Sve o Vagi, odanoj boginji ljupkosti i pravednosti

Ženu vagu krasi sposobnost ocenjivanja situacije i ljudi. Pravedne su i društvene, kao i prepune harizme.

Sve o Vagi, odanoj boginji ljupkosti i pravednosti

Vage krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprekornost i potpunost. One su društvene i imaju dar za komunikaciju, pa vole da su okružene prijateljima i porodicom.

Žena Vaga je harizmatična i očaravajuća zbog čega neverovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude k sebi. Predstavlja jin i jang, odnosno ima fascinantnu ličnost koja je mešavina racionalnosti i logičnosti kao i nestalnih emocija.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije "mlako mišljenje" pri čemu će joj, uz njenu "hladnu glavu", pomoći i šarm. Međutim, uvek je otvorena za razmatranja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati kada pogreši ako je se logičnim objašnjenjem može uveriti da nije u pravu.

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput ljubavnih porukica i svežeg cveća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu.

No, umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene! Ona će iskreno reći sve što joj je na umu, što znači da će nekad biti i bolno iskrena... Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a za uzvrat će tražiti potporu i savete. Seks doživljava kao mentalnu vežbu te voli dobro da prouči šta partner voli. Ljubitelj je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku pre samog čina strasti.

Pošto stalno vaga razne mogućnosti, žene Vage su često neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može da frustrira, na primer kad ne može da izabere koji film želi da pogleda. Međutim, njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer isto tako kako uzima u obzir sopstveni ukus, potrebe i želje paziće i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svom poznatom osećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji! Srdačna i ljubazna kakva je, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najpre će doživeti s Lavom ili Strelcem.

KAKO IZGLEDA ŽENA VAGA

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaki njen pokret! Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvek samo svoja.

Njene spoljašnje karakteristike su pravilne crte lica, rupice na obrazima, širok i blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionista i uvek je sređena, uredne frizure, i njen celokupni autfit je uvek uravnotežen i suptilan.

Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema šta da obuče ili da je obukla nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odevne kombinacije izdvojiti vreme. Urođeno joj je da zna kako da se odene za svaku priliku i kako da se predstavi u najboljem svetlu gde god bila.

Vaga obožava modu, ali neće je nikada slepo pratiti, već će poslednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se odene kao i svi ostali ova kreativka imaće na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je reč o dobrim, kvalitetnim pantalonama i posvetiće se potrazi za parom koji joj savršeno stoji.

Ne voli da preteruje s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i šatiranu na svetle pramenove. Šminka joj je lagana, prirodna i svetlucava, a u toaletnoj torbici joj uvek stoji sjaj za usne voćnog ukusa. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno "kao luda".

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile da li da kupe stvar koju su videle ili ne. U svojoj omiljenoj prodavnici Vaga će se zbližiti s prodavcima i uvek će se rado raspitati za savet.

Izvor: Zadovoljna

Podeli na Facebook-u

ključne reči: vaga horoskop vaga zena