Vaša Devojka Devica Vaš Dečko Devica

Ona

Ona je odmerena i skladno lepa . Devojka koja se klasično odeva i koja nosi klasičnu lepotu . Hladno otmena. Sve na svom mestu ali ništa upečatljivo. Ako joj se udvarate ne činite to naglo , ne toleriše ispade ne voli vulgarnosti .Budite oprezni u tome šta pričate i kako se ponašate . Njena analitičnost i perfekcionizam su njena velika mana i njoj samoj uskrate mnoga zadovoljstva . Racionalnim stavom komplikuje enotivne odnose .

Ipak to je devojka koja je pravi prijatelj i koja će jasno poznavati sve nijanse Vašeg karaktera . Ona je često žrtva dužnosti sa snažnim osećajem krivice . Teško se opušta stidljiva.

U braku je važna vedra atmosfera .Treba joj neko ko je prihvata bez kritike dovoljno je samokritična .

Neverna tek posle dugog nezadovoljstva .Udaje se kasnije pažljivo bira muža više razumom nego srcem često muškarac višeg statusa.

On

Vrlo vrlo zahtevan muškarac , hladan skeptik ,previše posmatra i pronalazi mane . U ljubavi nema dubine , u erosu topline , sitničav je . A sam nespretan .

Pedantan intelektualni tip , vrlo dobro obrazovan i informisan , dobar vaspitač.

Zahteva toliko , koliko sam ne može da pruži , nedostaje mu ležernosti ,spontanosti. On je precian pedantan partner na čiju se odgovornost možete osloniti , ne beži od kućnih poslova

Žena ga bez obzira na to vole .Tajni odnosi obično na poslu . I bračne veze su uspešnije ako se partnerka bavi sličnim ili istim zanimanjem.

Idealan izbor realna razumna ne previše statstvena žena .

Često upadne u zamku dosadnog papučića.

Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-09-13

pregleda: