Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Godišnji horoskop za 2021. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu

Godišnji horoskop za 2021. godinuPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

OVAN

Dragi naši vatreni ovnovi, još jedan godišnji ciklus je pred vama. Vreme je da pogledamo kakve su to nove prilike pa i izazovi pred vama tokom predstojećih 12 mesec, koje će sve planetarne energije biti prisutne koje treba iskoristiti ili pak sa druge strane izbeći i biti oprezan. Na samom početku godine i dalje uživate položaj vladara Marsa upravo u vašem znaku, što vam daje snažni podsticaj i energiju već na samom početku novog godišnjeg ciklusa.

POSAO

Jupiter je tokom 2020. godine boravio u vašem polju rada i karijere što znači da je iza vas poslovno jedna uspešna godina, kada ste imali mnogo prilika za neke pozitivne promene na poslovnom planu i iskreno se nadamo da ste ih u potpunosti iskoristili. Već sada, pa sve do 13. maja Jupiter boravi u vašem 11. polju horoskopa što znači da je došlo vreme da se polako ubiraju plodovi vašeg rada i uloženog napora tokom proteklih meseci. Možete očekivati kako opipljive, konkretne materijalne rezultate tako je izvesno i društveno isticanje u vašem okruženju ili na radnom mestu. Od 14. maja Jupiter boravi u vašem 12. polju horoskopa ali zbog retrogradnog hoda isti se ponovo vraća u vašu 11. kuću 28. jula gde će i ostati sve do 28. decembra 2021. Vaši društveni kontakti biće na zavidnom nivou što znači da vam druga polovina godine može doneti i neke nove prilike ali u saradnju sa drugim ljudima. Svaki angažman u bio kojoj društvenoj organizaciji, humanitarnoj fondaciji i slično donosi ne samo uspeh već i lično zadovoljstvo. 7. januara Mars ulazi u vašu 2. kuću, kuću finansija gde će se zadržati do 3. marta što znači da će akcenat u tom periodu biti upravo na toj sferi vašeg života. Već u januaru mesecu možete očekivati prijatna iznenađenja kada su finansije u pitanju. Veoma značajni poslovni aspekti očekuju vas i od kraja jula pa sve do sredine septembra. Sjajan period za pozitivne promene na poslovnom planu a posebno za ovnove koji imaju ambicija da se poslovno ostvare kroz polje inostranstva.

LJUBAV

Tokom marta meseca pa sve do sredine aprila slobodni ovnovi imaju sjajnu priliku za ostvarenje kroz jednu kvalitetnu ljubavnu vezu zahvaljujući susretu Venere i vladara polja ljubav. Konjukcija ove dve planete dešava se upravo u vašem znaku i zato dragi slobodni ovnovi nema oklevanja. Ovo je jedna sjajna prilika da već na samom početku proleća ostvarite lepu ljubavnu vezu i u potpunosti budete emotivno ispunjeni. Ako ste već u dužoj vezi početak proleća je odličan period da svoj odnos podignete na jedna viši nivo ili ga na bilo koji način ozvaničite. Period od sredine juna pa sve do kraja jula takođe je veoma značajan za vas obzirom da će i Mars kao vaš vladara i Venera kao prirodni signifikator ljubavi boraviti upravo u vašem 5. polju, polju ljubavi.

ZDRAVLJE

Aspekti na polju zdravlja tokom 2021. godine takođe će biti povoljni. Pad imuniteta kada možete biti podložni raznim virusnim infekcijama i kada se savetuje oprez očekujte od 30. januara do 20. februara, od 30. maja do 23. juna kao i u periodu od 27. septembra do 17. oktobra.

BIK

Dragi bikovi, ako se za neki znak može reći da ga očekuje dinamična ali pre svega i uspešna godina sa mnogo prilika prvenstveno na poslovnom panu onda ste to svakako vi. Jednom u 12 godina, Jupiter planeta sreće i ekspanzije, boravi u jednom znaku i jednoj kući a kod vas je Jupiter tokom predstojeće 2021. godine upravo u polju rada i karijere.

POSAO

Pored najvećeg benefika među planetama Jupitera u vašem polju rada i karijere boravi i Saturn. Saturn je ovde dobro postavljen što znači da će svi vaši rezultati biti kvalitetni i svakako na duže staze ali imajte u vidu da se od vas tokom narednih meseci traži mnogo rada, odricanja i energije, naravno ako na kraju svega želite da ostvarite značajne čak i zavidne poslovne pa i finansijske rezultate. Za rođene u znaku Bika tokom ove 2021. godine nema mnogo prostora za odmor, ovo je godina kada treba da iskoristite sav potencijal planetarnih energija koje su sada konačno na vašoj strani. Saturn je pravedan i strog ali isto tako ume veoma bogato da nagradi. Ne zaboravite to i vodite se time. Takođe, Uran koji vlada upravo vašim 10. poljem boravi u vašem znaku i svu vašu pažnju usmerava ka društvenom i poslovnom uspehu. Uran od 14. januara kreće direktno i evo novog podsticaja i nove pozitivne energije za vas. Februar mesec može biti veoma značaj za vas kada će čak 5 planeta boraviti u vašem polju rada. Mnogo novih poslovnih prilika možete očekivati u ovom periodu ali budite oprezni kada je dokumentacija u pitanju posebno u periodu od 1. do 20. februara. Od kraja maja pa sve do početka oktobra očekuje vas retrogradna energija Saturn što znači da svaki započeti posao morate privesti kraju biti dosledni u svojim stavovima i željama kako bi rezultat na kraju bio onaj koji ste i očekivali. Maj mesec donosi veoma značajna i naravno pozitivna dešavanja na polju finansija dok već od sredina juna morate malo više pažnje posvetiti novcu jer su mogući potpuno neplanirani troškovi.

LJUBAV

Bikovi koji imaju neki nerešen ili nedefinisan ljubavni odnos iz prošlosti sredinom februara dolaze u situaciju da konačno definišu taj odnos. Opcije su pred vam gde u jednom trenutku možete staviti tačku na sve to i konačno krenuti dalje u susret nekim novim ljubavnim pričama ili se ipak vratiti prošlosti i sebi i osobi sa druge strani dati jednu novu priliku. Suština je da već tokom februara morate ovo da rešite i definišete kako bi u nastavku godine mogli ispravnije i lakše da funkcionišete na polju ljubavi. Krajem aprila i tokom maja za slobodne bikove formiraju se povoljni aspekti i nova prilika za poznanstvo sa jedom neobičnom osobom po izgledu, satovima ili poslom kojim se bavi. Ako ste u vezi maj može biti veoma izazovan mesečni period. Osećaj monotonije upliće se u vašu vezu čime istu čini veoma nestabilnom. Avgust mesec takođe donosi priliku za neka nova poznanstva, avanturu ili novu emotivnu vezu u zavisnosti od vašeg statusa i trenutnih afiniteta.

ZDRAVLJE

Tokom 2021. godine nema mnogo izazovnih i ograničavajućih aspekata ili položaja planeta kada je u pitanju vaše zdravlje. Decembar mesec je najlošije aspektova kada su moguće razne alergijske reakcije na koži ali i povrede fizičke prirode.

BLIZANCI

Dragi naši rođeni u zodijačkom znaku Blizanaca, pred vama je godina velikih planova i priprema za nešto novo, nešto što ćete započeti tokom narednih 12 meseci a na čemu ćete raditi i što ćete razvijati i u godinama koje dolaze. Mnoge vaše ambicije, nešto što dugo priželjkujete i planirate može biti ostvareno ili bar započeto tokom ove 2021. godine.

POSAO

Sam početak godine, prvih nekoliko meseci ne nagoveštavaju neka značajna dešavanja i prilike kada su vaše poslovne aktivnosti u pitanju. U zimskom periodu do početka proleća biće potrebno da definišete svoje ciljeve i planove i veoma je važno da se nadalje čvrsto držite zacrtanog i da po svaku cenu potisnete potrebu da često menjate panove, započinjete neke nove projekte a da prethodne još uvek niste završili. To će zapravo biti ključ vašeg uspeha tokom ove 2021. godine. Kako godina teče, kako se bližite sredini i drugoj polovini godine, vaši rezultati će biti sve realniji i vidljivi kako vama tako i okruženju u kome se nalazite i radite. Blizanci koji imaju bilo kakve veze sa inostranstvom, koji sarađuju sa ljudima iz inostranstva mogu očekivati uspeh ali i oni koji imaju ambicija da svoje poslovne aktivnosti nastave izvan zemlje gde su rođeni tu priliku dobijaju upravo sada. Posebno značajan period u tom smislu očekuje vas tokom marta i aprila, tokom juna a zatim i od sredine oktobra do kraja godine. Mart mesec nagoveštava i neke nove kontakte, pretežno sa osobama ženskog pola koje takođe mogu dati određeni podsticaj vašim poslovnim ambicijama. Ako se bavite poslovima koji su direktno vezani za ženski svet, mart mesec predstavlja priliku za razvoj i napredak koji će se dešavati i tokom narednih meseci koji dolaze. Jun i jul mesec donose sjajnu priliku za osetno poboljšanje i stabilizaciju na polju finansija. Velika novčana ulaganja izbegavajte tokom oktobra meseca.

LJUBAV

Već na samom početku godine kada Venera kao vladar vašeg polja ljubavi boravi u vašem 7. polju horoskopa očekujte lepa dešavanja na emotivnom planu. Ovo se prvenstveno odnosi na blizance koji se nalaze u dužim emotivnim vezama što znači da će početak godine doneti i jednu novu energiju u vaš ljubavni život kada će mnogi od vas uploviti u bračnu zajednicu ili se prosto odlučiti da to sprovedu u relanost u nekom od narednih meseci tokom ove godine. Slobodni blizanci u martu mesecu mogu ostvariti ljubavnu vezu sa osobom sa kojom su do sada gradili samo prijateljski odnos. Nemojte oklevati, može ovo biti jedna zanimljiva priča. Takođe, maj mesec donosi možda i najbolje ljubavne prilike tokom ove godine. Venera kao prirodni vladar vašeg polja ljubavi susreće se sa Merkurom upravo u vašem znaku što vam donosi i više nego sjajnu priliku da se zaljubite i budete u potpunosti emotivno ispunjeni. Krizni emotivni period treba očekivati tokom oktobra meseca kada morate biti posebno oprezni kako bi sačuvali kvalitet emotivnog odnosa u kom se nalazite. Početak neke nove ljubavne veze ne savetuje se za ovaj mesečni period.

ZDRAVLJE

Sredina jula je period kada treba posebnu pažnju obratiti na zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom, srcem i krvnim pritiskom. Dinamičan period na poslovnom planu svakako može uticati na vaše zdravlje i zato morate pronaći balans između ove dve sfere vašeg života.

RAK

Godina nova našim dragim rakovima donosi jedan mir i mnogo manje stresa nego što je to bio slučaj tokom godine koje je sada već iza nas. Nema nekih značajnih nagoveštaja za neke radikalne i velike promene, i sudeći po svemu biće potrebno raditi na onome što ste već pokrenuli bez nekih novih poduhvata i promena kako u profesionalnom tako i u privatnom životu. Osećaj sigurnosti je ono što će obeležiti ovu 2021. godinu.

