Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Pronađite najdublji izvor energije u svojoj ličnosti

Kako da izračunate lični skriveni broj? Koji vam je izvor energije, sta vas iscrpljuje a sta ispunjava i jos mnogo toga ...

Pronađite najdublji izvor energije u svojoj ličnostiPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Iako se većina stvari u numerologiji može tumačiti kroz osnovni kod 3 broja: bioritamski, generacijski i lični, postoje i brojevi koji se ređe koriste, a opet, govore puno o nama...

"Prepreke me ne mogu slomiti. Svaka prepreka proizvodi snažnu odluku. Ne predomišlja se onaj koji se vodi zvezdama" - Leonardo da Vinči...

Jedan od tih brojeva je i takozvani "skriveni broj", koji govori o energijama i potencijalima zatvorenim u dubinama naše ličnosti. Aktiviranje tih potencijala u najvećoj meri zavisi od toga da li se taj broj ponavlja još negde u numeroskopu. Ali, ukoliko znamo naš skriveni broj, uz par saveta možemo usmeriti taj potencijal energije u najboljem pravcu.

Pre nego što počnemo sa računanjem skrivenog broja uvešćemo pojam "tajnog" ili "solarnog" broja. Svi znamo da numerologija korespondira sa astrologijom na način da svakom od 9 arhetipskih brojeva (cifara) koji se koriste u numerologiji odgovara određena planeta. Tako broju 1 odgovara Sunce, broju 2 Mesec, broju 3 Jupiter, broju 4 Saturn, broju 5 Merkur, broju 6 Venera, broju 7 Uran, broju 8 Mars, broju 9 Neptun.

Solarni broj je broj planete koja vlada znakom u kom ste rođeni. Ako ste Ovan, vama vlada Mars, a solarni broj 8, ako ste Bik vaš vladar je Venera, a solarni broj 6...

Horoskopski znak: Ovan

Vladajuća planeta: Mars

Solarni broj: 8

Horoskopski znak: Bik

Vladajuća planeta: Venera

Solarni broj: 6

Horoskopski znak: Blizanci

Vladajuća planeta: Merkur

Solarni broj: 5

Horoskopski znak: Rak

Vladajuća planeta: Mesec

Solarni broj: 2

Horoskopski znak: Lav

Vladajuća planeta: Sunce

Solarni broj: 1

Horoskopski znak: Devica

Vladajuća planeta: Merkur

Solarni broj: 5

Horoskopski znak: Vaga

Vladajuća planeta: Venera

Solarni broj: 6

Horoskopski znak: Škorpija

Vladajuća planeta: Mars

Solarni broj: 8

Horoskopski znak: Strelac

Vladajuća planeta: Jupiter

Solarni broj: 3

Horoskopski znak: Jarac

Vladajuća planeta: Saturn

Solarni broj: 4

Horoskopski znak: Vodolija

Vladajuća planeta: Uran

Solarni broj: 7

Horoskopski znak: Ribe

Vladajuća planeta: Neptun

Solarni broj: 9

Kada znamo solarni broj, možemo izračunati i skriveni. Saberite solarni broj sa danom vašeg rođenja, a zatim sabirate cifre dobijenog broja dok ne dobijete jednocifreni broj.

Primer: ako ste rođeni 15.1. Jarac ste u horoskopu, vaš solarni broj je 4...

Sabirate: 15+4=19, 1+9=10, 1+0=1. Vaš skriveni broj je 1.

Ukoliko je vaš skriveni broj 1, vi ste osoba koja krije osobine pravog lidera. Puni ste entuzijazma i kreativne energije koju često potiskujete.

Na fizičkom planu to se manifestuje kao bol u predelu pleksusa, probavni problemi i blage vrtoglavice i aritmije. Preuzmite kontrolu nad vašim životom i stavite sebe na prvo mesto.

Savet: Nosite nešto zlata da pokrenete isceljujuće solarne energije.

Ako ste osoba sa skrivenim brojem 2, krajnje je vreme da počnete slušati svoj unutrašnji glas. Neće vas prevariti. Vaša skrivena osobina je empatija i često se baš vama većina ljudi poverava. Imate i otvorene kanale za prijem negativne energije pa čim ste u društvu negativne osobe osećate tupi bol u predelu vrata ili blago gušenje. Takođe, osobe sa ovim brojem doživljavaju ljubavne brodolome i ne uspevaju osnovati porodicu, iako im je to najveća želja.

Savet: Pošto ste pod uticajem Meseca, predlažem da nosite srebro i što više boravite pored vode.

Oni koji imaju skriveni broj 3, u sebi imaju ogromnu količinu pozitivne energije koju jednostavno moraju početi širiti oko sebe, inače će postati mrzovoljni i frustrirani ili se odati nekom poroku, najčešće piću. Važan deo njihovog života je i vera, ne samo u smislu religije već i vera u sebe.

