• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  cena 60 din iz fiksne i 60 din iz mreze Telekom Srbija 0.5 min

 • Nemacka razgovor uzivo:

  0900-5106-1972

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreze

 • Svajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreze

 • Slovenija razgovor uzivo:

  090-3028

  cena 1.99 eur iz fiksne i 1.99 eur iz mobilne mrezeJasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 29. Novembar 2015

Nema razloga za brigu i nervozu. Planovi će vam se ostvariti, ali morate malčice pričekati i pri tom dati sve od sebe. Nemojte misliti da ste najpametniji, već poslušajte i savete kolega i dragih osoba. Katkad su i oni u pravu.

Vaga nedeljni horoskop 23. Novembar - 29. Novembar 2015

Posao: Promene na poslu, koje već duže vreme očekujete,konačno su na pomolu.Pomerićete se sa mrtve tačke,i zasluženo dobiti ili povišicu,ili promenu radnog mesta,koje je bolje plaćeno.Finansije se stabilizuju.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka će više vremena provoditi sa voljenom osobom i to će vam oboma u narednom periodu prijati.Koliko god pažnje pružite partneru, on će vam duplo više vratiti.Ako želite nešto više, slobodno recite, sve će vam želje biti ispunjene.

Zdravlje: Odlično.

Vaga mesecni horoskop za Novembar 2015

Posao:
Malo toga je protiv vas. U fazi ste preisipitivanja svojih odluka, i najvažnije je da budete fer i prema sebi i prema drugima. Mnogo toga vam ide u prilog. Možete očekivati da se dobro složite sa nekom Vodolijom, posebno ako radite u medijima ili ste preko posla u kontaktu sa komunikativnim osobama. Mnogi će se ponašati kao energetski vampiri prema vama, osetiće miris slave i uspeha koji vi nažalost ne primećujete a zračite energijom koja samo što nije eksplodirala. Bićete intuitivni, nepredvidivi, energični i željni pobede. Kod vas je u pitanju moralna pobeda, novac kao da vam nije važan. Bićete spremni da se prihvatite novog posla. Kod vas je sada sve u fazi rešavanja po kratkom postupku. Ipak, imajte milosti prema saradnicima, ne mogu da izdrže vaš tempo.

Ljubav:
Slobodne vage mogu slobodu doživeti kao usamljeništvo u kome sebe povremeno sažaljevaju povremeno se osećaju sjajno. One malobrojne su u vezi koja ih zadovoljava, samo zato što su na vreme postavile svoje uslove od kojih ne odstupaju. Ipak, ni vi niste imuni, pa nećete tako lako odoleti nekome ko je na prvo mesto duhovit, veseo i širi oko sebe pozitivnu energiju.

Zdravlje:
Obratite pažnju na nagomilavanje tečnosti u organizmu.

Savet:
Disciplina i doslednost. To su dva faktora kojima svi duguju svoj uspeh. Rezultati se pojavljuju kao posledice ponekad i decenijske borbe.

Srecni brojevi:
3, 13, 30, 11, 26

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.