Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Astro pregled za jun 2018 - koji znak ocekuje srećan period a koji neizvesnost?

Lavovi i Škorpije pred Vam je mesec promena. Očekuje Vas velika raskrsnica ali bez putokaza. Ko će još tokom ovog meseca biti suočen sa izazovima a koga očekuje iznenadna sreća?

Astro pregled za jun 2018 - koji znak ocekuje srećan period a koji neizvesnost?Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Početak juna i dalje je pod uticajem kvadrata, doduše slabijeg, između Urana sada već u znaku Bika i Marsa iz znaka Vodolije. Ovo je teška energija koja može doneti sukobe na raznim nivoima, kako ličnom tako i društvenom, globalnom nivou. Oprez, razum i suzdržanost je ono što će nam svima biti potrebno bar što se tiče prvih deset dana juna meseca.

Od 12. juna Merkur ulazi u znak Blizanaca, znak svog sedišta i to je trenutak kada možemo očekivati nešto povoljnije energije posebno u sferi komunikacija, transporta, pregovora ali i ličnog usavršavanja. Drugu polovinu juna iskoristite da nadogradite svoje znanje, upišete neki kurs, polažite ispite, osećate se bogatije zbog toga. Venera i dalje do 12. juna boravi u znaku Raka pa su naglašeni svi porodični odnosi, i ovo je zapravo period kada treba da se bavite svojom porodicom, svojom decom, partnerom pa i pitanjima vezanim za nekretnine.

Od 13. juna Venera ulazi u znak Lava i to je trenutak kada ćemo svi poželeti da zablistamo, da pokažemo sve svoje vrline, svu svoju lepotu, period kada će mnogima ljubav pokucati na vrata. Lavovi, Venera svojim ulaskom, u Vaš znak, nagoveštava značajna dešavanja ali za mnoge od Vas, posebno rođene u prvoj dekadi i velike izazove pa i promene kako na polju ljubavi tako i u poslovnom smislu zbog izazovnih aspekata koje će Venera graditi, formirati tokom boravka u Vašem znaku. Upliv slične energije mogu očekivati i Škorpije. Od 19. juna imamo početak retrogradnog kretanja Neptuna koji je stacioniran u znaku Riba. Period nerealnih želja, period mašte koja nas vodi daleko od stvarnosti, daleko od sopstvenih mogućnosti.

21. jun obeležiće ulazak Sunca u znak Raka i to je trenutak kada na naša vrata kuca, za mnoge, najlepše godišnje doba, leto! Nakon toga, od 26. juna imamo još jednu planetu koja počinje svoj retrogradni hod. U pitanju je vladar Ovna, i suvladar Škorpije, planeta Mars. Energija je u padu pa ne čudi da će mnogi upravo u ovom periodu koristiti zasluženi godišnji odmor. Mars je u retrogradnom kretanju sve do 27. avgusta. Neka Vas u ovom periodu ne čudi manjak energije, nedostatak ambicija posebno ako ste rođeni u znaku Ovna ili Škorpije.

Ako ste rođeni u znaku Ovna iskoristite prve tri nedelje tekućeg meseca kako bi završili sve što ste planirali jer kao što je i rečeno od kraja juna očekuje Vas postepeni pad energije, kada neće sve ići u smeru koji ste zacrtali, na koji ste navikli. Period retrogradnog Marsa do 27. avgusta često će Vas vraćati na prošlost, zahtevati od Vas da privedete kraju nešto što ste ranije započeli a iz nekog razloga niste završili. Ljubavni aspekti su veoma izazovni sredinom meseca. Budite oprezni, Vaša veza može biti na velikom ispitu.

Bikovi već sada polako osećaju upliv Urana u njihovom znaku. Uran u najavi donosi velike promene a nužnost sprovođenja istih možete iskusiti već sredinom meseca kada Venera iz znaka Lava bude u opoziciji sa Uranom iz Vašeg znaka. Ako se odupirete promenama biće Vam samo teže. Vaš zadatak je da sada pobedite svoju fiksnu prirodu, koja nije sklona promenama. Samo na taj način se možete izboriti sa energijama koje su pred Vama. U ovom periodu to se najviše odnosi na poslovni aspekt Vašeg života.

Dragi Blizanci, Merkur do 12. juna boravi u Vašem znaku u društvu Sunca i donosi mnogo povoljnih prilika u Vaš život. Upravo Vi pripadate znakovima koji tokom ovog perioda mogu očekivati razna prijatna iznenađenja, neke nove prilike, mogućnosti kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Imajte u vidu da je veoma važno da sve poslovne prilike iskoristite, pokrenete upravo do 19. juna jer tada vladar Vaše 10. Kuće Neptun kreće retrogradno pa će samim tim i Vaše prilike na tom polju biti umanjene.

Rakovi, pripadate znacima koji imaju još malo vremena da sprovedu željene promene na poslovnom planu. Naime, Mars vlada Vašim poljem rada i karijere pa je veoma važno da iskoristite period do kraja juna dok Mars još uvek nije krenuo retrogradno. Venera do 13. juna boravi u Vašem znaku i to je u globalu lep, srećan period za Vas. Nova poznanstva, prijateljstva je nešto što će Vas u potpunosti ispuniti i učiniti srećnim. Ipak, sredinom juna kvadrat Urana i Venere nagoveštava opasan sukob sa osobom koja Vam je draga, koja Vam je prijatelj što može uticati na Vaš dalji odnos. Pokušajte da budete smireni i pametno izbegnete dešavanja te vrste.

Ako sto rođeni u znaku Lava, mesec pred Vama donosi mnogo iskušenja prvenstveno na poslovnom planu. Neke okolnosti će Vas prosto naterati da sprovedete ili prihvatite neke promene u poslu. Neće Vam biti lako, možda niste spremni ali shvatite sve ovo kao nešto neminovno, kao jedno novo iskustvo u Vašem životu a na kraju i kao mogućnost za jedan novi put koji se otvara. Dobro promišljena odluka u ovom trenutku je veoma važna.

Prva polovina juna za Device predstavlja jedan izazovan period jer se i dalje oseća kvadrat Marsa i Urana što može uticati na Vaše poslovanje kao i odnos sa Vašim kolegama, saradnicima pa i nadređenima. Savet je da po svaku cenu izbegavate bilo koji sukob, ne ulazite u nepotrebne pa čak i bezazlen rasprave jer Vam to sigurno neće doneti korist niti rezultat koji očekujete. Sredinom meseca očekuju Vas veliki izazovi na finansijskom planu. Budite oprezi i čuvajte novac a posebno izbegavajte veće kupovine.

Vage će tokom ovog meseca takođe biti suočene sa lošim energijama njihovog vladara Venere i njenog kontakta sa Uranom. Najviše iskušenja možete očekivati u ljubavnim odnosima, posebno ako se nalazite u vezi koja je kratkog veka i koju neprestano prate određeni problemi, nesuglasice i slično. Takođe, krajem meseca kada Mars krene retrogradno izvesna je i otežana komunikacija Vagama koje se nalaze u braku. Slično se odnosi i na poslovna partnerstva.

Škorpije, početkom meseca bićete pod uticajem kvadrata Urana i Marsa a odmah zatim očekuje Vas i kvadrat Urana sa Venerom. Jun mesec je mesec velikih promena, prvenstveno na poslovno planu od kojih ipak neće sve biti lake niti dobre za Vas. Ako je Vaše radno mesto ugroženo, ovo je aspekt koji Vam nikako ne ide na ruku. Pripremite se i budite spremni za neminovne promene. Takođe, Neptun vladar Vašeg polja ljubavi kreće retrogradno od 19. juna što znači da tokom narednog perioda možete očekivati da će se jedna osoba ili neka iskustva iz Vaše prošlosti, u emotivnom smislu ponovo vratiti u Vaš život.

Neka iskustva, dešavanja koja su započela još tokom maja meseca prenose se u emotivni život Strelčeva i na početku ovog meseca. Vaš ljubavni odnos sve je nestabilniji i ako želite da isti zadržite morate biti veoma strpljivi, promišljeni bez donošenja naglih, nedovoljno promišljenih odluka. Izazovan aspekt Urana i Venere ima veze sa Vašom 9. kućom horoskopa pa ako ste planirali neki put u periodu od 10. do 20 juna bilo bi dobro, ako postoji mogućnosti da isti odložite.

Ako ste rođeni u znaku Jarca mesečni period pred Vam ne donosi baš mnogo novih povoljnih prilika kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Bila bi velika greška kada bi odlučili da prekinete ono što ste do sada radili. Mnogo bolja odluka, koja može imati mnogo bolji efekat jeste da sprovedete reforme u trenutno aktuelnim poslovima i aktivnostima. Kvadrat Venere koja vlada Vašim poljem ljubavi i Urana nagoveštava veoma nestabilan period sredinom meseca na emotivnom planu.

Vodolije će na samom početku meseca, zbog i dalje aktuelnog kvadrata Urana i Marsa biti suočene sa raznim periodičnim problemima. Nesuglasice unutar doma su moguće a ujedno ovo nije period kada treba da insistirate na rešavanju bilo kog problema ove vrste. Prosto sačekajte da se strasti smire. Kada od 13. juna Merkur uđe u Vašu 6. kuću, možete očekivati nove poslovne prilike. Slobodno uđite u pregovore, razmotrite sve mogućnosti jer je sudeći po aspektima pred Vama jedna značajna i veoma povoljna prilika.

Drage Ribe, tokom juna mesec očekuje Vas početak retrogradnog kretanja Vašeg vladara Neptuna. Vi ste već navikli na tu energiju ali budite spremni na nešto osetljivije zdravlje kao i zaostatak i kašnjenje nekih Vaših planova. Sa druge strane do 12. juna Venere tranzitira kroz znak Raka, Vaše polje ljubavi, pa ako ste sami evo sjajne prilike da se to konačno promeni. Sredinom meseca moguću su problemi na poslovnom planu. Moguća je promena pozicije ili radnog mesta koja Vam neće biti po volji a sve pod uticaje kvadrata između Urana i Venere.

Jun mesec donosi mnogo izazova kako na poslovno tako i na ljubavnom planu. Mnogi će biti iznenađeni promenama koje se naziru, promenama na koje neće biti lako uticati ali sve je to još jedna prilika, mogućnost da steknemo novo životno iskustvo, da krenem nekim novim putem koji se u nekom narednom periodu može pokazati kao put uspeha. Mesec pred nama je i mesec koji donosi početak divnog, toplog godišnjeg doba. Budite jači od svakog izazovnog aspekta i uživajte u letnjim danima koji su pred nama!

Ovaj tekst je autorsko vlasnistvo sajta Astroloski Centar. Bilo kakvo kopiranje sadrzaja nije dozvoljeno bez pismene dozvole vlasnika sajta.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2018-05-28

pregleda:

ključne reči: astrologija jun 2018 mesečni pregled aspekti horoskop mesečni horoskop