Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Zoran Delibos
Lokal: 15

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 30. Septembar 2014

Moguc je odlazak na put. Pozitivne promene u okolini. Odlicno ste raspolozeni i razmisljate o dalekim stvarima. Dobre veze sa inostranstvom.U poslu ste umesni i kreativni.

Vaga nedeljni horoskop 29. Septembar - 05. Oktobar 2014

Posao: Na poslovnom planu vas očekuju intenzivnija kraća putovanja. Bićete u prilici da upoznate nove osobe, ali i da otpočnete veoma korisnu saradnju. Ako se bavite javnim poslovima, očekujte nagrade i priznanja. Finansije se polako stabilizuju. Platite zaostale račune.

Ljubav: Otvoreni ste za ljubav. Prija vam partnerova energija i inicijativa. Imate potrebu da se prepustite ličnim užicima. Prijaće vam zajednička putovanja. Ako ste slobodnog statusa, zaljubićete se. Opčiniće vas neobična osoba kojoj nećete moći da odolite.

Zdravlje: Smanjite alkohol i cigarete.

Vaga mesecni horoskop za Septembar 2014

Posao: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego vas otežavajuće okolnosti kontra stimulišu. Nedostatak motivacije će biti prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete vreme vezano za posao trošiti u neobaveznom ćaskanju sa kolegama. Letargiju ćete najbolje prevazići ako se fokusirate na cilj i lišite se fatalnih interpretacija događaja. Kraj
perioda sa sobom može doneti smirenje ali samo ako porazite unutrašnje
anksioznosti i sumnje u sebe.

Ljubav: Komunikacija sa pripadnicima suprotnog pola ne mora imati nikakve dublje implikacije. Moguće je prepustiti se užitku plitkog flerta radi površnih rezultata i bržeg prolaska vremena. Ako ste u stabilnom odnosu ili braku, bliskost će ostati na konstantnom nivou. Različite teme pružiće vam priliku da sa partnerom zagrebete po površini a na vama je da li ćete to i uraditi.

Zdravlje: Teskobe sa parnim organima se daju očekivati stoga obratite pažnju na osetljive tačke u organizmu.

Savet: Inovacije su uvek uzbudljive ali u specifičnim situacijama koštaju suviše truda i vremena. Ponekad je uobičajena rutina više nego
dobrodošla.

Srećni brojevi: 2, 4, 18, 19, 22, 30

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.