Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Branka
Lokal: 11

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 28. Januar 2015

Preporuka za danas je da odete na kraci put.Provesce te se divno a bilo bi dobro da odete zajedno sa partnerom.Na poslu je situacija promenljiva ali zato u ljubavi vam cvetaju ruze.

Vaga nedeljni horoskop 26. Januar - 01. Februar 2015

Posao: U ovoj nedelji imate osećaj, kao da ste na domak cilja, ali da vam nešto izmiče kontroli i koči vas dodatno. Savet je da se pripremite za stvari koje slede, a tiču se eventualnog napredovanja, ili povišice, koju ste zaslužili.

Ljubav: U ovoj nedelji, bićete puni planova sa partnerom.Imate želju da menjate status, takodje i da proširujete porodicu.Ukoliko ste slobodni, privlačićete partnere koji su znatno stariji od vas i koji su situirani.Prijaće vam pažnja koju dobijate.

Zdravlje: Odlično.

Vaga mesecni horoskop za Januar 2015

Posao:
Na vama će biti da iskoristite ove početne dane na najbolji mogući način. Dajte sebi i malo oduška ali nikako ne gubite kontrolu nad okolnostima, i smatrajte ovo davno naučenom lekcijom. Ugroženi ili zlonamerni porodični odnosi sa dolaskom sredine meseca na neki način mogu uticati na poslovne izazove sa kojima ste suočeni. 

Ljubav:
Prva nedelja će sa sobom doneti želju da se povučete u sebe i prepustite hedonističkim uživanjima bilo da partner podražava ovu tendenciju ili ne. Beg u filmsku umetnost ili intelektualne sadržaje ne može vas večno izolovati od eventualnih razočaranja stoga trebate otvoriti kanale komunikacije sa partnerom i dati odnosu šansu da prevaziđe i vaše zamerke i zamerke vašeg partnera. Kraj meseca nosi stabilizaciju ali i preokupaciju porodičnim pitanjima preko romantičnih.

Zdravlje:
Ne odlažite posete lekaru jer boravak Saturna u prirodno  osmom polju može zahtevati provere svega - od krvne slike do intimnih telesnih funkcija

Savet:
U kriznim situacijama je imperativ uputiti druge u najbolje rešenje ili nekoga ko sigurno zna to stručno da reši. Bolje nego amaterski nagađati.

Srećni brojevi:
8, 11, 14, 17, 27, 28

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.