Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Vatreni Znaci U Osvajanju Prostora I Promena

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ove jeseni i zime Ovan Lav Strelac

Ovan

Vaša šansa je upravo u vašoj poslovnoj ambiciji. Morate znati da vas taj uspeh bar povremeno isključuje iz drugih životnih sfera. Dobićete izraženiji osećaj za finansijsko stanje vaše porodice. Svi pokretački mehanizmi će biti aktivirani pa ćete lako ostvarivati ciljeve koji su dosad bili van vašeg domašaja. Stoga nijednu poslovnu zamisao ne mojte smatrati nemogućom, očekujte bolje radno mesto ili promenu nekog tipa. Važno je da se držite materije koja vam je poznata kroz iskustvo. Držite se oprobanih strategija i uspeh neće izostati ali ne strepeti od unošenja inovacija.

Lav

Kroz najkrupnije promene prolaziće vaša porodica. Brojni članovi će vas podržati u ostvarenju ličnih planova uprkos drame u sopstvenim životima. Promene u veličini porodice su za očekivanje bilo da je reč o razvodu bližnje osobe ili (ne)očekivanim proširenjima porodice. Planirajte promene i nećete biti previše iznenađeni. Pripremljenost i otvorenost za bilo koji rasplet situacija sekundarno vezanih za vas je dobrodošla i adekvatno će vas služiti kroz celu 2014. godinu. Posebno intenzivan period bez sumnje biće septembar.

Strelac

Ovo je period velikih odluka na svim životnim planovima ali odluke nesmete donositi istovremeno. Ključno je da izolujete sfere u kojima su problemi i da probleme rešavate u onim situacijama u kojima nemate dodatnih problema koji bi mogli iskriviti percepciju ili uticati na vašu globalnu procenu situacije. Oslonite se na sertne preokrete ali pre svega računajte na svoju srtučnost, karakter i plemenitost. Odlazak u inostranstvo na usavršavanje ili zauvek je izvestan. Otvaranje novih životnih mogućnosti, posezanje za sredstvima iz sopstvenih resursa i vaše stare zasluge daće svoj doprinos a iskustvo će ukazati na polje uspešnih delovanja.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-10-03

pregleda: