Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Posebna Tumačenja Horoskopa

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Natalni horoskop

Natalni horoskop je mapa ličnosti i događaja u životu jedne osobe a pre svega slika karaktera a znamo da je karakter naša sudbina. Iz natalne karte moguće je dobiti dragocene informacije o svom potencijalu, mogućnostima i načinu na koji se mogu iskoristiti. Kako se uskladiti sa okolnostima i kakav stav zauzeti da bi život dobio smisao. Šta je ono što volite i kako da do toga stignete jer samo ono što volite može vas ispuniti i dovesti do misije koja treba da se manifestuje u ovom životu.

Horarna astrologija

Spada u specifičnu granu astrologije koja daje odgovor na određeno pitanje na osnovu horoskopa napravljenog za momenat u kome je pitanje stiglo do astrologa . A dobijate odgovor dali će se ili kada će se nešto odigrati, dali ćete nešto pronaći i, kao i u slučaju izgubljenih stvari, kućnih ljubimaca i slicno.

Uporedni horoskop

Putem analize karaktera osoba koje su u vezi moguće je utvrditi njihovu kompatibilnost i proceniti na koji način će se veza odvijati i dali postoji međusobna ,,priča,, u natalnoj karti svakog pojedinačno. Odrediti periode u kojima će doći do promena koje idu u brak ili ka prekidu.

Elekcioni horoskop

Elekciona astrologija je grana astrologije koja se bavi određivanjem , odnosno odabirom pravog trenutka za započinjanje nečega a naročito je važna pri odabiru momenta za ulazak u brak, početka novog posla, otvaranje firme, podpisivanje važnog ugovora, kupovina stana, preseljenje i sličnih važnih situacija od kojih će zavisiti ostatak života.

Poslovni horoskop

Poslovna astrologija je posebna grana koja se bavi istraživanjem mogućnosti koje imate na poslovnom planu. Traženje idealnog posla u odnosu na Vaše natalne mogućnosti preko koga je moguće da zarađujete u svakodnevnom životu. Uključuje analizu finasiske situacije i ukazivanje na trend u periodu koji dolazi.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-08-23

pregleda:

Slavica

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Zorica

Life Coaching, Astrologija

0901-888-888

Zorka

Astrologija, Numerologija, Tarot

0901-888-888

Ivona

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Mirjana

Astrologija

0901-888-888