Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Godišnji horoskop za 2020. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu

Godišnji horoskop za 2020. godinuPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

OVAN

Dragi ovnovi, 2020. godina vam donosi jedan miran ali i uspešan godišnji period. Planete nagoveštavaju i obećavaju mnogo prilika u raznim sferama vašeg života ali se i od vas očekuje inicijativa i usmeren rad. Neće biti mnogo sudbinskih iznenađenja, već ćete imati tu priliku da sami utičete na mnoga dešavanja tokom narednih 12 meseci. Godinu započinjete sa čak pet planeta u vašem polju rada i karijere pa ako se po jutru dan poznaje, očekujte dinamičnu poslovnu godinu sa dosta prilika kako za lični tako i za profesionalni napredak.

POSAO

Početak godine je povoljan za neke nove poduhvate kroz koje možete očekivati podršku vaših saradnika ali i drugih moćnih, uticajnih ljudi. Upravo iz tog razloga nikako ne smete biti pasivni u poslovnom smislu i to već na početku prvog meseca 2020. godine. Sam početak godine donosi i jednu vrstu finansijskog olakšanja obzirom da nakon dužeg perioda, već od 11. januar Uran u vašem polju finansije kreće direktno. To će vam pored olakšanja doneti i neke nove opcije za zaradu na kojima treba da radite tokom narednih nekoliko meseci. Obzirom da ćete tokom čitave 2020. godine uživati prisustvo Jupitera u vašem polju karijere sasvim je realno očekivati da će mnogi od vas promeniti svoje radno mesto, napredovati i ostvariti zavidne poslovne i finansijske rezultate.

Posebno je značajan i naglašen mart mesec kada će ujedno i vaš vladar Mars formirati konjukciju sa Jupiterom, što za vas predstavlja jedan veoma srećan i uspešna period koji pruža mogućnost ne samo za poslovni već i lični napredak. Mnoge vaše ideje, ambicije i želje mogu biti ostvarene već početkom proleća. Povoljni aspekti vas očekuju sve do avgusta meseca nakon čega sledi period manjih izazova. Zbog toga je važno da do tada već imate ostvarene konkretne i opipljive rezultate a što svakako možete postići sopstvenim radom. Avgust će doneti izazove, suočavanje sa problemima za koje do sada možda niste ni marili. Zbog toga je važno da tokom letnjeg perioda ne započinjete ništa novo već se pozabavite postojećim poslovima ali i tekućim problemima. Od 10. septembra pa sve do 14. oktobra vaš vladara Mars biće u retrogradnom hodu. To je period smanjenja vaše energije i ambicija i ovo bi mogao biti savršen period za odmor. Izrazito povoljni finansijski periodi slede krajem marta, sredinom aprila, od 01. do 17. oktobra kao i tokom poslednje dve nedelje decembra meseca.

LJUBAV

Obzirom na veoma povoljne aspekte već na početku januara mnogi ovnovi mogu ozbiljno raditi na rešavanja svom emotivnog statusa. Zbog značajnih i veoma jakih aspekte tokom prvog meseca ove godine mnoge započete veze mogu doživeti uspeh i nastaviti da se razvijaju i produbljuju tokom narednih meseci. Sudeći po svemu početak godine je veoma značajan na svim poljima pa tako ovaj period može promeniti emotivni status za slobodne ovnove. Za vas koji ste u dužim vezama septembar može biti ključan kada treba doneti odluku da vašu vezu konačno krunišete brakom. Drugu polovinu aprila obeležiće izazovni aspekti pa ako ne budete dovoljno oprezni, ili vam ipak nije iskreno stalo možete doneti odluku i prekinuti postojeću emotivnu vezu. Slični problemi izvesni su takođe krajem jula i sredinom decembra meseca.

ZDRAVLJE

Obzirom na veću koncentraciju izazovnih aspekata tokom druge polovine godine biće potrebno da budete nešto odgovorniji prema sebi i svom zdravlju. Ako ste u prilici, a veoma je poželjno tokom navedenog perioda, pokušajte da promenite neke loše navike u ishrani a redovno ali umereno bavljenje sportom biće od velike koristi za vaše dobro zdravlje. Neke okolnosti vas posebno u periodu od septembara do kraja novembra mogu naterati da menjate neke dosadašnje životne navike u cilju poboljšanja zdravstvene situacije.

BIK

Dragi bikovi, vaš horoskop za 2020. godinu je zaista obećavajući. Mnogi od vas doživećete velike promene u raznim životnim sferama. Pored poslovnih aspekata koji su naglašeni već na početku ove 2020. godine ni emotivni aspekt vašeg života neće ostati u drugom planu. Savet za vas je svakako da budete istrajni u onome što želite, da se hrabro borite i ne odustajete jer pored manjih izazova koji su mogući imate i snažnu planetarnu podršku što ćete osetiti već krajem februara i početkom marta meseca.

POSAO

Prva značajna promena dešava se već 11. januara kada će vladar vašeg polja karijere nakon nekoliko meseci krenuti direktno. Ne samo da se energija i ambicija vraća u vaš život već će se istovremeno ukazati i neke nove poslovne prilike, što je idealno za one pripadnike ovog znaka koji teže promeni posla. Sasvim je izvesno da će mnogi od vas novi godišnji ciklus započeti na novom radno mestu. Venera kao vladar vašeg polja rada od 08. februara do 5. marta boravi u vašoj 12. kući što će vas i naterati da duboko preispitate neke svoje želje na poslovnom planu, napravite dobar plan za promene i već početkom marta krenete u njihovu realizaciju. Novine će vam u ovom periodu veoma prijati a uspeh može biti i veći od onog što ste u prvi mah očekivali. Sve do polovine maja bićete pod uticajem povoljnih energija pa su prijatna iznenađenja na poslovnom planu svakodnevno moguća. Nakon toga, zbog retrogradnog kretanja Venere od 13. maja do 25. juna sledi period zatišja kada treba da radite na održavanju i usavršavanju trenutnih poslovnih aktivnosti. Obzirom da će avgust obeležiti dosta izazovnih aspekata u koje će biti uključena i Venera kao vaš vladar, budite oprezni, izbegavajte konfliktne situacije na poslu a probleme rešavajte na miran i razuman način. Tokom čitave 2020. godine sve do 19. decembra, Jupiter boravi u vašem 9. polju što donosi uspeh bikovima koji studiraju pa ako vaš trenuti status na fakultetu to dozvoljava završetak studija je sasvim izvestan tokom ove godine. Takođe saradnja sa strancima i inostranstvom vam može doneti uspeh posebno tokom marta i oktobra meseca. Česta putovanja su takođe izvesna tokom ove godine.

LJUBAV

Ovo može biti posebno značajna godina kada je reč o bikovima koji su već duži vremenski period sami. Konačno se stvaraju povoljne energije za sudbinsko poznanstvo a naglasak na takvim dešavanjima je već početkom proleća. 2020. godina predstavlja period kada svoju emotivnu prošlost treba da ostavite iza sebe i konačno se okrenete nekim novim prilikama što će doneti potpuno novu energiju u vaš život, učiniti vas srećnijim a što će veoma povoljno uticati i na ostale sfere vašeg života. Ako ste već u ljubavnoj vezi ulazak u brak tokom ove godine može biti pravi izbor za vas a što je najbolje realizovati u periodu tokom poslednja četiri meseca 2020. godine.

ZDRAVLJE

Početak godine može doneti manjih poteškoća posebno za bikove koji već imaju neke hronične zdravstvene probleme. Oprez i odgovornost veoma su važni sve do kraja marta meseca, nakon čega za vas sledi jedan mirniji i znatno povoljniji period kada je zdravlje u pitanju. Nakon toga, kvadrat vladara vašeg polja zdravlja sa Marsom, Saturnom i Plutonom tokom novembra meseca takođe može doneti neke nove zdravstvene poteškoće. Mogući su problemi sa alergijama, kostima, kožom i zubima.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, 2020. godina je godina promena. Monotonija je vaš najveći neprijatelj a mnogi aspekti i prilike koje se otvaraju tokom ove godine doneće vam upravo priliku za promene, posebno u onim sferama vašeg života gde osećate najveće nezadovoljstvo. Zbog položaja čak 4 planete u vašoj 8. kući na samom početku godine, među kojima je i Jupiter, razna dešavanja možete očekivati na polju finansija, nasledstva a izvesne su i razne finansijske transakcije u vidu pozajmica i kredita. Ako ste u proteklom periodu imali problema sa fakultetom prvih 6 meseci ove godine donose osetno poboljšanje zahvaljujući vašoj znato boljoj koncentraciji.

POSAO

Ulaganje u poslove, posebno za blizance koji se bave privatnim poslom može biti veoma produktivno tokom narednih 12 meseci. Ako imate takvih ambicija, pokušajte da ih realizujete u periodu kada Jupiter nije retrogradan kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija i problema. Jupiter svoje retrogradno kretanje tokom ove godine započinje 14 . maja i u tom hodu biće sve do 13. septembra. Takođe, tokom ove godine izbegavajte aktivno učestvovanje u transportu, potpisivanje dokumenata ili veće kupovine u periodu od 17. februara do 10. marta, zatim od 18. juna do 12. jula kao i u periodu od 14. oktobra do 3. novembra. Kraj marta meseca za rođene u znaku Blizanaca može doneti povoljne poslovne vesti o kojima već dugo razmišljate ili ih očekujete. Svaka promena u ovom periodu poprimiće energije koje obećavaju uspeh tokom perioda koji je pred vama. Finansije su naglašene u pozitivnom smislu tokom većeg dela ove godine. Ako želite da uzmete neku pozajmicu ili kredi u cilju ulaganja u poslovne poduhvate, to može biti dobra odluka. Savet je samo da izbegavate period od juna do septembra meseca. Neočekivano nasledstvo ili drugi materijalni dobitak može vas veoma prijatno iznenaditi.

LJUBAV

Dobra vest kada je ljubav u pitanju sledi za Blizance koji se nalaze u vezi ili braku a gde se iz nekog razloga preliću poteškoće i krizni periodi. Sada konačno imate priliku da svoj odnos popravite i uklonite sve ono što vas je sputavalo u proteklom periodu. U periodu od 13. maja sve do 26. juna mnogi slobodni blizanci će poželeli da ponovo kontaktiraju jednu osobu iz prošlosti i tako daju još jednu šansu ljubavi. Takođe, ljubavni život trenutno slobodnih pripadnika ovog znaka biće dinamičan ali se neko ozbiljnije emotivno vezivanje, sudeći po aspektima ne očekuje pre oktobra meseca. Mart će doneti dobre prilike ali je sasvim izvesno da će sve to biti prolaznog karaktera. Novembar mesec će doneti pojačanu potrebu za avanturama zbog čega morate biti oprezni ako ne želite da povredite vašeg partnera.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija tokom ove godine za rođene u znaku Blizanaca biće promenljivog karaktera. Početak godine ne ukazuje na značajne probleme ali će već od aprila situacija biti nestabilna kada će vaš imunitete biti znatno oslabljen a to može potrajati sve do juna meseca. Jesenji period godine ukazuje na česte upale respiratornih organa što je na neki način i vaša slaba tačka kada je zdravlje u pitanju. Neka dešavanja na zdravstvenom planu mogu vas naterati da napustite neke loše životne navike poput cigareta.

