ukoliko iza njih stoji istinsko zalaganje na realnim osnovama. Pokušajte da zastupate sopstvene interese bez obzira da li ćete nekome ostati dužni. Iskoristite svaku šansu koja se nudi posebno pred sam kraj nadolazećeg perioda.

Ljubav: Emotivni život nema razloga da pretrpi ikakvu promenu. Saturn se vraća i zahteva ozbiljnu preraspodelu odgovornosti za šta ste spremni kako vi tako i partner. Odnosi koji se već duže vreme održavaju na staklenim nogama pretrpeće preokrete. Ako vam je odnos već duže vreme nesiguran u međuprostoru morate se zapitati da li je to dobro za pojedinačne interese i vas i uskoro bivšeg partnera.

Zdravlje: Radite na poboljšanju svog stanja, jedite zdravije i ne zapostavljajte fizičke aktivnosti ma koliko da vam se usladilo lenčarenje.

Savet: Dozvolite sebi da vas pozitivna energija drugih ponese ali ostanite autentični svojim karakteristikama, motivacijama i postignućima.

Srećni brojevi: 2, 5, 8, 12, 15, 26.
Za vise detalja o znaku Ribe, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop ribe ili horoskop ribe Jul. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak ribe koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka ribe za Jul 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop ribe za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.