Vas dnevni horoskop svakoga dana za vas pisu najbolji astrolozi u Srbiji na sajtu AstroloskiCentar.com. Nasi astrolozi su vam uvek na raspolaganju, iz Srbije putem broja 0901-888-888 a iz sveta putema skype-a: astroloskicentar

Mesecni Horoskop Vaga Jul 2014

Posao: Bez nekog racionalnog razloga se ponašate nepredvidivo i planete bez znaka upozorenja. Raspoloženje varira od toga da želite nekome da otvorite dušu i ispoljite duboko skrivene (ili čak nesvesne) tendencije do povlačenja i ekstremne razdražljivosti. Ovaj period vas čini nepredivivim. Izbegavajte konfrontacije i u profesionalnoj i u emotivnoj sferi jer postoje dobre šanse da ćete drugu stranu okriviti za daleko više nego što realno zaslužuje. Sačekajte malo smireniji trenutak i diplomatično se postavljajte prema kolegama.

Ljubav: Vaša nepredvidivost može se odraziti i na emotivni odnos tako da je z aočekivati da se ponašate kalkulativno i razmatrate koje bi bile beneficije vraćanja starom partneru koji je u međuvremenu pokazivao interesovanje. Ako ste sami, izvesna je komunikacija sa prošlim partnerom koja može početi na temu posla a brzo zauzeti sasvim drugačiji pravac. Razmotrite istorijat odnosa i okolnosti krupnih konflikata u budućnosti ne bi li se adekvatno postavili i obezbedili protiv ponavljanja istih grešaka.

Zdravlje: Izuzetno ste osetljivi na sunce, moguća alergija. Limitirajte izlaganje i negujte kožu.

Savet: Ili nešto uradite ili nemojte, pretnjom najviše gubite u tuđim očima. Vaš instinkt je da vagate ali ne morate druge uputiti u svaki korak vašeg procesa razmišljanja.

Srećni brojevi: 1, 9, 18, 19, 20, 21.


Za vise detalja o znaku Vaga, odnosno o detaljnom horoskopu za Vas ili neku drugu osobu rodjenu u ovom znaku, pozovite nas astro call centar: 0901-888-888 i konsultujte najbolje astrologe na balkanu.

Pozovite nas odmah iz Srbije na telefon: 0901-888-888

Bilo gde iz sveta mozete uplatiti Skype konsultaciju.

Za zakazivanje kontaktirajte Skype: astroloskicentar

Ovde ste dosli putem pretrage horoskop vaga ili horoskop vaga Jul. Pozivamo vas da bookmarkujete ovu stranicu, jer na njoj uvek mozete naci najtacniji horoskop za znak vaga koji pisu najbolji astrolozi na balkanu.

Takodje ukoliko vas zanimaju ljubavni aspekti znaka vaga za Jul 2014-te godine, ili uopste ljubavni horoskop vaga za 2014-tu, ovo je pravo mesto za vas. Ne oklevajte. Zapamtite ovu stranu i posecujte nas redovno. Najbolji mesecni horoskop je tu za vas.