Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Horoskopski Znaci Kad Im Se Dopadate

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Kad im se dopadate

Ovan

On je direktan u centru pažnje ! Intezivno i upečatljivo nastupa , bilo da ste sami ili u većem društvu. Sredinu i ravnodušnost ne podnosi .Očekuje da ga podržite čak i da nemate mišljenje slično njegovom .Otvoreno i konkretno postavlja pitanja ? Nameće se i pokazuje intezitet ! Morate sa njim deliti njegov životni entuzjazam . U protivnom žestoko će se boriti da Vas ubedi. Isto tako ne podnosi sredinu ,nezaintresovanost ,mlakost. Njemu nikada i nizašta nije " svejedno ".

Bik

Pokazivaće nežnu brigu.Nosi će se sa situacijom na vrlo suptilan način bez preterane inicijative .Ići će polako i sigurno . Tiho će želeti da sazna o Vama , navodiće Vas da se otvorite.Pokušaće da Vas ušuška , da li Vam je pretoplo ? Hladno ?Odvešće Vas u prirodu Potrudiće se da Vas izvede u omiljeni restoran . Želeće da zna o Vašoj svakodnevici ?Kako se odmarate ? U čemu uživate ?Koja Vam je omiljena hrana? Aonda će želeti to da Vam priušti i maksimalno ugodi.

Blizanci

Da Vam je Blizanac posebno naklonjen shavtićete kad počne da Vam posvećuje više vremena u odnosu na druge ljude . Kad se nađete u društvu izostaće njegova nemirna šetnja od osobe do osobe .Pokušaće da Vas opčini veštinom komunikacije , pokazaće svoju savremenost dokazaće da je u toku društvenih događaja . Predočiće Vam svoje ideje i nove poslovne planove . Pozvaće Vas na neko zanimljivo predavanje ili kraće putovanje .

Rak

Kad želi da Vas zavede senzitivni i romantični Rak čini će to prikriveno kao da Vi zavodite njega . Ipak vodiće Vas na neka svoje posebna mesta . Pokazaće Vam sa kog se to mesta u njegovom gradu mogu napraviti najbolje fotografije , vodiće Vas u kasnu šetnju pored reke , u bioskop. Ne očekujte nikakva glasna izjašnjavanja ni nagle izlive treba puno vremena da osetljivi Rak skupi hrabrost.

Lav

Ako ste uspeli da zaintresujete Lava odnosno ako Lav misli da zavređujete njegovu pažnju uradiće sve da se osetite kao glavna zvezda. Sve mora da odiše blještavilom ,sjajem , luksuzom. Može da bude vrlo galantan , želi da stvori i ostavi utisak moći , makar i na materijaln način . Osnovno je da uzvratite komplimente i nahranite njegovu sujetu . Želi da osetite njegov entuzijazam životni optimizam i posebnost.

Devica

Device su jedan od pasivnijih znaka kad su osvajački pohodi u pitanju . Ali njeno intresovanje najčešće moći ćete da predpostavite po brižnosti . Takođe zapaziće i neki Vaš duboko lični skrivani detalj . Deliće savete i iznositi svoja razmišljanja o globalnoj situaciji u Svetu i drugim dešavanjima. Primetićete da ima problem da se opusti ako ste sami jer Devica je stidljiva , sumnja u sve pa i u sopstvene vrednosti .Odnosno u to da može da Vas osvoji.

Vaga

Prvo Vaga će kada želi da Vas osvoji uraditi sve na ličnoj afirmaciji , pomalo će pozirati , finog nastupa , uglađene forme ,vešto isplaniranog stajlinga . Pozvaće Vas na koncert , u bioskop . Sve je podređeno lepoti i harmoniji nema ničega neodmerenog .Sve je pomalo lirski filmski isplanirano. To je jedno neosetno uglađeno fino sporo zavođenje. Pa se naoružajte strpljenjem.

Škorpija

Škorpija kad joj se dopadate ne priča previše, u stvari ona upošte ne priča .Ona Vas hipnotiše skenira , zavodi pogledom. Jednostavno ostaćete paralisani pogledom ,mada nećete znati kako ni zašto ste izabrani .Može da bude cinična ili da Vam komunikacija počinje sarkastičnim humorom ali igra zavođenja je počela .Bićete ulovljeni pre nego shvatite šta se desilo .Budite hrabri trebaće Vam.

Strelac

Najveći entuzijasta u društvu pomalo osobenjak filosof i večiti putnik ,kad krene da Vas osvaja neće gubiti previše vremena, biće vrlo direktan i reći će Vam svoj plan .Možete da ostanete malo zatečeni ali on je već isplanirao Vaše putovanje i sledeće letovanje . Otvoreno će izneti svoju zamisao koliko će da Vam bude lepo i dobro i gde sve možete da idete i kakve avanture i životne radosti da doživite . Samo budite optimista i verujte i sve će biti najbolje.

Jarac

Jarac dugo ni sam sebi neće priznati da mu se sviđate a posebno je naporno za njega da to iskaže Vama .Radije bi prepustio da to Vi uradite, pa da on situaciju okrene u svoju korist. Trebaće puno vremena da probijete njegov hladni oklop ali iza toga se krije jedna vrela stena. Jarac uvek zna šta hoće i vrlo je uporan budite sigurni u to . Sve što je postavljeno na čvrstim temeljima može dugo da traje.

Vodolija

Kada Vodolija želi da Vam pokaže svoju naklonost uradiće to na vrlo prijateljski način i dugo će te biti u nedomuci šta uopše hoće . Naravno jer ni sama Vodolija ne zna da li želi prijateljski ili ljubavnički odnos .Najbolje ako može malo jedno i malo drugo ili oboje. Uglavnom tu su lude žurke ,rizični sportovi ...neobične situacije jer svaka Vodolija je znate vrlo vrlo neobična osoba.

Ribe

Možete biti opijeni hipnotisani od romantične izjave do latentnog ignorisanja . Osciliraćete biće sve nedovoljno jasno, kao u snu.Vi ste na klizavom terenu čak iako je Riba shavtila da joj se dopadate , to nije nikakvo obećanje i ne , sigurnost U najlepšem slučaju može nastati divna ljubavna muzika , mnogo češća je ipak gusta magla . Budite i Vi neuhvatljivi igrajte se zavođenja.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-08-07

pregleda: