Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Muskarci da li znate da vas horoskop otkriva kakvi ste u ljubavi?

O muskarcima... horeoskopski znaci i osobine...

Muskarci da li znate da vas horoskop otkriva kakvi ste u ljubavi?Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan

Ovnovi vole svoju slobodu

Muškarci Ovnovi su prvenstveno vrlo iskreni pa ako se viđate s takvim, možete biti sigurni da su njegove reakcije prilično spontane, otvorene i iskrene. Kaže li nešto o vašem izgledu, to doista i misli. Međutim, ta otvorenost neće uvijek biti dobrodošla, pogotovo ako mu se ne svidi nešto što radite. Tada ćete poželjeti da ima malo više takta.

No muškarci Ovnovi su vrlo energični, a ako mu doista zapne pogled za vas, potrudit će se da pamtite svaki dan s njim. Izlasci s njim neće uključivati uobičajene večere i kino, već neočekivane izlete, odlaske na utakmice ili na ples. On je spontan i nepredvidljiv, pa ako ste djevojka za to – sigurno ćete uživati. Ne podnosi ograničenja, pravila i definicije jer živi život po svojim pravilima.

Neprestan stimulans je ono što mu je potrebno jer mu je u protivnom dosadno. Svidi li vam se, reagirajte odmah. Nemojte čekati da se situacija polako razvija jer će mu to dosaditi, a i muškarac Ovan ne voli igrice. Želite li vezu s njim, svakako pokušajte izbjeći ikakvu naznaku da imate aferu. Upletete li se u to, teško ćete se vratiti na put prema pravoj vezi.

Ono najvažnije što žena koja je u vezi s Ovnom mora znati jest da ga ne smije ograničavati u njegovim aktivnostima. Ovnovi također vole isticati svoje znanje. On je čovjek koji misli da zna najbolje pa ćete se nepotrebno uvući u raspravu s njim pokušate li pobiti njegovo mišljenje o najboljim ćevapima u gradu ili točnom geografskom položaju Nigerije. Ono što ne podnosi je “spuštanje” pred prijateljima i obitelji, pa makar u šali. Narušite li njegov ego, očekujte lupanje vratima i izljeve bijesa. No ovo je muškarac s kojim vam nikad neće biti dosadno pa ni nakon desetaka godina braka.

Bik

Muškarac Bik voli imati kontrolu u vezi

Ako je senzualnost ono što tražite, tada je muškarac Bik pravi za vas. Fizička intimnost, nježnost i užici ono su što ga pokreće u vezi. Vole maženje i poljupce pa toga nikada neće biti previše za ovaj znak. Zavoli li vas, budite sigurni u njegovu odanost. On je čovjek koji vjeruje u vječnu ljubav, a ako se odluči za vas, to je za vječnost. Zbog svoje fatalnosti i vjere u ljubav, prevare ne oprašta. Muškarac Bik voli da mu se ugađa, dobru hranu i vino, odličnu glazbu pa i posuđe i namještaj. Sve u njegovom životu bit će sa stilom i s ponosom će to pokazivati.

Kod žena voli da budu ženstvene, u lijepim haljinama i ženstvenom donjem rublju. Tigrasti uzorci kod ovog muškarca – ne prolaze. No iako je ovaj muškarac odan velikoj ljubavi, u ostalim područjima života vrlo je prizemljen i realan. On vam možda neće opjevati zvijezde i vaše prekrasne oči, ali će se sasvim sigurno pobrinuti za budućnost, riješiti kredite i osigurati sredstva za godišnje odmore. Ne voli poigravanje s osjećajima niti olako shvaćanje njegovih emocija jer je po prirodi nježna i smirena duša. Poput pravog Bika, bit će vam dobar, sve dok ga ne razjarite, a ono što ga izbacuje iz takta je upravo poigravanje s emocijama.

Muškarac Bik smatra se jednim od najboljih ljubavnika u zodijaku. Zbog svoje odanosti, senzualnosti i sigurnosti koju pruža čini idealnu kombinaciju za svaku ženu koja želi sretnu i dugu vezu.

