Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 05. Mart 2015

Danas puno toga ocekujete od partnera ili saradnje sa vaznim ljudima. Sve je usmereno ka poslu i saradnji. Vase obaveze rastu i dobrom organizacijom mozete sve postici. Period za poslovni napredak.

Vaga nedeljni horoskop 02. Mart - 08. Mart 2015

Posao: U prethodnom periodu, bili ste pretrpani obavezama, tako da je potrebno da malo usporite tempo.Odradili ste i više nego što se od vas očekivalo.Ovih dana očekuju vas troškovi i naplanirani izdatci.Budite oprezni sa novcem, posebno sredinom nedelje.

Ljubav: Veza je zapala u monotoniju, i to vam dosta utiče na raspoloženje ovih dana.Umesto što partnera okrivljujete za sve, probajte da ga iznenadite, i unesete malo dinamike u vas odnos.Oboma će vam prijati izlazak iz rutine.

Zdravlje: Malaksali ste.

Vaga mesecni horoskop za Mart 2015

Posao:

Želite nekoliko tihih, mirnih, neuzbudljivih nedelja. Samo polako i promišljeno. Početak druge nedelje vas je zatekao u opterećenom stanju - nemojte na sebe preuzimati dodatne odgovornosti. Želećete da uletite u određenu situaciju ali pametnije je da iskontrolišete impulse i duboko promislite pre upuštanja. Druga polovina obećava mnogo bolja dešavanja nego prva polovina Marta.

Ljubav:

Što se emotivnog života tiče, prva nedelja sa sobom nosi mogućnost zaljubljivanja. Razum ste ostavili iza sebe; emotivni kapaciteti preuzimaju kontrolu i diktiraju vam ulazak u novu avanturu. Vage u braku ili dužoj vezi moraju istinito izražavati sopstvene stavove ali i biti spremne da partnera u potpunosti prihvate u cilju održanja zajednice. U suprotnom zajednica neće opstati.

Zdravlje:

Problemi sa stomakom, preosetljivost na određene grupe namirnica.

Savet:

Činite ono što vas čini zadovoljnim i nemojte se siliti da radikalne mere koje nisu suštinski vaše prihvatite i usvojite.

Srecni brojevi:

8, 11, 14, 17, 27, 28


"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.