Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Pozicija njegovog Meseca određuje kakve devojke voli!

Kod muškaraca, pozicija Meseca opisuje tip žene kakva mu je zanimljiva i koju će želeti pored sebe na duže staze. Mesec će vam reći mnogo više nego Sunce o tome kako se on oseća, gde nalazi emocionalnu sigurnost i uopšte, šta mu zaista treba od žene koja je pored njega.

Pozicija njegovog Meseca određuje kakve devojke voli!Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Mesec u Ovnu

Traži: Ratnicu

Sa ovim Mesecom, muškarac traži direktnu, prodornu partnerku koja voli da dominira. Neće ga privući tihe i mirne žene, jer on nema vremena za to. Sve želi odmah i nema problema da to otvoreno i kaže. Sa njim samo hrabro, energično, jako.

Mesec u Biku

Traži: Kuvaricu

Ovo je već druga priča. Kod ovog gospodina put do srca doslovno vodi preko stomaka! Dobra domaća kuhinja je prioritet, a ono što pored toga najviše ceni je odanost, stabilnost i senzualnost, zato mu i treba par meseci da shvati da je zaljubljen ali, jednom kad vam pripadne ovakav muškarac, smatrajte da je za ceo život.

Mesec u Blizancima

Traži: Intelektualku

Ovde imamo mnogo bržu varijantu. Spremite se za emotivni rolerkoster jer on želi brzu, pametnu, spretnu ženu koja radi minimum pet stvari u isto vreme, koja mu nikad nije dosadna i koja će ga stalno iznova inspirisati i zabavljati.

Mesec u Raku

Traži: Majku

On voli brižnu i nežnu ženu koja će ga podsećati na to koliko je bio voljen u detinjstvu, koja će sa njim rado pričati o emocijama, glumiti mu terapeuta kad zatreba, ali, zauzvrat će dobijati od njega apsolutnu odanost i pripadanje.

Mesec u Lavu

Traži: Kraljicu

Ovaj muškarac je sebi zacrtao uspešnu ženu, dominantnu ali i onu koja će njega obožavati sa velikim O! On želi potpunu pažnju od vas s tim što morate biti poželjni i drugima jer dotični gospodin voli da se hvali sa svojim plenom. To jest, ženom.

Mesec u Devici

Traži: Perfekcionistu

Sve pod konac, čistite kad god je nervozan, pomažite mu, brinite o njegovom zdravlju i naravno, higijeni. Zauzvrat, dobićete od njega jedan širok osmeh kad vidi da vas je usrećio, jer ovom muškarcu nije mrsko da se i sam potrudi oko svoje partnerke.

Mesec u Vagi

Traži: Gospođu

On ceni lepotu, šarm, harmoniju, balans. Svakako mu je teško bez partnerke. Mirno, polako, bez presije, napravite atmosferu, nosite čipku i smatrajte da imate posla sa čovekom kome su emocije i estetika usko povezani. Vaga je čelična ruka u svilenoj rukavici pa to slobodno primenite u ovom slučaju.

Mesec u Škorpionu

Traži: Opasnicu

Ovde emocije idu kroz strast, intenzitet, povezivanje, fatalnost i sve što možete da zamislite da date od sebe je još uvek malo za ovog muškarca. On želi sve. Nikako ne odbijajte seks. Crna boja donjeg veša je poželjna. Ako ste inače tip koji voli da istražuje mračne dubine ljudske psihe onda je ovo muškarac za vas.

Mesec u Strelcu

Traži: Filozofa

Sa ovim muškarcem najviše pali radoznalost i nezavisnost, sklonost ka putovanjima i neiscrpna želja za znanjem. Ovaj gospodin je svetski putnik pa će i žena koju odabere kao partnerku za taj put morati da ume da ga prati.

Mesec u Jarcu

Traži: Karijeristu

Ovaj muškarac voli odgovornu, organizovanu ženu koja će razumeti put do vrha koji je sebi zacrtao. To što je on usput hladan i rezervisan prvih 20 godina ne mora da znači da mu nije stalo. On vas samo testira da vidi koliko ste zaista tu i koliko ste mu privrženi. Vernost mu je apsolutno jača strana jer nema vremena za gubljenje na prevaru.

Mesec u Vodoliji

Traži: Originalnu

Ako ste neobični i nekonvencionalni, bićete njegov izbor. Njega će privući sve što mu se učini nesvakidašnjim, a ako ste vi takvi, to je već prvi plus. Bavite se usput i nekim futurističkim zanimanjem i volite robote? Vau! Sa njim ćete moći da pričate o svemu, ali spremite se za neobičan izliv emocija jer on ne oseća ljubav ko svi drugi muškarci. On je jednostavno čudan!

Mesec u Ribama

Traži: Umetnicu

Ili barem sa takvim senzibilitetom. Spremna da mu se preda do kraja i da to radi konstantno, da intuitivno oseća njegove potrebe bez mnogo reči, da su joj emocije na prvom mestu u životu. Ovaj muškarac je senzibilan i osetljiv pa se spremite da ga uveravate u svoju ljubav kad god možete.

http://zena.blic.rs/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-10-23

pregleda:

ključne reči: idealan partner horoskopski partner mesec u znaku