Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ko je vaš idealan par za ljubav, a ko za druženje

Ovan pada na Strelca, Jarac i Devica najbolji drugari

Ko je vaš idealan par za ljubav, a ko za druženjePozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Saznajte s kim ćete sklopiti najbolje poslove, ko će vas najviše voleti i sa kim ćete biti glavna zvezda na žurkama.

OVAN

Ljubav: Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strelcu, bićete očarani njegovim širokim pogledima na svet. Svideće vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.

Druženje: Najuspešnija druženja očekuju vas sa Ribama. Napokon će neko razumeti vaše najdublje intimne dileme.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam neko ko će ih upornim radom dovesti do kraja.

BIK

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Devici. Njena sklonost ka analizi i zreli pristup životu delovaće na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.

Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom muzikom, sa Lavom je savršeno. Preko njega možete da upoznate i buduće poslovne saradnike.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Vodolija.

BLIZANCI

Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će sa dovoljno diplomatije pregrmeti sve vaše nedoumice i umeti da ih zapakuje kao lako donesene odluke.

Druženje: Najuzbudljivije žurke posetićete sa Škorpijama. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.

Posao: Najbolji poslovni saradnik biće vam Strelac.

RAK

Ljubav: Vaš najbolji partner je Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan da stekne vaše poverenje. Cenićete njegove emotivne i porodične vrednosti.

Druženje: Najopušteniji ste u društvu Bikova.

Posao: Najbolji saradnik za vas je Škorpija.

LAV

Ljubav: Najbolji partner biće vam Vodolija, kojoj nikada neće biti teško da sasluša vaše intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba seks kada možete da razgovarate do ranih jutarnjih sati?

Druženje: Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno da objašnjavate kako se osećate. Ponekad su šoping, kafa i prećutno razumevanje najbolja prijateljska podrška.

Posao: Vaš najbolji poslovni saradnik je Vaga.

DEVICA

Ljubav: Najbolji partner biće vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Uprkos čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas dešavaće se daleko od radoznalih pogleda.

Druženje: Najbolja pratnja na turneji kroz žurke i nova poznanstva biće Rak.

Posao: Najbolje saradnike naći ćete u znaku Riba.

VAGA

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman da zajedno sa vama krene u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre ivice, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podeliti sa Blizancima.

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodolija koja će znati da ceni vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvija nove, čak i revolucionarne ideje.

JARAC

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje da pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku.

Druženje: U društvu Device držaćete se zajedničkih interesa. Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg saradnika uvek ćete pronaći u Škorpiji.

ŠKORPIJA

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osećaju vaša raspoloženja i želje pre nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpija jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik.

VODOLIJA

Ljubav: Najlepše ljubavne trenutke provešćete sa Strelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučiće vas važnosti poverenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg saradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo.

STRELAC

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će umeti da ceni vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima,.

Druženje: Najboljeg saradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni saradnici su Blizanci.

RIBE

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas sa Rakom koji ne može da prestane da gleda u vaše oči, hipnotisan bliskošću koju oseća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strelcima. Našli ste sebi ravnog i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog saradnika uvek možete naći u Lavu.

http://zena.blic.rs/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-10-13

pregleda:

ključne reči: koji znak se slaze sa kojim horoskop astrologija