Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Vaga April 2014

Posao:Početkom nedelje bićete blago iziritirani zahtevima posla. Jedan ili više kolega će zahtevati pomoć i obučavanje. Ispostaviće se da je
posao veći nego što ste incijalno pretpostavljali. Bez obzira na ova
otežanja - nećete očajavati! Trenutno je možda lakše praviti planove
nego delati i sprovoditi iste. Iako vam misli lete u ovom periodu,
progres je ugrožen okolnostima van vaše kontrole koje će izaći na
videlo sredinom meseca.

Ljubav: Privatni život predstavljaće neiscrpni izvor energije i podrške. Važno je da ne reagujete momentalno nafrustracije, već da spustite loptu i sagledate globalnu sliku. Ova dešavanja, iako dosadna, mogu vam ponuditi da modifikujete svoj imidž i da se predstavite kao vođa. Krajem nedelje partner stavlja određene zahteve pred vas - razmislite dva puta pre nego što obećate nešto što ne možete da ispunite.

Zdravlje:Pad imuniteta je očekivan. Unosite puno tečnosti i umereno se bavite fizičkom aktivnošću!

Savet: Vaša inicijativa je neophodna za poboljšanje. Ako ste nečime
nezadovoljni ne oklevajte nego preuznite kontrolu u svoje ruke.

Srećni brojevi: 1, 2, 17, 20, 27, 29.Za vise detalja o znaku Vaga, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop vaga ili horoskop vaga April. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak vaga koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka vaga za April 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop vaga za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.