Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Branka
Lokal: 11

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 19. Decembar 2014

Nezadovoljni ste. Nedostaju vam čvrstina i upornost da se izborite za ono do čega vam je stalo. Najlakše je kukati i biti nezadovoljan. Zar niste razmišljali o tome da treba maksimalno da se angažujete.

Vaga nedeljni horoskop 15. Decembar - 21. Decembar 2014

Posao: Neočekivani troškovi, očekuju vas u toku ove nedelje, pa ćete biti izloženi dodatnom stresu.Na poslu se oseća mala napetost, zbog narušenih medjuljudskih odnosa.Kraj nedelje, donosi bolje raspoloženje, i stišavanje tenzije.

Ljubav: Na emotivnom planu možete očekivati interesantna poznanstva.Nastaje haos, jer nećete znati za koju osobu da se odlučite.Jedna vas osvaja lepotom, a druga inteligencijom.Zauzete Vage planiraju vikend,sa partnerom daleko od svakodnevne gužve.

Zdravlje: Osetljiva je koža.

Vaga mesecni horoskop za Decembar 2014

Posao: Veoma dobar mesec za preuzimanje inicijative i procedure. Imaćete fizičke snage i mentalne energije dovoljne da se izborite sa mnogim pitanjima kao i da započnete neke nove projekte. Dobra komunikacija če vas najviše pogurati ka cilju. Tranziti u vama bude romantične isntinkte i plamen požude. Nad uobičajenim romantičnim idealizmom dominira intenzivna senzualnost.

Ljubav: Osećanja se bolje definišu i bliskost se lakše manifestuje, sredinom meseca čak i veoma glasno. Ključna reč za preživljavanje ovog meseca je umerenost; izbegavajte ekstravagantna dešavanja, visoko rizične inicijative i nepromišljene odluke. Treća nedelja decembra otvara duži period fokusa na porodicu, prilagođavanje i imovinu.

Zdravlje: Mogući problemi sa želudcem i/ili mogućnost javljanja crevne infekcije. Alternativo izloženost stomačnom gripu.

Savet: Sreća je na strani hrabrih. Morate biti dovoljno smeli da zatražite ono što želite.

Srećni brojevi: 7, 10, 15, 17, 22, 23

"Bio sam prosto zatecen tacnošcu tumacenja, sve su mi pogodili..."
Zoran, Beograd

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.