Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U LAVU

Oni sa natalnom Venerom u znaku Lava su u potrazi za istinskom romansom koja će imati primese drame i intenzivnih izliva velikodušnosti.

VENERA U LAVUPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U LAVU je ponosna i vatrena žena snažne volje i teatralnog ponašanja. Ona je društvena, želi biti zapažena i u centru pažnje. Želi da joj se dive. Voli umetnost, posebno glumu. Otvorena je, velikodušna, vedra i voli decu. Romantična je i lojalna onom koga smatra vrednim svoje ljubavi. Voli lusuz i nosi skup nakit posebno zlato. Puno troši i želi posedovati prestižne stvari. Ne toleriše škrtost i sitničavost. Ima potrebu da se dopadne drugima i šarmira okolinu. Važno joj je kakav utisak ostavlja na okolinu. Voli da izlazi i da se zabavlja. Otvorena je i plemenita. Važnija joj je pozicija od novca. Ima potrebu da živi sa stilom. Ne podnosi samoću. U ljubavi traži pažnju i obožavanje, a emocije dramatizuje. Samouverenim držanjem podseća muškarca koliko ju je teško dobiti. Sujetna je, samoljubiva i ponosna. Atraktivna je do savršenstva. U vezi očekuje poštovanje i skupe darove. Očekuje da bude osvojena laskanjem, udvaranjem i skupim poklonima. Ponos utiče na stabilnost odnosa, onaj ko je prevari za nju više ne postoji, jer je zgazio njen ponos. Ako joj ljubav nije uzvraćaena jako su joj povređena osećanja. Zaljubljena je u ljubav. Osvaja očima.Traži izuzetnu ljubav i nekoga na koga će biti ponosna i kome će se diviti. Često ulazi u veze sa oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpi slabiće i manje inteligentne. Partnera diže na pijadestal. Ona je glumica, manekenka, slavna, poslovno uspešna, sportistkinja, direktor u firmi ili je uspešna u politici. Ako je Venera u Lavu loše aspektovana preterano je ponosna, snob, sebična je i preokupirna seksom. Takođe tiraniše partnera, kocka se i ima komplex grudi (stavlja umetke).

RETROGRADNA VENERA U LAVU ne pokazuje emocije. Privlače je osobe na položaju. Važan joj je stil, dobar ukus i maniri. Pruža ogromnu ljubav, ali to niko ne ceni. Nije sigurna u iskrenost drugih. Koristi seks i kreativnost kao način samopotvrđivanja.

MUŠKARAC SA VENEROM U LAVU lako osvaja. Ne obraća pažnju na partnerkine greške. Voli se ljubiti i strastan je. On dominira u vezi i ima velike erotske potrebe. Ponos mu je lako povrediti. Mora se osećati poštovan u vezi. Veran je u suštini, mada mu se može desiti neka afera. Kad prestane da poštuje partnerku prestaje i da je voli. Privlače ga žene koje od njega puno očekuju, one koje imaju ukusa i stila, koje su fancy obučene i doterane. Privlače ga uspešne žene, okićene zlatom i dragim kamenjem, one koje „sijaju“. Voli plavuše, popularne i reprezentativne žene. On traži „kraljicu“ koju će da pokazuje okolo. Galantan je i kupuje skupe poklone ženama. Ljubavne veze obično počinju u pozorištu, kafiću ili na drugim mestima za zabavu.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U LAVU?

Bilo bi dobro da ste plavuša. Savršeno se našminkajte i istaknite oči da izgledaju „mačkasto“. Obucite se u fancy odeću i stavite zlato na sebe. Hodajte ponosno i samouvereno i postaćete njegova „kraljica“. Ponašanjem pokažite da vas ne može lako dobiti. Nastojte biti u centru pažnje. Divite mu se i laskajte mu. Budite vedri, otvoreni i velikodušni i nemojte ga ignorisati.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-02

pregleda:

ključne reči: horoskop lav znak lav horoskopski znaci astrologija venera venera u lavu