Blizanci

Blizanci su pravi zavodnici

Ovi neumorni, izdržljivi znakovi s više lica sigurno će svakoj partnerici osigurati dobru zabavu, no morate ih znati pratiti. Njihova potreba za neprestanom promjenom i novim događanjima je nepresušna, a ako ste žena za to, sigurno ćete uživati. Muškarci Blizanci vole druženja, a posebno inteligentna društva. Obožavaju pričati i najčešće su najglasniji u društvu. Ekstremno su društveni, a razgovori s njima dovitljivi, inteligentni i zanimljivi.

Ovo su muškarci koji vole raznolikost i zabavu pa će vas jedan dan izvesti na spoj na seosku zabavu, a drugi dan na glazbeni festival. Katkada će vam se njihova potreba za promjenom činiti na granici ludosti, no oni samo iznimno cijene nove podražaje jer im služe kao duhovna hrana. Želite li ga zadržati, morate biti iznimno zanimljivi i prepuni dobrih priča. Odličan humor također se cijeni. No on je muškarac koji cijeni inteligenciju i pamet te uz takve žene najčešće i ostaje.

Rak

Muškarci Rakovi najviše cijene stabilnost

Muškarac Rak stvoren je za obitelj, a odlikuje ga velika emocionalna osjetljivost. Ne samo da su vrlo emotivni već su i vrlo nježni te izrazito osjetljivi na partneričine potrebe i želje. Dobro procjenjuje ljude i svima je simpatičan. Ako ste uzrujani zbog nečega, ovaj muškarac će biti idealno rame za plakanje. Budući da ih vode emocije, dobro pripazite na svoje riječi i djela. Osjetljivi su na kritike i ako ih povrijedite, povući će se u svoju školjku, a kako bi ih odobrovoljili trebat će vam više od običnog “oprosti”. Može biti i jako ljubomoran te vrlo osjetljiv na sitne znakove promjena u emocijama. Da bi bio sretan, potrebna mu je emotivna sigurnost, odnosno partneričina bezuvjetna ljubav i podrška.

Muškarci Rakovi su izrazito odani i iskreni svojim partnericama, a katkada to može ići i u krajnost pa postaju posesivni. Voli svoju obitelj i ponosi se s njom, a u budućnosti želi puno djece, večeri kraj kamina i ukusne večere. Vidite li se u toj slici, ne puštajte ga. Ono što njemu treba je mir i udobnost doma kojemu se vraća. Dajte mu prostora, ali i budite tu kad vas treba. Dobije li to, Rak će vam osigurati ispunjenu i najsretniju vezu na svijetu.

Lav

Muškarac Lav mora biti u centru pozornosti

Kao što će muškarac Lav biti glavni u razgovoru s prijateljima, nadređeni na poslu, tako će i doma i sa svojom djevojkom/suprugom, željeti biti u centru pozornosti. Zato, želite li biti u vezi s Lavom, morate prihvatiti činjenicu da ćete živjeti u njegovoj sjeni. Njegova velikodušnost ono je što prvo privlači žene njemu. Ovi muškarci su vrlo otvoreni i topli s iskrenom zainteresiranošću za druge. No istovremeno su i vrlo kreativni, pa možete biti sigurni da ako izlazite s Lavom, da će vas izvesti na najbolje moguće mjesto u gradu.

Svidite li mu se, vrlo brzo će naći mjesto za vas u svom životu, pa bi stvari s ovim znakom mogle ići brže nego s drugima. No njegova negativna strana je arogancija. Tipičan Lav mislit će da je on uvijek u pravu pa bi rasprave s njim mogle trajati beskrajno jer neće htjeti popustiti. To neće lako pasti ženama koje su i približno snažno uvjerene u svoje tvrdnje.

No Lav kao muškarac ne voli dosadu i svoju će bolju polovicu često iznenađivati. Budući da mu stvari lako dosađuju, njegovu pozornost zadržat ćete na isti način – dramatičnošću. Priredite mu zabavu, darujte neočekivano ili iznenadite seksi donjim rubljem. Ne podnosi nevjeru i u potpunoj je suprotnosti s njom pa njegove partnerice po tom pitanju mogu biti mirne. Voli elegantne i zanimljive žene koje vole ljepotu, aktivnosti i rad na sebi.

Djevica

Muškarci Djevice žele savršenu vezu

Visoki standardi i perfekcionizam glavne su odlike muškarca Djevice. Mjesta na koja će vas voditi podrazumijevaju provjerene lokacije poput restorana za koje je potpuno siguran da poslužuju odličnu hranu, kuhinja im je savršeno čista, a konobari obrazovani. Koliko god je dobro uživati u takvom načinu organizacije, loša strana te osobnosti je što će isto očekivati i od vas.

Bez oklijevanja će vam reći da vam cvijeće nije dobro posloženo te da niste savršeno izrezali kolače, ali na to se ne trebate vrijeđati jer on to govori iz dobre namjere, a ne iz sebičnosti. Vrlo su orijentirani na detalje, pa ako ga zainteresira nešto iz vaše ljubavne prošlosti, ispitat će vas sve o svakom trenutku.

Njegova staložena i skromna narav ono je u čemu će žene uživati, pogotovo one kojima su prijašnji partneri bili Lav, Škorpion ili Strijelac. Muškarac Djevica voli udovoljavati i napravit će sve kako bi njegovoj partnerici bilo još bolje i ugodnije. Sve što on planira sigurno će biti razrađeno do najsitnijih detalja i odlično organizirano. Partnerice koje više cijene praktičnost umjesto sentimenta, ovi će muškarci oduševiti.

Vaga

Muškarcu Vagi u odnosu je važna sloboda

Muškarci Vage ljubitelji su ljepote, dobrog društva, ali prije svega harmonije. U ljubavi traže ravnotežu i mir i neće se okruživati premoćnim i karakternim ženama. Više od svega privući će ga ugodna osobnost žene. Također ne voli ni žene koje se odijevaju prenapadno, u jarkim bojama i preizazovno. Ovi su muškarci pozitivni, prijateljski raspoloženi i druželjubivi. Zbog toga će redovito biti na popisima klubova za ulazak jer ih svi vole. Muškarci Vage poznati su po svom neodoljivom šarmu, prepoznatljivom humoru te inteligentnoj i društvenoj osobnosti.

On je čovjek koji će učiniti da se svaka žena kraj njega osjeća kao kraljica, a on će je s veseljem obasipati romantičnim gestama. No budući da se voli družiti, njegova pozornost bi mogla biti usmjerena i prema drugim ženama jer voli flertovati i privlačiti pozornost. S njim treba biti na oprezu, jer unatoč njegovoj pozornosti i šarmu, emocije su ono čega se pribojava. Njegovi su osjećaji često nesređeni, a lako se emocionalno distancira od svake situacije.

To njegove partnerice može razljutiti jer će im se činiti da se u svakoj prilici izoliraju i pokušavaju shvatiti problem na racionalnoj razini, umjesto da se sažive s njim i prožive ga emotivno i duhovno. No astrolozi to objašnjavaju još jednim Vaginim načinom da održi sklad. Veliki su pobornici pravde, a uhvate li svoju partnericu u nečasnim radnjama, brzo će se “ohladiti”. Izbjegava i konflikte zbog čega će se mnogim ženama u dugoj vezi s Vagom učiniti da se ne žele suočiti s istinom.

Muškarci Vage su u svakom slučaju predivni partneri i žene će uživati s njima. No njemu treba neko vrijeme da odluči jeste li žena za njega. Ako se odluči za vas, isplatit će se čekati jer kad vam se posveti svim srcem, tek ćete tada doživjeti pravi užitak.

Škorpija

Muškarac Škorpion je u potrazi za idealnom vezom

Vrijeme s muškarcem Škorpionom sigurno nećete zaboraviti. Za njega je ljubav sve ili ništa, pa ako ste se tek počeli viđati, razmislite – želite li biti uvučeni u veliku i pravu ljubavnu priču ili ćete se ubrzo razići. Ako mu se svidite, nećete se moći oduprijeti njegovoj pažnji jer će učiniti sve kako bi vas zainteresirao za sebe. Nakon što se zaljubi, ugodno ćete se iznenaditi dubinom i intenzitetom njegovih emocija. Za njega je ljubav istinska strast, a jednom kad shvati da ste žena za njega, bit će spreman otići na kraj svijeta s vama. No ta intenzivna strast ujedno može biti i prepreka.

Kod Škorpiona ona ne prestaje i ljubav za njega podrazumijeva strast koja se neprestano konzumira. Iako će takva pažnja goditi većini žena u početku, u kasnijim fazama veze, mogla bi im biti i previše. Također, on od svojih odabranica očekuje isti intenzitet emocija što mnoge može uplašiti ili u najboljem slučaju naživcirati.

No bez obzira na veličinu njihovih osjećaja, muškarac Škorpion je itekako sposoban ih skrivati. Zbog toga vam se u početku može učiniti smiren i nezainteresiran, no on zapravo analizira svaku vašu riječ i mnoštvo toga se kuha u njemu. Škorpioni su vrlo pronicljivi, ljubomorni i ne podnose laži, pa se svakoj ženi savjetuje da bude potpuno iskrena prema njemu. Povrijedite li ga, to vam nikad neće zaboraviti. Škorpionskoj naravi pripisuje se osvetoljubivost, pa bez obzira što ste mu nešto skrivili davnih dana, nikad vam to neće zaboraviti.

Muškarci Škorpioni bi vam mogli i nestati na par dana i jednostavno se povući u svoju osamu. To je zato što vole biti sami, a ta samoća im je potrebna kako bi “napunili baterije”. Prihvatite li to, voljet će vas još više.

Veza sa Škorpionom bit će intenzivna, moguće katastrofalna, a moguće i predivna, ali u svakom slučaju nezaboravna.

Strijelac

Muškarac Strijelac je često solo

Optimističnom Strijelcu malo što može pokvariti raspoloženje, a to je jedna od najprivlačnijih osobina koje ima. Žudi za novim znanjima, voli putovati, učiti i bilo kakav oblik intelektualnog stimulansa. Uživat će u raspravama o omiljenim knjigama, bendovima i povijesnim ličnostima. Volite li isto, sigurno ćete ga zainteresirati. Njegovo veliko znanje čini ga liberalnim i otvorenim te vrlo radoznalim. No ovo je muškarac koji će se prije nego ostali upustiti u platonski odnos što mnoge žene može iznenaditi. Njega veza bazirana na strasti ne zanima jer bi on radije bio vaša srodna duša i najbolji “kompić”.

Zbog ljubavi prema putovanjima, mogao bi vam nestati s vremena na vrijeme. Takva promjena mu je potrebna, čisto radi promjene scenarija. Ne podnosi dosadu i izostanak intelektualnih podražaja. Disciplina, naporan rad i realističnost nisu odlike muškarca Strijelca, pa ako tražite sigurnog i predvidljivog partnera, trebali bi razmisliti o odustajanju. On će neprestano istraživati nešto novo, čitati i upuštati se u nove hobije, za što je potrebno strpljenje. Ako ste žena kojoj to odgovara, imat ćete uz sebe potpuno iskrenog i pravog partnera.

Jarac

Muškarac Jarac voli duge veze

Muškarca Jarca određuju društvene norme i pravila te je u velikoj mjeri tradicionalan. Sve što je društveno i moralno prihvatljivo on će podržavati, a od svega što odskače će zazirati. Ako ste imalo liberalnija žena, vaše poteze će vam vjerojatno zamjerati. Na prvih par spojeva očekujte očekivano, tj. večeru i kino jer je to sigurno i provjereno. Tako on pronalazi svoj “put” s vama, a kasnije će vjerojatno vas pitati gdje želite ići. Muškarac Jarac je također vrlo oprezan, ozbiljan i emocionalno distanciran, barem u početku. I dok će žena pokušavati saznati što više o njemu, on će se sve više povlačiti u sebe. S godinama postaju otvoreniji i popustljiviji.