RAK

Dragi Rakovi, pred vama je godina koja donosi pregršt promena a neke će se dešavati i mimo vaše volje. I pored toga što vam se neke od tih promena neće svideti ili prosto na njih nećete biti spremni, kasnije će se ispostaviti da to ipak nije tako loša opcija za vas. Zbog toga je važno da se sa svim potencijalnim promenama suočite hrabro bez oklevanja i bežanja od istih. Promene su moguće kako u poslovnoj sferi tako i u sferi odnosa sa ukućanima ili samim partnerom.

POSAO

Vladar vašeg polja rada boravi u vašem 7. polju horoskopa tokom čitave 2020. godine. Ovo je sjajna prilika za neke nove poslovne kontakte, sklapanja nekih novih poslovnih partnerstva na šta će vas na neki način prosto naterati neka nepredvidiva dešavanja na poslovnom planu. U svakom slučaju, nova partnerstva vam mogu biti od velike koristi, što će se ipak kao takvo pokazati nakon nekoliko meseci. Kraj maja predstavlja period kada će se mnogi rakovi odlučiti da pokrenu neki sopstveni biznis. I pored toga što ćete biti nesigurni i pomalo skeptični vrlo brzo će se ispostaviti da je to ipak bio dobar i koristan poslovni poduhvat. Januar mesec je veoma povoljan kada su finansije upitanju. Biće značajnih prilika koje će vam pružiti mogućnost da rešite neka zaostala dugovanja ali je moguće i da će neko od vaših poznanika ili bližih saradnika tražiti vašu finansijsku pomoć. Period na koji treba obratiti pažnju uslediće od 10. septembra do 14. novembra kada će vladar vašeg polja karijere biti u retrogradnom kretanju. Energija retrogradne planete na savetuje početak novih poslovnih aktivnosti niti bilo kakve velike promene na trenutnom poslu. Kada su finansije u pitanju u globalu mnoge povoljnije okolnosti i prilike možete očekivati tokom druge polovine 2020. godine.

LJUBAV

Jupiter, planete sreće i ekspanzije sve do 19. decembra boravo u vašem 7. polju horoskopa. Ovaj položaj svakako stavlja akcenat na ljubavna i bračna partnerstva. Mnogi slobodni rakovi upravo tokom ove godine, posebno u periodu od aprila do juna mogu započeti svoju sudbinsku vezu a oni već zauzeti mogu na neki način ozvaničiti svoj emotivni odnos. Pored Jupitera, u ovom polju se nalazi i Saturn, pa ako se odlučite da stupite u brak tokom ove godine izgledi da isti bude trajan i stabilan zaista nisu mali. 22. novembra Venera ulaz u vaše polje ljubavi zbog čega će sve do kraja decembra biti stvoreni uslovi za još jednu šansu i još jedno ljubavno ostvarenje ali obratite pažnju na to koliko poznajete dotičnu osobu i da li je ona zaista u trenutku vašeg poznanstva sloboda, kako ipak zbog opozicija Venere i Urana krajem meseca ne bi došlo do razočarenja.

ZDRAVLJE

Prva polovina godine ne nagoveštava neke značajne poteškoće i probleme kada je vaše zdravlje u pitanju. Bićete pod povoljnim uticajem pre svega Jupitera što ne samo da obećava dobru situaciju na polju zdravlja već ukazuje i na rešavanje postojećih zdravstvenih problema. Tokom druge polovine godine možete biti pomalo napeti zbog čega se možete suočiti sa mentalnim poteškoćama i nervozom a meditacija i joga vam u tom slučaju mogu biti od velike koristi.

LAV

Dragi lavovi, 2020. godina je posebno značajna za vas. Ne samo da ćete imati dovoljno snage, energije i ambicija već možete očekivati i pregršt novih prilika, mogućnost za inovacije i pozitivne promene prvenstveno u poslovnoj sferi vašeg života. Ako se usmerite na one poduhvate koji su za vas trenutno najveći prioritet, već na početku godine možete očekivati otvaranje puteva koji vas postepeno tokom godine vode ka pravom i željenom uspehu.

POSAO

Već na početku januara, Uran koji se nalazi u vašem polju karijere nakon dužeg perioda prekida svoje retrogradno kretanje i to je prva pozitivna energija koja će uploviti u poslovnu sferu vašeg života. Pored toga, Jupiter sve do 19. decembra, praktično čitave godine, boravi u vašoj 6. kući, kući rada donoseći neke nove prilike i mogućnosti za napredovanje. Zbog toga za rođene u znaku lava nema čekanja, već treba ozbiljno i odlučno da startujete već na samom početku 2020. i tako iskoristite sve blagodeti koje vam Jupiter na tom polju donosi. Kraj februara i početak marta zbog nešto izazovnijih aspekata vladara vašeg polja karijere može biti izazovan period kada ćete biti suočeni sa dosta poslovnih obaveza, nešto će vam prosto biti nametnuto, zbog čega možete početi da razmišljate o radikalnim promenama na poslovnom planu. Promene, bilo da se radi o promeni radnog mesta ili samog posla kojim se bavite, najbolje je sprovesti u periodu od 5 do 13. maja. Nakon toga sledi period ekspanzije i veoma zavidnih rezultata što će svakako biti i finansijski podržano. Ako imate neka otvorena finansijska pitanja, neko dugovanje, problemi vas mogu zadesiti od 17. februara do 10. marta kada ćete morati da pronađete način i konačno jedan takav teret skinete sa svojih leđa. U globalu, godina koja donosi promene a koje će se vrlo brzo pokazati kao veoma dobre i korisne za vas.

