Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Osma Kuća U Vašoj Natalnoj Karti

Sta podrazumeva osma kuca u horoskopu i vasoj natalnoj karti?

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Osma kuća horoskopa je najmističnije mesto u horoskopu, to je polje koje vlada pored svih drugih stvari koje ću objasniti ovde i okultnim stvarima, sa kojima se u životu srećemo, tj. dolazimo u kontakt, našom voljom, ili mimo nje…

To je ono nešto duboko mračno strastveno prokriveno u nama

Osma kuća horoskopa se povezuje svojom simbolikom za:Reku koja ponire to je Škorpionska kuća predstavlja kuću strasti ,psihologije ,parapsihologije,naše potisnute strahove, tugu, nasledstva, smrt, kao i stanja koja nalikuju smrti (npr. klinička smrt), velike opasnosti, krize, kredite, rane, operacije, odnos prema smrti i neke druge fenomene…

Ova kuća pokazuje i novac drugih ljudi, pa je tako imaju izraženu u natalnoj karti i ljudi, koji svoj posao obavljaju sa (ili uz pomoć) novcem drugih ljudi, npr. bankari ili brokeri.

Ono što je jedan od bitnih aspekata značenja ove kuće je to što se ovde može “videti” potencijal seksualnosti na koji ukazuje ovo polje, a što je veoma bitan faktor u životima svakog od nas. Osmo polje pokazuje i koliko smo sposobni za regeneraciju, koji je najbolji način za to, kao i naš mentalni odnos prema tom procesu. Ovo polje je i polje borbe, borbe koja nas čeka u životu i sa životom.To je i pollje hirurgije i polje porođaja.

Osma kuća ukazuje i nanasleđe , imovinu naših bračnih i drugih partnera (npr. poslovnih ortaka), kao i na miraz, koji bračni partner unosi u brak.

Ovde, u osmoj kući, možemo pronaći u simbolici rodbinu i komšije onih, koji su nam podređeni, ili vrše usluge za nas (npr. u ovom polju možemo “pronaći” brata vašeg zubara, ili advokata), svakako u simboličkom smislu.

Osmo polje govori i o tome kako bi trebalo da izgleda dom naše dece, kao i o tome, kakvu će porodicu (oni) zasnovati.

U ovom polju nalazimo i simboliku hobija oca (u ženskim horoskopima), ili simboliku hobija majke (u muškim horoskopima), može i ukazati na to kakvim se poslom bave naša braća, ili sestre.

Osma kuća govori i o planovima naših tajnih neprijatelja, kao i o vrhuncu karijere i o najvišim dometima naših prijatelja.

Opisuje događaje ili naše stanje posle prvog braka.

Kao i kod svih drugih kuća, od krucijalne važnosti je kako je položen vladar ovog polja, kao i to kakvi su mu aspekti kao i to koje su nam planete (eventualno) u ovoj kući i kakve aspekte formiraju.

Sve u svemu, ovo je jedna od tkzv. kuća završetaka, uz četvrtu, i dvanaestu…

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-10-08

pregleda:

ključne reči: osma kuca u horoskopu horoskop natalna karta osma kuca