Jasminka Jandric
Lokal: 77


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 19. Septembar 2014

Danas ste u svom elementu posle nekog vremena opet. Raspolozeni ste i mozete ostvariti dobar kontakt sa nekim iz daleka. Uzivate u ljubavi i naklonosti suprotnog pola.

Vaga nedeljni horoskop 15. Septembar - 21. Septembar 2014

Posao: Ne prija vam poslovno okruženje, ali se potrudite da ibegavate besmislene rasprave sa svojim kolegama. Materijalna situacija se poboljšava. Iskoristite dobre prilike za trgovinu nekretninama, ali budite oprezniji prilikom ugovaranja polise osiguranja.

Ljubav: Dobro se slažete sa partnerom. Opuštaju vas njegove dosetljive i duhovite opaske, a rado ćete prihvatiti i njegove poslovne predloge. Ako ste slobodnog statusa, upoznaćete osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled, ali koja je zauzeta.

Zdravlje: Prati vas nesanica.

Vaga mesecni horoskop za Septembar 2014

Posao: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego vas otežavajuće okolnosti kontra stimulišu. Nedostatak motivacije će biti prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano, a najradije ćete vreme vezano za posao trošiti u neobaveznom ćaskanju sa kolegama. Letargiju ćete najbolje prevazići ako se fokusirate na cilj i lišite se fatalnih interpretacija događaja. Kraj
perioda sa sobom može doneti smirenje ali samo ako porazite unutrašnje
anksioznosti i sumnje u sebe.

Ljubav: Komunikacija sa pripadnicima suprotnog pola ne mora imati nikakve dublje implikacije. Moguće je prepustiti se užitku plitkog flerta radi površnih rezultata i bržeg prolaska vremena. Ako ste u stabilnom odnosu ili braku, bliskost će ostati na konstantnom nivou. Različite teme pružiće vam priliku da sa partnerom zagrebete po površini a na vama je da li ćete to i uraditi.

Zdravlje: Teskobe sa parnim organima se daju očekivati stoga obratite pažnju na osetljive tačke u organizmu.

Savet: Inovacije su uvek uzbudljive ali u specifičnim situacijama koštaju suviše truda i vremena. Ponekad je uobičajena rutina više nego
dobrodošla.

Srećni brojevi: 2, 4, 18, 19, 22, 30

"Oduvek me je zanimala astrologija, ali mi je i uvek bio problem naci dobre astrologe. Tog problema više nema jer znam da kad god okrenem Astrološki Centar, javice mi se samo najbolji."
Ana, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.