Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ljubav Kroz Astro Suprotnosti

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan i Vaga

Ukoliko je žena Vaga, to je dobar spoj, ali ne i obrnuto.Ovaj par mora da se dobro organizuje, da definiše prioritete, kako im česte svađe ne bi ugasile ljubav i strast. Romantika je oboma bitna, tako da treba na tome oboje da rade.

Bik i Škorpija

Kada se oni vole tu sve puca od strasti, ali kad dođe do problema, onda je to strašno i samo gledati. Oba znaka ne popuštaju, svako tera svoje, i lako dođe do haosa. Zato moraju da nauče kako da svoje strasti i energiju prenesu u krevet, umesto da se svađaju. Ova dva suprotna znaka imaju nešto zajedničko - tvrdoglavost.

Blizanac i Strelac

Oni daju jedno drugom ono što im nedostaje. To su podjednako otvorene, vesele i komunikativne osobe. njima će retko biti dosadno, ali stalno treba negde da idu, da putuju, i da na taj način poboljšaju odnos. Mane ovog spoja su da nekad previše pričaju i mogu da uguše jedno drugo, ali i da im se veza pretvori u prijateljstvo. Iako suprotni u zodijačkom krugu, jako su slični po svojim osobinama.

Rak i Jarac

Naizgled nespojivi, mogu da budu u stabilnoj vezi, pa i braku. Oni imaju puno zajedničkih osobina, kao što su želja za stabilnošću. Oba znaka su spora, a tek u poznim godinama ulaze u ozbiljnije veze. Rak želi porodicu, a Jarac karijeru, pa to moraju nekako da usklade. Jarac možda može da natera Raka da se uozbilji.

Lav i Vodolija

Ovaj par je jako čudan drugim ljudima, ali njima je dobro, naročito ako je žena Vodolija. Oni sve rade kako hoće i uživaju u toj slobodi oboje. Moraju da nauče da se opuste, a i da se problemi rešavaju odmah, da se ne "guraju pod tepih". Može biti vrlo optimistična istrastvena zajednica.

Devica i Ribe

Ova dva znaka su jako mistična. Oni su mirni, čuvaju svoj život od drugih, gledaju kako da što bolje rade svoje poslove i da uživaju. Jedan od boljih spojeva među suprotnim znacima. Ali, Devica mora da nauči kako da razume potrebe Ribe za izlascima, viđanjem sa prijateljima i uživanjem, a Ribe moraju da nauče da nekada nešto urade i u kući, da je srede, da obrate pažnju na detalje koji su bitni Devici, ali i na svoje zdravlje.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-07-26

pregleda: