Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Problem, neizvesnost, toliko pitanja! Ima li odgovora? Horarna Astrologija

Horarna Astrologija je posebna grana Astrologije, čija osnovna svrha jeste da odgovori na gotovo sva pitanja koja muče običnog čoveka, dok korača svoj običan i skroman svakodnevni život. Konkretno pitanje...konkretan odgovor!

Problem, neizvesnost, toliko pitanja! Ima li odgovora? Horarna AstrologijaPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Da li ću se oženiti/udati? Hoću li dobiti posao? Da li je povoljan trenutak za početak privatnog posla? Da li me voli? Ima li naša veza budućnost... Samo su neka od pitanja koja nas svakodnevno muče i ako bi imali odgovor na svako od tih pitanja naš život bi bio mnogo lakši. Mnogo kvalitetnije, mnogo uspešnije bi mogli da iskoristimo sve prilike koje nam se pružaju, mnogo lakše bi procenili svaku situaciju, svaku osobu, mnogo lakše bi doneli odluke, izbegli neuspeh...razočarenje. Bili bi srećniji i uspešniji!

Ima li odgovara na sva ova pitanja?

Zahvaljujući ovoj divnoj staroj, drevnoj nauci odgovor je DA, ima! Horarna Astrologija, oslanjajući se na moć univerzuma, na planete, njihove energije i poruke koje nam šalju daće odgovor na svako naše pitanje. Sve ono što čini svakodnevni život, sve ono što život čini neizvesnim, sve ono što nam stvara strah, kada smo nesigurni, kada smo na raskrsnici, kada nismo sigurni kuda i sa kim dalje. Ovo je danas jedna od najpopularnijih grana Astrologije upravo zbog tačnosti i konkretnih informacija koje nam pruža. Prednost Horarne Astrologije je i u tome što Vam nisu potrebni podaci o rođenju, nije Vam potreban datum, vreme i mesto...sve što je potrebno jeste konkretno i nedvosmisleno pitanje. Horarni astrolog neće tumačiti Vaš horoskop kao što to radi Natalna astrologija, on će odgovoriti na Vaše pitanje bez obzira na Vaš znak, podznak, na aspekte u Vašem ličnom horoskopu. Ovo je velika prednost za sve oni koji iz bilo kog razloga ne znaju sve podatke o svom rođenju, najčešće vreme rođenja.

Horarna pitanja mogu biti razna iz svih sfera života. Vremensku odrednicu je ponekad teško odrediti ali ne i nemoguće. Veoma je važno da horarnom astrologu pružite sve potrebne informacije a koje su u vezi sa Vašim pitanjem i možete očekivati da ćete dobiti jasan i nedvosmislen odgovor, koji će svakako olakšati Vaše buduće odluke, pomoći da do svog cilja dođete brže i lakše ili da jednostavno ne gubite vreme i energiju na nešto što nema budućnost.

Ako nisu potrebno podaci o rođenju, kako Horarna Astrologija može da da odgovor na pitanje?

Horarna Astrologija se oslanja na Vaš um, na Vašu podsvest. Veoma je značajan trenutak kada se formira neko pitanje, tačnije kada to isto pitanje dođe do astrologa koji će ovo pitanje razmotriti i naravno dati Vam odgovor. Kako u životu ništa nije slučajno, tako nije slučajno ni vreme u kome ste se odlučili da konačno pitate! Univerzum ima odgovor i on Vam na podsvesnom nivou šalje signal. Vreme je da pitate! Vreme ja konačno rešite problem, nedoumicu koju imate. I tako u određenom trenutku Vaše pitanje, Vaš problem dospeva do osobe koja ume da pročita signale i poruke koje nam univerzum šalje. U trenutku kada čuje pitanje, kada ga u potpunosti shvati i razume astrolog će uraditi kartu za Vaše pitanje. Isto kao i kod rođenja. Osoba je rođena nekog datuma, u neko vreme i na nekom mestu. I Vaše pitanje je rođeno u nekoj vremenskoj odrednici i to pitanje dobija svoj horoskop. Astrolog je tu da rastumači sudbinu Vašeg pitanja!

Kako ispravno formulisati pitanje da bi se dobio što tačniji odgovor?

Veoma je važno da pitanje bude lepo formulisano, dobro objašnjeno i da sadrži sve potrebne informacije. Skoro sam imao pitanje u vezi osobe koje je nestala. Pitanje je glasilo: "Osoba je nestala, šta je sa njom?" Šta nije dobro u ovom pitanju? Astrologu je važno ko je Vama zapravo ova osoba kako bi znao kojom kućom horoskopa je ova osoba predstavljena. Nije isto da li je to Vaš prijatelj, otac, majka, partner... Otac bi bio predstavljen 4. kućom, partner 7. kućom, prijatelj 11. i tako dalje... Ispravno postavljeno pitanje ovog tipa glasilo bi :"Moj otac je nestao pre tri dana, gde je sada, da li je dobro?". Iz ovog pitanja verovatno ćete dobiti i vremensku odrednicu kada će se otac pojaviti ako je to naravno odgovor koji će uslediti. Često postavljena pitanja odnose se upravo na izgubljene ili zaboravljene stvari. Uvek kada postavljate horarno pitanje pokušajte da date što više informacija i budite sigurni da te informacije neće biti suvišne već će astrologu olakšati posao a Vama dati što tačniji i precizniji odgovor.

Koja su to najčešća horarna pitanja?

Veoma često postavljaju se pitanja upravo o izgubljenim stvarima. Izgubljen novac, izgubljena dragocena stvar, dokumenti. Tako se može postaviti pitanje :"Da li ću naći novčanik koji sam jutros izgubio?" Ili "Gde je novčanik koji sam jutros izgubio?". Ovo jesu često postavljana pitanja ali su ujedno i najteža za horarnog astrologa. Naime, svaki predmet, stvar ili vrednost mogu biti na razne načine predstavljeni u horoskopu pitanja, pa možete dobiti više opcija gde treba da tražite izgubljenu stvar. U ovom slučaju treba pokazati strpljenje i ne odustajati ako predmet nije iz prvog pokušaja pronađen. U svakom slučaju dobićete jasne odrednice gde da tražite i koliko je realno da ćete pronaći izgubljenu stvar. Nekada je to novac koji je već neko pronašao, možda potrošio što opet govori da nema svrhe dalje tražiti.

Naravno, tu su i nezaobilazna ljubavna pitanja. "Da li me dečko sa kojim sam voli?" Ovo je kompleksno pitanje ali ćete verovatno iz ovog pitanja dobiti mnogo odgovora. Ako iz bilo kog razloga sumnjate u ovu ljubav odgovor može potvrditi Vaše sumnje i tako uštedeti vreme ali i sopstvenu ljubav koji pružate nekome, ko to možda i ne zaslužuje. Ako ipak grešite u svojoj proceni, ako je Vaša sumnja neosnovana, dobićete odgovor zašto Vas prati takav osećaj, gde je potencijalni problem koji se svakako može rešiti. U ovom pitanju, horarni astrolog će jasno videti i Vas i Vašeg partnera. Često mislimo da je problem u partneru, da on nije iskren a možda ipak negde grešimo sami mi. Evo još nekih primera u vezi ljubavnih pitanja: "Ima li ova veza budućnost?", "Da li ću se udati/oženiti?", "Postoji li druga u njegovom životu?", "Da li me vara?", "Da li ću uskoro započeti ozbiljnu ljubavnu vezu?", "Ima li šanse za pomirenje sa bivšim dečkom/devojkom?" A tu su i pitanja o braku; "Da li ću ostati u ovom braku?" "Imam li mogućnosti za drugi brak"? "Da li me suprug/supruga vara?" "Gde ću upoznati osobu sa kojom mogu ući u brak?"

Svi smo mi po prirodi veoma radoznali, posebno kada se radi o nama samima. Sve bi voleli da znamo ali to ponekad i nije tako dobro. Zato pre nego što postavite pitanje horarnom astrologu razmilite da li zaista želite da čujete odgovor na to pitanje? Ponekad je mnogo lepše iznenaditi se, ponekad je bolje nešto ne saznati...

Sledeća grupa pitanja u vezi je sa finansijama. Svima nama je novac potreban. Razlika je u našem odnosu prema istom. Jedno od pitanja koje klijenti najčešće postavljaju je sledeće :"Da li ću biti bogat?" Ovo nije najbolje formulisano pitanje jer bogatstvo nije za svakog isto, ne odnosimo se svi prema novcu na isti način, jedna novčanica nema istu vrednost za različite profile ljudi. Zbog toga je možda bolje postaviti pitanje :"Da li ću uvek imati dovoljno novca za sve svoje potrebe?" Neka od pitanja koje se postavljaju iz ove grupe su i sledeća: "Da li ću konačno dobiti novac koji očekujem?" "Šta treba da radim, čime da se bavim da bih ostvario dobre finansije rezultate?" "Da li ću dobiti nasledstvo?" "Imam li šanse za dobitak u igrama na sreću" "Da li će mi biti odobren kredit, da li je povoljan period za podizanje istog?"...kao još mnoga druga pitanja, jer novac i vrednosti jesu sastavni deo našeg života, hteli mi to ili ne.

Pitanja koja takođe možete postaviti horarnom astrologu mogu biti u vezi i sa obrazovanjem. "Da li ću završiti fakultet?" "Da li ću položiti ispit?"

Pitanja u vezi nekretnina: "Da li ću kupiti stan/kuću?" "Da li je povoljan momenat da podignem kredit za kupovinu stana?" "Da li ću se preseliti?" Naravno možete pitati i za sve Vaše ukućane pa i druge ljude iz Vašeg života: "Da li će moj otac promeniti posao?" "Da li će moja majka uskoro ozdraviti?" Imajte na umu da je uvek potrebno dati što Više informacija Vašem horarnom astrologu. Ovde su navedena samo kratka pitanja ali svako od njih zahteva dodatno objašnjenje. Ne zaboravite, ako pitate za neko drugo lice, uvek je veoma važno naglasiti šta je Vama ta osoba...otac, majka, brat, prijatelj, kolega, komšija...da čak i za komšiju možete pitati ako želite. Kao što sam i rekao, Horarna astrologija ja zaista moćna.

