Zorica Ninkovic
Lokal: 66


Dragan Bura
Lokal: 55

Pozovite svog astrologa i dobicete vredan savet.

0901-888-888

Nasi astrolozi su tu za vas. Kontaktirajte nas i zatrazite savet vezano za zdravlje, posao, ljubav. Preko 10 godina sa vama. Diskretno i sa iskustvom, vas AstroloskiCentar.com


Dnevni, nedeljni i mesecni horoskop. Odaberite svoj horoskopski znak:Dnevni horoskop Nedeljni Horoskop Mesecni Horoskop

Vaga dnevni horoskop 18. April 2015

Ocekujete finansijski dobitak od jednog posla danas. Vise energije trosite na posao nego inace jer ste nezadovoljni svojom partnerskom vezom. Partner vas iritira svojom nervozom i recima. Volite da ste u osami.

Vaga nedeljni horoskop 13. April - 19. April 2015

Posao: Energija koja je na nebu, stvorila je takvu atmosferu, koja je lagana, i govori o tome da će vam sve ići od ruke.To će biti dobar period za nove poslove, i privodjenje strih kraju.Obratite pažnju na starijeg kolegu, potrebna mu je vaša pomoć.

Ljubav: Osećate se dobro, i puni ste vere i samopouzdanja, što je dobra vest, kao i da će doći do nove zanimljive veze, za koju ste zainteresovani.Biće vam teško da se naviknete, iako ste veoma prilagodljivi, jer ste ipak različiti svetovi.

Zdravlje: Nesanica.

Vaga mesecni horoskop za April 2015

Posao:
Poslovne okolnosti će na samom početku perioda mnoge od vas izložiti ljutnji, gnevu i osujećenju ili iste izazvati kod vas. Čvrsto zadržite noge na tlu. Iako je vaša priroda mahom fokusirana na balansiranje, krupna slika biće uzrok strepnje i uznemirenja. Opasni potresi prete na da sliku na poslu opasno pomere ka nepovoljnijoj a vi niste spremni da stojite po strani. Proanalizirajte sve aspekte situacije i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas direktno kritikuju. Hladna glava i održanje balansa mogu vam pomoći da se održite uprkos nepredvidivim okolnostima.

Ljubav:
Dinamična romantična situacija uprkos stalnosti ne uspeva da odgovori na vaša očekivanja. Raduje vas ideja velikog potresa koji bi u potpunosti mogao reformisati odnos sa partnerom/kom. Možda ovakvo stremljenje trebate duboko preispitivati pre nego što dozvolite nečemu neočekivanom da vas potpuno izbaci iz takta. Ukoliko ste slobodni, možete očekivati početke nove romanse početkom druge polovine meseca preko kontakata vezanih primarno za posao.

Zdravlje:
Problemi sa stomakom, preosetljivost na vrste šećera, gluten i belo brašno.

Savet:
Dobre prijatelje stvara sreća a nesreća ih proverava. Pustite one koji žele da se distanciraju od vas, biće drugih ljudi i spremnih da stoje uz vas i u nesavršenim trenutcima.

Srecni brojevi:
8, 13, 16, 17, 26, 28

"Godinama živim u Nemackoj i oduševljena sam što konacno na maternjem jeziku mogu popricati sa dobrim astrologom. - Konacno astrolozi koji zaista znaju šta rade!"
Vera, Minhen

Pozovite nas i vi: 0901-888-888. Tu smo za vas.