Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Zoran Delibos
Lokal: 15

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 25. Oktobar 2014

Povoljan period za dobijanje veceg novca za posao koji obavljate. Docice do manje oscilacije raspolozenja, medjutim tolerantniji ste nego inace.

Vaga nedeljni horoskop 20. Oktobar - 26. Oktobar 2014

Posao: Imate potrebu da se prepustite ličnim zadovoljstvima i uživanju, ali nemojte propuštati pozitivne poslovne prilike jer možete sklopiti poslove koji vam u budućnosti mogu značajnije poboljšati finansijsku situaciju. Imate podršku pretpostavljenih.

Ljubav: Prati vas dobro raspoloženje. Uživate u intenzivnijim kontaktima sa partnerom. Prija vam njegova inicijativa i smisao za šalu i zabavu. Ako ste slobodnog statusa, imaćete ponudu za ljubavnu avanturu sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled.

Zdravlje: Korigujte način ishrane. Smanjite slatkiše.

Vaga mesecni horoskop za Oktobar 2014

Posao: Turbulencije su sveprisutne u nadolazećem periodu. Bićete u iskušenju da inciirate sasvim nove faze i privođenje starih kraju bar u dva maha. Prvi je potencijalno oko 8. I sa sobom će poneti prve značajnije potrese koji će vas stimulisati da transformišete život. Sredina perioda će za one koji oklevaju ponegovati nadu da je možda ipak moguće održati situaciju ovakvkom kakva je ali će period od 22. do 25. razbiti bilo kakve iluzije da transformacija nije više nego neophodna.

Ljubav: Novi mesec će sa sobom doneti želju da na svom izgledu i imidžu dodatno poradite. Neophodno vam je da iz ovog dela života crpite samopouzdanje za sve druge stoga nećete oklevati da potrošite dodatnih sat dva na sređivanje i ekstra dodate mere koje mogu doprineti utisku koji ostavljate na druge. Izvesno je da ćete biti u iskušenju da investirate novac u proizvode vezane za lepotu, estetiku i parfimeriju.

Zdravlje: Izuzetno je bitno da imate svoje preference i potrebe u vidu u svakom trenutnku. Činite ono što vas čini zadovoljnim i nemojte se siliti da radikalne mere koje nisu susštinski vaše prihvatite i usvojite.

Savet: Samopouzdanje i šarm dolaze iznutra, sjaj i uglačanost mogu samo odškrinuti vrata. Na vama je da incijalni utisak produbite i oduvate vrata u širom otvoreno stanje.

Srećni brojevi: 8, 11, 14, 17, 27, 28

"Skeptik sam. Isprva nisam baš verovala u ono šta mi je receno. Zato kad su stvari pocele da mi se ispunjavaju, bila sam vrlo iznenadjena."
Jelena, Novi Sad

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.