Evo nas kod još jedne grupe pitanja. Možda su ovo najkompleksnija pitanja ali veoma važna...pitanja koja u svakom astrologu bude veliki osećaj odgovornosti. Pitanja koja se tiču zdravlja. "Da li ću ozdraviti?" "Kako će proći operacija koja ja zakazana za sledeći mesec?" "Ne osećam se dobro, šta je problem?" "Moj deda je u bolnici, da li će se oporaviti"? Kao što i sami vidite veoma osetljiva i delikatna pitanja i astrolog zaista mora biti dobro upoznat kako sa sistemom Horarne astrologije tako mora biti dobar poznavalac i Medicinske astrologije. Imajte u vidu da će Vam astrolog uvek dati iskren odgovor ali ne i onaj koji bi mogao na bilo koji način da utiče na dalji tok i kvalitet Vašeg života. Astrolog je tu da Vam pomogne i on će svako pronaći način da Vam da ispravan i dobar savet, kakav god da je Vaš problem. Mnogi klijenti postavljaju pitanja i u vezi smrti :"Da li će preživeti?" "Kada će neko umreti?" Ja Vam savetujem da izbegavate pitanja te vrste. Svaki astrolog koji poštuje etiku svog rada, nastojaće da izbegne odgovor na takvo pitanje.

Poslovna pitanja: "Da li ću se uskoro zaposliti?" "Ima li šanse za napredak u poslu koji trenutno radim?" "Da li je povoljan trenutak da promeni posao?" "Imam novu poslovnu ponudu. Da li da je prihvatim?" "Želim privatni biznis. Imam li uspeha tu?" "Da li ću dobiti otkaz?" "Da li će mi biti produžen ugovor o radu?" Ovo su samo neka od mnogih pitanja koja možete postaviti u vezi Vaših poslovnih želja i ambicija.

Takođe, tu su i pitanja iz našeg svakodnevnog života, pitanja koje mogu da zadovolje našu radoznalost: "Da li će ponovo doći?" Kada ću videti tu osobu?" "Ko mi je danas poslao cveće, poruku, pismo?" "Da li mu se dopadam?"… Kao što vidite Horarna astrologija ima odgovore na mnoga naša pitanja, čak i na ona za koja ste mislili da Vam niko ne može odgovoriti. Ovo je veoma moćna nauka i može biti od velike koristi svima nama ako se oprezno i kvalitetno koristi. Veoma je važno da znate da čak i ako Vam se odgovor koji ste dobili iz nekog razloga nije svideo, što je sasvim moguće, nemojte ponavljati pitanje, bar ne u nekom vremenskom intervalu u kome nije realno da može doći do promene dešavanja i mogućnosti u vezi onoga što ste pitali. U tom slučaju dobićete pogrešan odgovor.

Na Astrologiju, na njenu moć, na nešto što nam je priroda podarila kao sredstvo koje nam može pomoći tako treba i gledati. Nemojte nikada očekivati da će bilo koji astrolog rešiti svaki Vaš problem ali budite sigurni da će Vas uputiti na pravi put, da će Vam otvoriti oči ako ste zbog nekog osećanja, ljubavi, zlobe ili razočarenja krenuli pogrešnim putem. Tako često tragamo na pogrešnom mestu, među pogrešnim ljudima... zašto ne iskoristiti priliku i svoju sreću potražiti na pravom mestu. I tako evo još jednog pitanja za horarnog astrologa : "Gde je moja sreća?" Možda će Vas astrolog uputiti na neku drugu osobu, možda će Vam reći da mesto gde živite nije najbolje za Vas, možda će Vam videti put u inostranstvo a možda će Vam reći da je Vaša sreća tu, pored Vas samo treba da je uzmete. Imamo toliko mogućnosti i izbora a umeće je napraviti onaj pravi. Zato ne oklevajte, već iskoristite moć ove divne, drevne nauke. Potražite savet i dobićete ga. Vrata će se otvoriti onoga trenutka kada pokucate na njih.

Da zaključimo... Horarna astrologija odgovara na konkretno pitanje koje Vas muči. Presudan je trenutak postavljanja pitanja, tačnije kada je Vaše pitanje dospelo do astrologa. To je uvek validan trenutak kada univerzum ima odgovor na Vaše pitanje. Nije Vam potreban datum rođenja, ni vreme, potrebno je dobro osmišljeno pitanje, Vaša spremnost da čujete odgovor koji sledi i spremnost da to na neki način prihvatite...ma kakav odgovor bio...

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2017-03-14

pregleda:

ključne reči: horarna astrologija pitanje odgovor horoskop ljubav posao novac