LJUBAV

Već tokom prve nedelje januara pa sve do 17. februara vladar vašeg 9. polja ljubavi boravi u vašoj 5. kući horoskopa. U ovom periodu biće formiran i kvadrat Marsa i Venere što govori o izvesnim kriznim momentima za lavove koji se nalaze u ljubavnoj vezi. Početak godine nagoveštava promene na šta može uticati i jedno novo poznanstvo koje će dodatno poljuljati vaš trenutni emotivni odnos. Ovo se posebno odnosi na lavove koji u navedenom periodu planiraju neko putovanje kroz koje je upravo i moguće novo poznanstvo. Za slobodne lavove ovo takođe može biti povoljna prilika. Takođe, aspekti koji daju podsticaj za početak emotivne veze za slobodne lavove biće formirani i tokom čitavog marta meseca kao i tokom druge polovine jula. Ako ste u braku problemi u komunikaciji sa partnerom mogući su sredinom aprila a zatim i krajem novembra što može uticati na kvalitet braka, posebno kod lavova koji su u braku sa Škorpijom ili Strelcem.

ZDRAVLJE

Lavovi se tokom ove godine mogu osloniti na najvećeg benefika, Jupitera, koji boravi upravo u njihovom polju zdravlja. Jupiter obećava dobre okolnosti na tom polju. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste telesna težina, obzirom da Jupiter podstiče potrebu za hranom, pićem pa i drugim životnim zadovoljstvima u čemu ovoga puta možete malo i preterati. Budite umereni i dovoljno fizički aktivni ako želite da sačuvate svoju trenutnu telesnu težinu. Ovo nije godina koja može zadovoljiti vašu želju da izgubite na težini.

DEVICA

Drage device, sam početak godine ne nagoveštava neke značajna promene u vašem životu, kao da sve nekako stagnira a vas prati osećaj da ne možete da se pomerite sa mesta. Ipak, kako vreme polako odmiče, shvatićete da to ipak nije tako. Svakako, biće tu dosta izazova, potrebe da se pored poslovnih partnera pozabavite i drugim odnosima u vašem životu ali neke promene su vam preko potrebne. Napredak, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu možete očekivati jedino ako budete spremni da neke dosadašnje navike ostavite iza sebe, da prihvatite promene na koje prosto ne možete trenutno uticati i sa nekom novom energijom sa više entuzijazma krenete u neke nove poduhvate.

POSAO

Kada sredinom maja Merkur uđe u vaše polje rada otvaraju se neke nove poslovne opcije koje svakako morate iskoristiti. Neki novi kontakti, ponude i predlozi za posao u ovom periodu mogu vam doneti željene promene ali i dodatnu motivaciju za rad tokom narednih meseci. Ovo može biti posebno značajno i uspešno ako ponuda koja dolazi do vas ima veze sa trgovinom. Obzirom da je Merkur vladar vašeg polja rada i karijere svakako je važna informacija za vas o periodima retrogradnog kretanja kada treba izbegavati neke nove poslovne poduhvate i kada će biti potrebno posebnu pažnju posvetiti dokumentaciji. Prva faza retrogradnog Merkura očekuje vas od 17. februar do 10. marta, zatim od 18. juna do 12. jula i na kraju od 14. oktobra do 3. novembra. Saturn će 22. marta ući u vaše polje rada donoseći neke dodatne poslove i obaveze što će svakako i na vas uticati da budete odmereni i oprezni bez obzira na posao kojim se bavite. Ipak, od 11. maja njegovo retrogradno kretanje može pokvariti neke vaše planove zbog čega vaši poslovi još uvek neće krenuti onom dinamikom koju ste sebi zacrtali. Upravo će vas ova dešavanja navesti na promene koje želite da sprovedete. Strpljenje će vam biti preko potrebno, i pored novih prilika konačna stabilizacija očekuje vas od sredine decembra. Kako u poslovnom tako i u finansijskom smislu biće uspona i padova ali odmerenost i oprez koji krase vašu ličnost biće od velike koristi za prevazilaženje bilo kakvih problema. Evidentno je da ćete biti prinuđeni da nešto više novca ulažete u porodicu ili nekretnine.

LJUBAV

Svaki poslovni ili finansijski problem sa kojim se možete suočiti tokom ove godine neće ostaviti velike posledice na vas jer u svakom trenutku možete očekivati snažnu i nedvosmislenu podršku vašeg partnera. Ako ste u brak jedan lep godišnji period je pred vama, prepun lepih planova za budućnost. Obzirom na boravak Jupitera u vašoj 5. kući horoskopa sve do 19. decembra sasvim je realno očekivati lepa dešavanja i za slobodne device. Mnogo novih prilika, nova poznanstva i bogat društveni život moraju doneti vezu i ljubav kojoj težite. Vaš novi partner može biti osoba rođena u vatrenom znaku, Ovan, Strelac ili Lav, zavidnog društvenog i materijalnog statusa. Povoljni periodi za upoznavanje i početak veze su tokom marta, aprila, juna i oktobra meseca.

ZDRAVLJE

Kada je zdravlje u pitanju posebnu pažnju treba obratiti na period od sredine marta do kraja maja. Ovo se posebno odnosi na device koje imaju problema sa krvnim pritiskom ili srcem. Takođe, hronične bolesti, poput dijabetesa mogu stvoriti dodatne probleme. Druga polovina godine ukazuje na mnogo bolju zdravstvenu situaciju ali će ipak biti potrebna povremena kontrola respiratornih puteva.

VAGA

Drage vage, vaš horoskop za 2020. godinu zaista obećava i pored činjenice da vam neće u svakom trenutku biti lako. Ako uložite potreban napor, rad i pokažete istrajnost, očekujte poboljšanje prvenstveno na poslovnom ali i finansijskom planu. Položaj Saturna u znaku Jarca tokom ove godine svakako će imati veliki uticaj na vas zbog kvadrata koji formira upravo prema vašem znaku. To znači da pred vama nije laka godina, biće potrebno zaista mnogo raditi kroz suočavanje sa raznim životnim izazovima ali nakon svega toga, posebno tokom druge polovine godine sledi adekvatna nagrada zbog čega ćete biti veoma ponosni na sebe.

POSAO

Početak godine iskoristite kako bi još malo odmorili, skupite energiju koja će vam biti veoma potrebna tokom narednih meseci koji su pred vama. Nema nekog posebnog sklada u planetarnim energijama kada je vaš posao u pitanju a to će vas upravo i naterati da radite na poboljšanju ove sfere vašeg života. U periodu od maja pa sve do kara jula pratiće vas osećaj kao da vas neko namerno stavlja pred razna iskušenja i probleme u cilju provere vaše izdržljivosti i strpljenja. U navedenom periodu to i morate pokazati, uložite dodatni napor jer rezultati koji nakon toga slede mogu biti iznad proseka. Osetno lakši poslovni put, sa vidljivim i opipljivim rezultatima možete očekivati već od jula meseca i takve energije bi trebalo da vas prate do kraja tekuće godine. Ako se bavite privatnim poslom sam kraj godine može vas dovesti na zavidnu konkurentu poziciju. Slična situacija očekuje vas i u pogledu finansija. Novac će i na početku godine dolaziti do vas ali će vas sa druge strane neprestano pratiti i neki nepredvidivi troškovi. Dobra organizacija i proračun pomoći će vam da uspešno prevaziđete i ovaj periodi. Opipljivi, konkretni finansijski rezultati slede tokom druge polovine 2020. godine.

LJUBAV

Već sam početak januara donosi nastavak jedne ljubavne priče koju ste započeli još tokom protekle godine. Ako budete nastojali da radite na održavanju ovog odnosa isti se može razvijati u pozitivnom smeru i tokom narednih meseci. Za vage koje su i dalje slobode, bez neke značajnije ljubavne priče, biće potrebno više društvene aktivnosti. Sjajna prilika za početak ljubavne veze otvara se tokom prve polovine marta meseca. Ako u navedenom periodu započnete emotivnu vezu možete očekivati jedan lep i romantičan ljubavni odnos. Takođe, u periodu od 15. juna do 10. jula novo poznanstvo je moguće preko jednog vašeg prijatelja ili rođaka. Ako ste u braku sve do avgusta meseca neće biti značajnih problema i možete relativno dobro funkcionisati sa vašim partnerom. Ipak, tokom čitavog osmog meseca vladar vašeg polja partnerstva biće u izazovnim aspektima pa su nesporazumi sa partnerom sasvim izvesni. Morate upotrebiti vaše diplomatske sposobnosti kako bi i ovaj period uspešno prevazišli.

ZDRAVLJE

Zbog lošeg uticaja Saturna na vaš znak posebno u periodu do 22. marta a zatim i od 2. jula pa sve do kraja godine vaš imuni sistem može biti znatno oslabljen. Zbog toga je od presudnog značaja da obratite pažnju na vašu ishranu, uzimate dovoljno vitamina, voća i povrća jer će biti potrebno da neprestano radite na jačanju vašeg organizma.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, položaji planeta na samom početku ove 2020. godine obećavaju sjajnu energiju, jaku motivaciju i dobre prilike kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Napredak i rast je sasvim izvestan, što vam daje dodatnu motivaciju da sa što više entuzijazma i optimizma započnete novi godišnji ciklus. Posebno značajni i obećavajući aspekti na snazi su sve do 17. februara, nakon čega sledi jedna miran i stabilna vremenski period, sve do juna, kada će zbog retrogradnosti Saturna neki vaši poslovi biti u zaostatku a biće potrebno nešto više pažnje posvetiti i finansijskim aspektima.

POSAO

Planetarne energije već tokom prvih nekoliko meseci 2020. godine ukazuju na dobre prilike i prosperitet za škorpije koje se bave novinarstvom, marketingom, komunikacijama pa i trgovinom. Ako se nalazite u toj poslovnoj sferi proširenje poslova ili neki novi poslovni kontakti mogu vam doneti prosperitet u mesecima koji su pred vama. Svakako vas očekuju i periodi stagnacije ali je činjenica da će biti mnogo više prilika za napredak samo je potrebno da pokažete dovoljno snage i istrajnosti prilikom suočavanja sa problemima. Ključan period tokom ove godine za rođene u znaku Škorpije sledi od polovine juna pa sve do sredine septembra. Kojim god poslom da se bavite, možete očekivati značajan rast i napredak kako u poslovnom tako i u finansijskom smislu. U periodu od 10. septembra do 14. novembra očekuje vas retrogradno kretanje vladara vašeg polja rada i to je još jedan period manjih poteškoća i stagnacije na poslovnom planu. Veoma je važno da tokom navedenog perioda radite na već postojećim poslovima, ne pokazujete mnogo poverenja prema nekim novim ponudama i mudro rasporedite raspoloživa finansijska sredstva. Generalno, rođeni u znaku Škorpije tokom ove godine imaće mnogo prilika za rast i razvoj u sklopu svoje trenutne profesije.

LJUBAV

Sjajan početak godine na ljubavnom planu očekuje rođene u znaku Škorpije. Ako se slobodni u periodu od 20. marta do 11. maja postoje sjajni izgledi za početak jedne zaista kvalitetne ljubavne veze koja u svakom pogledu može ispuniti vaša očekivanja. Za mnoge od vas ovo može biti ključna pa i sudbinska godina kada je vaš emotivni život u pitanju. Ovo svakako nije jedina dobra prilika za vas tokom ove godine. Slični aspekti očekuju vas i na samom početku jula meseca i to je period kada će vas više privlačiti stabilne, zrele i ozbiljne osobe, što znači da vašu pažnju vrlo lako može privući osoba koja je nešto starija od vas. Za Škorpije u braku ovo je prelomna godina. U slučaju da se kroz vaš odnos preplići problemi, neslaganja sa partnerom su česta, tokom ove godine možete doneti odluku da na tu priču konačno stavite tačku.

ZDRAVLJE

Pripadate grupi znakova koji tokom ove godine mogu da se pohvale izrazito jakim imunim sistemom. Zahvaljujući vašoj odgovornosti prema sebi i svom organizmu, veći zdravstveni problemi bi trebalo da vas zaobiđu tokom meseci koji su pred vama. Čak i da dođe do nekih manjih komplikacija vi se vrlo brzo oporavljate i prevazilazite svaki zdravstveni problem. Ako postoji neka potreba za hirurškom intervencijom koju već neko vreme odlažete, period od polovine juna i tokom jula je povoljan za rešavanja ovog problema.

STRELAC

Dragi strelčevi, Jupiter vaš vladara je još krajem 2019. godine napustio vaš znak i ušao u znak Škorpije, vašu drugu kuću horoskopa. Pored Jupitera tu se nalazi i Saturn, kao i Merkur i Sunce na samom početku 2020. godine. Svi ovi položaji akcenat stavljaju na polje finansija pa će i vaša pažnja tokom predstojeće godine biti najviše usmerena na tu sferu vašeg života. Nema naznaka za neke velike promene u životu strelčeva ali ćete sada sigurno biti sposobni da sami sebi stvorite jednu sigurnost i stabilnost kako na finansijskom tako i na ostalim poljima vašeg života.

POSAO

Sve dok budete poštovali svakodnevne obaveze, odgovorno im pristupali, neće biti značajnih poteškoća na poslovnom i finansijskom planu. Saturn u drugoj kući od vas zahteva upravo odgovornost, umerenost u trošenju novca ali i dobru organizaciju. Pored Saturna tu je i značajna podrška Jupitera koji svakako donosi mogućnost za prosperitet ali uvek uz dozu odgovornosti i opreza. Tokom ove godine napredak je moguć za strelčeve koji rade za nekog drugog, koji su zaposleni u firmi. Novo radno mesto može doneti nešto bolji finansijski priliv ali sa sobom takođe donosi i neke nove odgovornosti, više posla pa čak i više radnih dana. Potencijalni problemi na poslu su mogući u periodu od sredine februara do marta meseca, zatim od sredine juna do sredine jula kao i krajem oktobra. Tokom navedenih perioda budite oprezni i nemojte prihvatati zdravo za gotovo sve što vam se servira na poslovnom planu. Kada su finansije u pitanju, neplanirani troškovi ili obaveza da se reše neki dugovi neće vas ovog puta zaobići a što je posebno izraženo u periodu od 11. maja do 2. jula. Uz maksimalno angažovanje, dobru organizaciju i plan i pored činjenice da vam neće biti lako imaćete priliku da ipak uspešno rešite problem koji vas svakodnevno zamara.

LJUBAV

Kada je ljubav u pitanju ključan period za rođene u znaku Strelca sledi već na samom početku 2020. godine. Mars, kao vladar ovog polja ulazi upravo u vaš znak već na samom početku januara meseca gde će ostati do 17. februara. Vaša pažnja će svakako biti usmerena na ljubavni aspekt a ako postoji osoba koja vam se dopada ili sa kojom još uvek gradite samo prijateljski odnos ovo je sjajna prilika do joj priđete i pokažete svoja iskrena osećanja. Planetarnu podršku imate, ostalo je na vama. Dobra vest je da se pozitivni aspekti Marsa kao vladara vašeg polja ljubavi nastavljaju i u narednom periodu sve do aprila meseca što znači da su pozitivna iznenađenja na ljubavnom planu za strelčeve moguća tokom prva četiri meseca 2020. godine. Veoma je važno da navedeni period maksimalno iskoristite jer će u narednom periodu sve do avgusta meseca aspekti biti promenljivog karaktera ne obećavajući neka posebno značajna dešavanja u toj sferi vašeg života. U periodu od 10. septembar pa sve do 14. novembra postoji mogućnost vraćanja na jednu ljubav iz vaše prošlosti.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija tokom 2020. godine za rođene u znaku Strelca je promenljiva što znači da tu sferu vašeg života nikako ne bi smeli da zapostavite. Zbog nekih alergijskih reakcija možda će biti potrebno da promenite postojeće navike u ishrani. Takođe, mogućnosti za povrede fizičke prirode biće naglašene tokom jesenjeg dela godine i zato budite oprezni posebno ako se bavite poslom sa povećanim rizikom.

JARAC

Dragi jarčevi, pred vama je godina sa mnogo mogućnosti i prilika za napredak u karijeri. Saturn, vaš vladar boravi u vašem znaku uz podršku Jupitera najvećeg benefika među planetama. Saturn vam daje onu pravu jarčevu prirodu, upornu, istrajnu, odgovornu i ozbiljnu a sam Jupiter prilike za napredak i uspeh. Spoj ove dve energije obećava jednu plodnu i uspešnu godinu za rođene u znaku Jarca.

POSAO

Sve do 22. marta bićete pod uticaje zaista povoljnih planetarnih energija što znači da konačno imate priliku da svaki svoj cilj i plan uspešno realizujete. Ključan je već sam početak godine obzirom da su pored Jupitera i Saturna u vašem znaku stacionirani Merkur i Sunce. Energija je na zavidnom nivou, komunikacijske sposobnost takođe a ambicije vam gotovo sigurno neće manjkati. Od 22. marta Saturn privremeno napušta vaš znak i ulazi u vašu drugu kuću, kuću finansija, kada bi trebalo očekivati i prve konkretne, značajne finansijske rezultate, shodno uloženom trudu tokom prethodnog perioda. Saturn će tako ploviti kroz vaše polje finansija sve do 02. jula kada započinje svoje retrogradno kretanje i tu nastupa period blage stagnacije kada i sami treba malo da usporite, analizirate sve što ste do sada ostvarili i ujedno napravite planove koje možete uspešno nastaviti i realizovati već na početku jesenjeg dela godine. Organizacija je vaša jača strana što znači da bi tokom ove godine veoma vešto i mudro mogli da iskoristi sve pozitivne pa i one manje povoljne planetarne energije. Novembar mesec predstavlja još jedan izazov za vas kada će zbog izazovnih aspekata vladara vašeg polja karijere biti dosta poteškoća sa vašim saradnicima a biće i onih koji će biti ljubomorni na vaš uspeh sa željom da vas sabotiraju. Zbog toga je važno da budete oprezni i pokušate da se distancirate od ljudi koji vam očigledno rade iza leđa.

LJUBAV

Proteklih nekoliko meseci vaš ljubavni život nije bio u prvom planu zbog prisustva retrogradnog Urana u vašem polju ljubavi. Situacija na tom polju se konačno okreće u vašu korist već od 11. Januara. Budite aktivni u društvenom životu posebno tokom prve polovine 2020. godine kada su aspekti na emotivnom planu povoljni, pružajući slobodnim jarčevima priliku za emotivno ostvarenje. Posebnu pažnju obratite na mart mesec kada su moguća sasvim prijatna iznenađenja, kada vam sasvim iznenada može prići jedna osoba i pokazati svoje iskreno interesovanje za vas. Ovo može biti lepa prilika i zato nemojte da je propustite. Avgust mesec može biti izazovan za Jarčeve koji se nalaze u braku ili dužoj emotivnoj vezi. Učestali problemi, loše razumevanja pa i neka vrsta zasićenosti može preplaviti vašu vezu i značajno uticati na kvalitet pa i opstanak iste.

ZDRAVLJE

Rođeni u znaku Jarca tokom ove godine mogu očekivati dobru zdravstvenu situaciju. Sam boravak Saturna u vašem znaku donosi vam vitalnost, dobar imunitet a pored svega toga bićete i sami odgovorniji prema sebi i svom zdravlju. Takođe, ako imate želju, potrebu ili to jednostavno zdravstvena situacija naleže, ovo može biti sjajan period za smanjenje telesne težine. Dijeta, posebno u periodu od februara do septembra meseca može doneti zavidne rezultate. Biće potrebno malo odricanja, neka svakodnevan zadovoljstva morate zaboraviti ali budite sigurni da će sve to na kraju zaista vredeti.

VODOLIJA

Drage Vodolije, 2020. godina predstavlja period koji će vas naterati da duboko preispitate svoj trenutni poslovni ali i emotivni status. Vaše nezadovoljstvo svakim danom raste, osećate potrebu da nešto iz korena menjate u svom životu a određeni položaji i planetarne energije tokom ove godine će vas naterati na neke radikalne poteze. Mnoge vodolije se tokom ove godine mogu odlučiti da promene mesto prebivališta, posao, pa čak da se oprobaju na polju inostranstva. Neće sve ići glatko, biće tu dosta izazova ali dobar i kvalitetan plan, sa puno strpljenja na kraju može doneti očekivane rezultate.

POSAO

Potreba da nešto menjate u svom život može poteći upravo iz vašeg poslovnog ili društvenog nezadovoljstva. Osećate da možete i zaslužujete više a zbog čega već na početku godine možete razmišljati o potencijalnim promenama. To i jeste ključ vašeg uspeh, planiranje tokom prva tri meseca 2020. godine, pronalaženje najboljih opcija za vas a realizaciju svih planova treba sprovesti tokom aprila i maja meseca. Ako uspete da se uskladite sa ovim planetarnim energijama očekuju vas dobri rezultati a optimizam i zadovoljstvo polako se vraćaju u vaš život. Zbog naglašene 12. kuće biće tu dosta blokada i izazova ali istrajnošću i upornošću sve to ipak možete uspešno prevazići. Kulminaciju svih događaja i ličnog napretka možete očekivati tokom druge polovine godine kada će planetarne energije biti blagonaklone prema vašem znaku. Sve što je vezano za inostranstvo bilo da i sami promenite mesto boravka i odete u inostranstvo bilo da ostvarite saradnju sa strancima, pokazaće se kao dobar potez tokom ove godine. Nije realno očekivati neko značajno poboljšanje na trenutnom radnom mestu već su vam potrebne korenite promene kako bi doživeli željene promene i krenuli jednom uzlaznom putanjom. U realizaciji vaših planova biće potrebna i određena finansijska ulaganja a podršku i pomoć u tom smislu možete očekivati od jedne ženske osobe, posebno u periodu krajem januara i početkom februara meseca.

LJUBAV

Želja za promenama pored poslovne sfere biće prisutna i u sferi ljubavnog života. Ipak, prva polovina godine ne stavlja akcenat na ljubav jer ja vaš veći prioritet u ovom trenutku posao. Ako ste slobodni to će verovatno tako i ostati tokom prvih nekoliko meseci dok se značajna dešavanja na emotivnom planu očekuju u letnjem periodu 2020. godine. Vaše strasti iznenada pobuđuje jedno novo poznanstvo i ako ste slobodni ovo može biti sjajna prilika za vas. Vodolije koje su u vezi očekuju podršku partnera u svim svojim namerama i ako ta podrška izostane biće spremne čak i da napuste postojeći emotivni odnos. Izazovni period u tom smislu očekuje se od 15. februara do 10. marta kao i tokom oktobra meseca.

ZDRAVLJE

Napetost i osećaj nezadovoljstva svakako mogu uticati na vaše zdravlje tokom prvih pet meseci 2020. godine. Ako patite od dijabetesa pojačana nervoza i stres mogu veoma negativno uticati na vaše stanje i zato je za vas veoma važna redovna kontrola. Periodični, sezonski virusi mogući su u februaru, maju, i novembru mesecu. Stres sa kojim se možete suočiti najbolje je sprečiti meditacijama i čestim šetnjama u prirodi. Koliko god da imate posla i obaveza morate pronaći vremena za sebe i tako održati dobru vitalnost koja će vam svakako biti potrebna.

RIBE

Drage ribe, godina pred vama u prvom redu otvara mogućnost rešavanja stambenog pitanja. Ako imate takvih ambicija, potrebu ali i obavezu da stvorite i osigurate svoj krov nad glavom iskoristite pozitivne planetarne energije koje će vas na tom polju pratiti većim delom 2020. godine. Posebno značajan periodu u tom smislu počinje oko 20. juna što znači da uz lični angažman i upornost konkretne rezultate možete očekivati već sredinom jeseni ove godine. Ako već imate rešeno stambeno pitanje ove planetarne energije svakako možete iskoristi i u cilju renoviranja i sređivanja vašeg stambenog prostora.

POSAO

Rođeni u zodijačkom znaku Riba mogu očekivati relativno povoljne planetarne uticaje kada je poslovna sfera u pitanju. Jupiter koji je prirodni vladara vašeg polja karijere i rada tokom ove godine boravi u vašoj 11. kući horoskopa. Prema tome 2020. godina je godina ubiranja plodova vašeg dosadašnjeg rada, koji ste sprovodili tokom protekle 2019. godine. To naravno ne znači da treba da budete pasivni tokom narednih meseci, naprotiv, radite na usavršavanju i proširenju poslova a rezultati koje ostvarujete i nagrade koje će vam dolaziti treba samo da vam budu dodatni podsticaj. Period od jula meseca pa sve do sredine decembra, za ribe koje se bave privatnim poslom, je veoma unosan period koji pored sjajnih poslovnih prilika ukazuje na mogućnost za širenje na neko novo tržište što će dodatno poboljšati vaš poslovni ali i finansijski položaj. Za ribe koje su trenutno bez posla, sam početak proleća donosi priliku koju ne bi trebalo propustiti. Možda ćete biti prinuđeni da radite više nego obično, sa puno prekovremenog rada ali i to će se već od sredine godine promeniti a vi ćete dobiti jedan siguran i stabilan posao. Odricanja su neminovna kako bi uspeh koji priželjkujete bio potpun.

LJUBAV

Zatišje na samom početku godine kada je ljubavni život riba u pitanju može prevariti. Monotonija bez značajnih dešavanja ubija vašu veru i optimizam da se bilo šta može promeniti ali to je samo prividno stanje. Već početkom aprila biće formirani veoma značajni aspekti koji će u vaš ljubavni život uneti jednu potpuno novu životnu energiju. Ako ste slobodni, jedna osoba u ovom periodu toliko može zadobiti vaše interesovanja da vam sve ostalo postaje potpuno nevažno a nova ljubavna romansa vaš život čini lepšim. Susret i poznanstvo se dešavaju sasvim iznenada u trenutku kada se tome možda najmanje nadate, na nekom javnom skupu ili slavlju. Ako ste u vezi ili braku godina pred vama ne nagoveštava veće poteškoće ali kao da neprestano stagnirate u mestu. Zato će za ribe koje su u vezi biti potrebne neke promene koje bi oterale prisutnu monotoniju a jedan od načina može biti i zajedničko planiranje budućnosti, ozvaničenje veze koje bi se moglo desiti pred kraj tekuće ili početkom sledeće godine.

ZDRAVLJE

U globalu zdravlje rođenih u znaku Riba je tokom ove godine dobro. Jedino na šta treba da obratite pažnju jesu zarazne i prenosive bolesti zbog čega morate obratiti pažnju kada idete ne neka veća okupljanja i koliko god je moguće u periodu od sredine februara do kraja marta kao i tokom decembra meseca izbegavajte boravak u zatvorenim i zagušljivim prostorijama. Prehlade i upale respiratornih organa vas neće zaobići a ako budete oprezni i delujete preventivno svakako možete izbeći bilo kakav veći ili zabrinjavajući zdravstveni problem.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2022-07-22

pregleda:

ključne reči: godišnji horoskop godišnji horoskop 2020