Zorka Cupic
Lokal: 33


Slavica Djokovic
Lokal: 22

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 28. Maj 2015

Danas ste u cudnom raspolozenju. Vrlo ste hladni, pokazite malo vise emocija ljudima koje volite. Imate dobre veze sa inostranstvom. Emotivno niste zadovoljni, ne vidite perspektivu veze u kojoj se nalazite. Pesimizam nije u skladu sa Vama. Moguca glavobolja i problemi sa stomakom.

Vaga nedeljni horoskop 25. Maj - 31. Maj 2015

Posao: Period je odličan za sve one koji na neki način saradjuju sa članovima porodice ili se bave privatnim biznisom.Ukoliko vam neko duguje novac, a vi ste na neki način to oprostili uskoro će vam vratiti.

ljubav: Ukoliko ste zauzeti pazite da ne šaljete pogrešne signale osobi koja je već duže vreme zainteresovana za vas.Slobodni pripadnici znaka upoznaće zanimljivu osobu, najverovatnije preko interneta.Imaćete i mogućnost ulaska u tajnu vezu.

Zdravlje: Unosite više vitamina.

Vaga mesecni horoskop za Maj 2015

Posao:
Planetarni uticaji će vam doneti i dobru komunikaciju sa nadređenima te biste mogli osetiti kao da ste na vrhu sveta. Nemojte zaboraviti na detalje jer će vas početak ovog perioda poneti u novom pravcu. Upravo detalji čine razliku između dobro i genijalno učinjenog posla. Nagrada ne dolazi odmah, ali dolazi sigurno. Strpljenje svakako nije na odmet. Svoju impulsivnost i želju da nepravdu isterate na videlo definitivno trebate kontrolisati i zadržati za sebe ako ne naiđe optimalni trenutak.

Ljubav:
Emotivna dešavanja u ovom periodu mogu predstavljati repliku ili varijaciju situacije iz prošlosti. Vaša hladnokrvnost može vas lišiti aspekta partnerovih osećanja ali vas nagraditi na drugoj strani. Izuzetno je bitno da odredite prioritete i budete dosledni. Predomišljanje nema nijednu prednost. Ako odredite emotivan odnos prioritetnim partner će vam pomeranje fokusa ka poslu zameriti. Ako pak prioritet držite na poslu, partner će to uočiti i shodno prilagoditi svoje ponašanje ili pak svoje prioritete.

Zdravlje:
Ne smete sebi da dozvolite da postanete statični jer ćete se brzo osetiti ugušeno ili deprimirano.

Savet:
Ako vas određena situacija guši, promenite razgovor. Uramite iste dosadne teme u nove okvire i na novi način sagledajte realnost.

Srećni brojevi:
2,7,14,16,23,28


"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.