Savet: Slobodno pokažite emocije i živite život punim plućima. Nosite više plave boje.

Osobe sa skrivenim brojem 4 se ponekad čine neodgovorne i bez životnog cilja, ali duboko u njima krije se ozbiljna, odgovorna osoba koja je mentalno starija za svoje godine. Ako ste vi jedna od njih, ne trebate potiskivati svoju znatiželju, uz pomoć nje uvek biste bili korak ispred drugih. Saturn, vladar ovog broja, kao strogi učitelj traži red, rad i disciplinu, ali ako se potrudite i spoznate svoju suštinu, on vas nagrađuje, jer je ipak kod starih Rimljana bio bog žetve.

Savet: Pošto morate poboljšati koncentraciju, a 4 je simbol gradnje i materijalizacije, najbolje za vas je da bar kroz hobi izrađujete razne predmete, figurice i sl. Od boja nosite sivu i belu, a radni prostor neka vam bude u zemljanim tonovima.

5 predstavlja vrckavog Merkura. Ovaj skriveni broj govori da njegovi vlasnici, ukoliko to stvarno žele, i aktiviraju ga, mogu postati govornici, pisci, novinari ili odlični trgovci i trgovsčki putnici. Iako ste dosta puta statični i preozbiljni, u vama čuči radoznalo dete koje želi sve da proba i upozna svet. Slobodno ga pustite da se igra i uživajte.

Savet: Narandžaste i žute nijanse će vas pokrenuti i pomoći vam da shvatite svet oko sebe. Takođe će smanjiti tu vašu nervozu, pa ne morate preterivati sa cigaretama.

Ako je 6 vaš skriveni broj, vi ste hodajući šarm, samo toga niste svesni. Budite otvoreniji po pitanju emocija, jer vi najviše želite da nekog volite i budete voljeni. Morate bez straha pokušati ostvariti taj ideal kućice sa cvećem, psom i mnogo dece. Dosta ste i umetnički nastrojeni, pa možete kanalisati energiju u tom pravcu, a ne gušiti emocije i praznine nadoknađivati slatkišima.

Savet: Utiče na zdravlje, posebno na štitnu žlezdu koja vam je ugrožena.

Ako je vaš broj 7 u vama se nalazi velika količina nervoze. Vaš buntovni, avanturistički duh prosto želi napolje da krene u istraživanje sveta. Pustite ga.

Nemojte da vas sputavaju društvene norme, usudite se biti drugačiji, ili će loš uticaj ovog skrivenog broja potpuno narušiti vaše psiho-fizičko zdravlje. Vi ste intelektualna osoba i trebate čitav život upijati znanje, a najviše ono duhovno.

Savet: Pronađite neku tehniku opuštanja, kao što je joga, kako biste suzbili tu nervozu. Pomoćiće i ako u okruženju imate što više nebesko plave boje.

Skriveni broj 8 u vašem životu ustvari predstavlja skrivenog Anđela čuvara. Dok sve u životu radite pošteno, po redu i zakonu, on će biti uz vas. 8 nosi puno energije, uspostavlja ravnotežu između materijalnog i duhovnog, ali ako je ne podržite, postajete izuzetno osjetljivi, svadjivi i impulsivni. Ukoliko budete živeli u skladu sa svojim mogućnostima i postepeno redukujete određene karakterne crte, možete puno steći i na materijalnom i na duhovnom planu.

Savet: Potrebna vam je određena aktivnost koja će vas okupirati kada imate višak energije. Ako vam je energija u padu, nosite crvenu boju.

Broj 9 je sam po sebi mističan, u numerologiji predstavlja najdulje delove naše ličnosti, nesvesno, snovi, tajne... Kao skriveni broj daje veoma izoštrenu intuiciju i vrlo je čest kod vidovitih osoba. Vi možda niste vidoviti, ali ste veoma senzitivni i trebate osluškivati šta vam vaša podsvest poručuje.

9 se naziva i "broj sveštenika", pa da bi aktivirali pozitivne uticaje ovog skrivenog broja morate biti posvećeni veri. Često srljate kroz život, nemate ni vremena biti bolesni, a baš vama prete skrivene bolesti, posebno one naslednog karaktera. "Stanite na loptu", odredite prave ciljeve, nećete požaliti.

Savet: Pošto 9 upravlja Neptun, bog mora starih Rimljana, ako ne živite u blizini mora, priuštite sebi opuštajuću kupku obogaćenu morskom solju. Jedite i više morskih plodova i nosite tamnije nijanse plave.

Astrolog: Miloš Tomić

http://www.lovesensa.rs/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-08-27

pregleda:

ključne reči: horoskop licni broj astro natalne karte