Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Horoskopski znak Ribe

Osnovne karakteristike i osobine znaka Ribe

Horoskopski znak RibePozovite Astrologa - Kliknite Ovde

OD 18. FEBRUARA DO 20. MARTA

  • Kontroliše: Stopala
  • Metal: Platina i Kalaj
  • Kamen: Ametist
  • Miris: Majčina dušica
  • Biljka: Agava i Javor
  • Cvet: Ljubičica
  • Planeta: Neptun i Jupiter
  • Boja: Ljubičasta, Plava
  • Element: Voda
  • Ključna reč: Imaginacija

Rođeni u Znaku Riba imaju volju jaču od čelika, intuitivni su i duboko sentimentalni. Svi iz ovog znaka (ribe) trebaju proći, na njihovom životnom putu, kroz dva braka. Ribe su veoma osetljive i svaka stvar ih brzo impresionira. Rođeni u Znaku Riba, iako doživljavaju sve, odsečeni su od svih svetskih sujeta. Rođen u Ribama ima sposobnosti za dva zanata, dve različite opcije. Svi događaji iz života "riba" se ponavljaju.

Ovde mozete procitati nas dnevni, nedeljni i mesecni Horoskop Ribe.

Ribe, rođene između 19. februara i 20. marta, pripadaju znaku Zodijaka poznatom po svojoj dubokoj emocionalnosti, intuitivnosti i kreativnosti. Predstavljene kao dva riblja repa koji plivaju u suprotnim smerovima, Ribe simbolizuju dualnost njihove prirode.

1. Intuicija i Duševna Dubina

Ribe su poznate po svojoj izuzetnoj intuiciji. Njihov unutrašnji svet često je bogat maštovitim slikama i dubokim emocijama. Ribe imaju sposobnost da intuitivno osete atmosferu oko sebe, često prepoznajući neizrečene emocije drugih.

2. Kreativnost i Umetnički Izraz

Ovaj vodeni znak često je povezan sa umetničkim talentom. Ribe poseduju kreativnu maštu koja ih vodi ka različitim oblastima umetnosti. Muzika, ples, slikarstvo, ili književnost često su izrazi kroz koje Ribe izražavaju svoje duboke emocije i fantazije.

3. Empatija i Osećajnost

Ribe su izuzetno osetljive na osećaje drugih ljudi. Njihova visoka empatija čini ih izvanrednim prijateljima i partnerima. Uvek su spremne pružiti podršku i razumevanje, često se stavljajući u poziciju drugih kako bi pomogle u rešavanju problema.

4. Varijabilnost i Dualnost

Dualnost Riba ogleda se u njihovim promenljivim raspoloženjima. Od sreće do tuge, Ribe prolaze kroz različite emocionalne faze. Njihova sposobnost da se prilagode različitim okolnostima čini ih fleksibilnim, ali ponekad može stvarati i unutrašnju napetost.

5. Duhovnost i Traženje Suštine

Ribe su često duboko povezane sa duhovnošću. Tražeći suštinsku istinu i tražeći smisao života, Ribe su sklonije introspekciji i razmišljanju o dubokim filozofskim pitanjima.

Bez obzira na izazove, horoskopski znak Ribe unosi intuiciju, empatiju i kreativnost u svet astrologije.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-07-08

pregleda:

ključne reči: horoskop tumacenje horoskopa znak ribe karakteristike astrologija astroloski znaci