Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan je spontan i strastven, za blizance nista nije tabu

Vruci ljubavni horoskop. Procitajte malo i o seksualnosti i senzibilitetu vaseg znaka.

Ovan je spontan i strastven, za blizance nista nije tabuPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan

Njegovu vjštinu u krevetu možete uporediti s grmljavinom – oni su mešavina energije i slojevitosti kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole dominaciju a seks s njima je spontan i strastven. Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo da bljesnu ali i jednako brzo da nestanu – odnosno požure prema kraju. Oni kao da teže biti prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

Bik

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, a u seksu i vrlo izdržljivi te nezasitnog libida zbog Venere koja njima vlada. Oni uživaju u dodiru svilenog rublja, zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža – u seksu se služe svim čulima. Nijedan detalj im ne promiče, no svejedno imaju manu – znaju biti predvidljivi u pozama, vremenu i mestu same radnje.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele istražiti svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su za sve poze, pomagala i ostvariti svaku fantaziju… No, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna biti i njihov libido – jednako brzo kako se mogu “zapaliti”, tako se mogu i ugasiti te reči kako bi radije gledali TV.

Rak

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojom senzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner s njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost. Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može se pretvoriti u bezosećajnog, a seks biti grub i hladan, posebno ako se ljute na partnera.

Lav

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol – od predigre s pet slojeva, maratonski seks i dugo maženje posle. S njima se partner osjća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, nabijenom dramom i inovacijama. No mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo, nego na ono partnera – što ih može učiniti lenjima kod ugađanja dok će bez problema uživati da njih razmazite.

Djevica

Pripadnici ovog znaka su usmereni tome da udovolje drugoj strani, oni se u tom činu osećaju seksi te su još uzbuđeniji. Stalno usvajaju nove veštine i time iznenađuju partnera koji s njima može uživati u seksu s potpunim opuštanjem. Mana im je što su na početku odnosa uvek za akciju, no s vremenom očekuju da druga strana bude ta koja češće inicira seks.

Vaga

Za pripadnike Vage seks započinje davno pre razodevanja – oni komplimente, lepe gestove i razgovor vide kao uvertiru u strastveno iskustvo. S njima je seks predivno iskustvo, obraćaju pažnju na mirise, atmosferu… Mana im je što mogu očekivati od partnera da im čita misli, odnosno neće verbalizirati što bi tačno voleli i želeli, a to ih može učiniti frustriranim i pasivno-agresivnim.

Strijelac

Seks s istraživačkim i liberalnim i pripadnicima ovog znaka nalikuje vožnji u zabavnom parku. Strijelac će vas bacati na sve strane i preplaviti vaša osjetila te čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno. Koliko god bili dobri ljubavnici koji veliku pažnju posvećuju ljubljenju, mana im je to što seks može djelovati kao da nije osoban, odnosno da onog s kime spavaju mogu pretvoriti u objekt za zadovoljavanje njihove požude.

Jarac

Ispod promišljenog i kotolišućeg oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što im zameraju kao svoju prednost, a to izađe iz njihovog kreveta šokiran je time koliko se daju u seksu. Mana im je što oni, poput dobrog vina, čekaju vreme da bi se opustili i partneru pokazali sve to – u kratkim avanturama to neće pokazati jer im treba vremena da se opuste.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su vrlo intuitivni te razumiju “jezik tela” svog partnera te su korak ispred svega – znaju što on želi pre nego to i sam kaže. Zbog toga oni vode ljubav svim čulima, gotovo umjtnički, s puno leptirića i trnaca po koži. No, ponekad funkcionišu po principu crno-belo, pa im je mana da naginju ili prema previše sebičnom ili pak previše ugađajućem ponašanju u seksu.

http://www.malihoroskop.com/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-23

pregleda:

ključne reči: podznak horoskop astrologija