Jarci su izrazito ambiciozni, i ako niste zainteresirani za njih, tada ćete shvatiti što znači upornost. On će vas polako, korak po korak, osvajati sve dok jednog dana nećete biti potpuno njegovi, a da toga nećete ni biti svjesni. Jarac obožava seks, no svoje potrebe će u ranijoj dobi doživljavati više kao smetnju jer će biti koncentriran na uspjeh u karijeri. Kasnije, nakon što postigne određeni uspjeh, Jarac će se opustiti i prepustiti senzualnim užicima. Ako ste u ozbiljnoj vezi s Jarcem, očekujte prosidbu prije ili kasnije. On vjeruje u tradiciju i ne predomišlja se dugo, pogotovo ako shvati da ste i vi jednako ozbiljni kao i on.

Vodolija

Muškarac Vodenjak je rođen da bude u vezi

Muškarac Vodenjak je pravi mali buntovnik. Osjetljiv je na nepravdu i promjene u svijetu te uvijek ima spremne ideje i hipoteze kako to popraviti. Ono što ga razlikuje od drugih je upravo ta originalnost i posebnost, a žene ga baš zato i vole. Ono što ga privlači nisu haljine i šminka već vaš pogled na život. Razlikuje li se on od ostalih i utemeljen je na čvrstim argumentima, možete biti sigurni da će vas vrlo brzo obožavati. Individualnost je ono što ga privlači više od svega. Tako će npr. cijeniti to što volite neki stari bend umjesto najnovije britanske hit-grupe jer će on u tome prepoznati vašu posebnost.

Vodenjaci su veliki inovatori i uvijek su puni ideja, ali i znanja, a posebno o tehnologiji. Zbog toga će vjerojatno biti okružen najnovijim gadgetima. Ne zanima li vas to, nemojte to pokazati već se pokušajte prilagoditi i cijeniti njegovu zainteresiranost. Budući da je Vodenjak zračni znak, emocionalno se teško vežu za ljude. Ne osjećaju se dobro u dubokim emocionalnim odnosima i vole biti na određenoj udaljenosti bez obzira koliko mu se sviđate.

On je vrlo predan partner, ali strast nije nešto što mu je bitno. Tako će muškarci Vodenjaci imati enciklopedijsko znanje o seksu i brojnim izvedbama, ali u praksi ih to neće puno zanimati. Isti pogled na svijet i produhovljenost ono je čime muškarac Vodenjak može ispuniti vaš život, pa ako to tražite, s njim ćete uživati.

Ribe

Muškarci Ribe su sanjari u ljubavi

Sinonim za Ribe je kreativnost, raznolikost i mašta. Ako ste u vezi s ovim muškarcem, možete biti sigurni da ćete uživati u emocionalno vrlo ispunjenom odnosu. Odlično prepoznaju emocije drugih ljudi, a još bolje ih smiruju pa će vam se uz njih problemi od prije par minuta činiti kao mjesecima stari. Odlični su u empatiji i zbog toga jako dobro razumiju tuđe osjećaje.

On je muškarac koji će vas oboriti s nogu pričama o ljubavi i fatalnim izjavama o vječnosti zbog čega ćete se osjećati kao princeza iz bajke. Umjetnost zavođenja riječima mu je izuzetno dobro razrađena. No to je sve odraz njegove izražene maštovitosti. U jednom trenutku možete biti najsretniji s Ribom, a u drugom ostavljeni i povrijeđeni jer je on shvatio da se nešto više ne uklapa u njegovu idealističnu sliku. S godinama postaje realniji i to se rijetko događa.

Muškarci Ribe skloni su izgubiti samoga sebe u svojim sanjarenjima i maštarijama, a upravo taj manjak realističnosti može im stvoriti problem u nošenju sa stvarnim životnim problemima. Često su umno odsutni, neorganizirani i prebacuju se s jedne stvari na drugu. Zbog toga im praktične žene ne odgovaraju. No muškarci Ribe su vrlo fleksibilni i mogu se prilagoditi promjenama koje želi njegova ljubljena. Nepopravljivi je romantičar, ali najbolje funkcionira u paru sa ženom koja zna prepoznati kad mu treba prostora za sebe kao i pravovremeno pružiti podršku.

Izvor: 24sata.hr

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-29

pregleda:

ključne reči: muski horoskop astrologija