Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Venera 22. Jula Ušla U Znak Device

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Venera je 22.jula je ušla u znak Device. Samim ulaskom u znak Venerinog pada mnogima .je malo "palo " raspoloženje i entuzijazam.Razmišljanje і analiziranje :“razlozi za i protiv”, u situacijama kada treba spontano і otvoreno reagovati. Potraga za savršenstvom, kako na estetskom tako i na partnerskom planu, osećaj samoće i usamljenosti, bez obzira da li ste u vezi ili niste. Devica je uvek “sama”. Razum u ljubavi nema mesta pa je ovoj Veneri neophodno da nauči kako da se opusti i da ne analizira ,jer može da postane dosadna Venera kojoj sve smeta i koja recimo kvari odmor jer ne zna da se zabavlja.

Venera koja je veliki perfekcionista i kritičar često od "analize jednog drveta ne vidi celu šumu"Gotovo nikada ova Venera u zaljubljivanju ne "gubi glavu " i bitna joj je mentalna stimulacija. Lagano upoznavanje i ne tolerišete nikakav vid vulgarnosti ili “pritiskanja” od druge strane. Suptilna odmerena forma je potrebna.Venera u Devici sve shvata ozbiljno i sluša vas od reči do reči. Stalno sve skenira ,ne podnosi nemarnost , bahatost , nekulturu ,loše izražavanje.

Ova Venera je veliki perfekcionista pa i sebe smatra nedovoljno savršenom . Tako može biti stidljiva i nesigurna .Ne voli da je u centru pažnje više po strani . Medju Venerama u Devici možete naći najlepše ljude Catherine Deneuve, Brigitte Bardot, Alain Delon, Robert De Niro, Sarah Brightman, Andrea Bocelli i drugi.Mnogi teoretičari umetnosti pa i sami umetnici je često imaju, jer Venera spaja u znaku Device i kreativnost, umetnost i rad: Guy de Maupassant, Johann Wolfgang von Goethe i drugi.Venera u Devici voli da radi. I to je istina, ali da radi ono što voli, ne ono što mora. I tada će da radi ako treba, neprestalno.To su dobri zdravstveni socijalni radnici ili prosvetari.Venera u Devici je uvek na usluzi onima koje voli, ali se ne predaje lako, i treba mnogo toga da se usaglasi pre nego što se ozbiljnije angažuje u vezi. Ali kada jednom odabere, onda je u stanju da učini sve za osobu kojoj je naklonjena.I ona je žena (ili muškarac) za jednog čoveka (ili ženu), čak i kada odnos izgubi čar, ovo je biće koje će biti tu dok ne izbroji poslednje zrno peska sa obale. E tu zna da bude problem, jedna savršena osoba, blizu ili daleko od nas. Ali jedna. Pa, čak i kada napušta partnera, ostaviće ga nakon što dobro razmisli o odlasku - zbrinutog.

Iako ne predstavlja najemotivniju Veneru među Venerama u Devici ima mnogo ljudi koji se bave humanitarnim radom .Imaju snažan osećaj i brigu za slabije i nesrećne ,uoopšte ljude kojima je potrebna pomoć. Vole životinje i brinu o njima .Često ih baš životinje nauče da pokazuju emocije.

To možda nije najduhovitija i najzabavnija Venera ali je svakako brižna , pažljiva odgovorna i zašto ne, nežna.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-07-23

pregleda:

Ivona

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Slavica

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Zorica

Life Coaching, Astrologija

0901-888-888

Zorka

Astrologija, Numerologija, Tarot

0901-888-888

Mirjana

Astrologija

0901-888-888