POSAO

Sve vaše poslovne aktivnosti idu nekim svojim tokom. Ako ste u radnom odnosu trebalo bi da budete zadovoljni i da pokušate da učvrstite svoju trenutnu poziciju jer nema mnogo podsticajnih aspekata za promene tokom ovog godišnjeg perioda. Možda je za vas prosto došao period kada treba malo laganije do plovite kroz poslovni život a nešto više pažnje da posvetite vama dragim i bliskim ljudima. Ipak i pored toga iznenađenja su sasvim moguća prvenstveno na polju finansija i drugih materijalnih vrednosti. Jupiter, najveći benefik među planetama tokom ove godine boravi u vašem 8. polju horoskopa. Ako imate neko otvoreno pitanje u vidu nasledstva bilo da se radi o novcu ili nekoj nepokretnosti to sada konačno može biti rešeno i to upravo u vašu korist. Takođe, ako je iz nekog razloga potrebno da pokrenete bilo kakav sudski spor sada je prava prilika za vas. Lepa vesti ali i prilika za pokretanje takvih pitanja dešava se već krajem februara do polovine marta a zatim se sličan period dešava i tokom poslednja tri meseca tekuće godine. I pored toga što neće biti nekih značajnih prilika za promene i novine na poslovnom planu sasvim je realno očekivati poboljšanje na polju finansija u vidu dobitka, nagrada ili nasledstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi, tokom marta i aprila vaša odnos može biti ugrožen. Na takva dešavanja može uticati i jedno novo poznanstvo koje upravo kod vas može probuditi nesigurnost a postoji i realna mogućnost da se upustite u tajnu ljubavnu avanturu. Sudeći po aspektima to može biti greška što će vam nakon kratkotrajnog zadovoljstva na kraju ipak doneti razočaranje a može se desiti da izgubite iskrenu ljubav a da neki novi pokušaj bude osuđen na propast. Sa druge strane, slobodnim rakovima maj mesec donosi sjajne prilike za jedno novo poznanstvo. Sasvim iznenada kada se tome najmanje nadate može se pojaviti osoba koje će vas pre svega privući fizički a zatim i mentalno. Veza započeta tokom maja ima sjajne izglede za uspeh i napredak u nekom narednom periodu. Susret Venere i vladara vašeg polja ljubavi dešava se sredinom jula meseca što je još jedna značajna prilika za lepo emotivno ostvarenje.

ZDRAVLJE

Suština dobrog zdravlje tokom 2021. godine je da u svemu budete umereni. Tu se svakako misli da uskladite svoj poslovni i privatni život, da uvek imate dovoljno vremena za sebe i odmor jer vaš imuni sistem tokom ove godine neće biti na zavidnom nivou zbog čega možete biti podložni raznim infekcijama. Avgust i septembra su meseci kada je potrebno biti posebno oprezan kako bi sačuvali dobro zdravlje, što se posebno odnosi na rakove koji pate od bilo koje hronične bolesti.

LAV

Dragi lavovi, novu 2021. godinu počinjete u pratnji Venere u vašoj 5. kući, kući ljubav a Mars se lagano sprema da uplovi u vaše 10. polje horoskopa. Dinamičan početak kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu i zato nema mnogo prostora za odmor i gubljenje vremena. Savet da već na samom početku godine budete maksimalno usmereni upravo na one sfere života koja za vas trenutno predstavljaju najvažniji prioritet.

POSAO

Sredinom januara Uran u vašem polju rada i karijere kreće direktno što predstavlja jednu podsticajnu energiju na poslovnom planu kada ćete mnogo lakše moći da funkcionišete i završavate sve radne zadatke ali i da se posvetite ambicijama i željama koje već izvesno vreme planirate. Mart i april mesec su rezervisani za lavove koje imaju veze sa inostranstvom ili imaju ambicija za ostvarenje kroz isto. Susret Venere i Sunca krajem marta u vašoj 9. kući doneće sjajne prilike koje svakako treba iskoristiti. April i maj su takođe povoljni što za mnoge lavove predstavlja period značajnih promena na poslovnom planu. Ako ste bez posla ili želite da promenite postojeći, proleće je sjajan period za vas. Nešto izazovnije energije kada su poslovni aspekti u pitanju očekujte krajem avgusta i tokom septembra meseca. U globalu, čitava 2021. godina je povoljna za neke nove poslovne kontakte kroz koje možete ostvariti značajna poslovna partnerstva. Ključ uspeha za mnoge lavove tokom ove godine upravo leži u saradnji sa drugim ljudima. Kada su finansije u pitaju oprez se savetuje u februaru, junu i oktobru. Tokom navedenih meseci izbegavajte veće i rizične novčane transakcije.

LJUBAV

Već sam početak godine donosi nastavak jedne priče koja je započeta tokom proteklog perioda. Prvenstveno iskoristite prvu polovinu januara kada su aspekti u potpunosti na vašoj strani. Ono što je možda i najvažnije za ovaj godišnji period jeste boravak Jupitera u vašoj 7. kući horoskopa. Lavovi koji su u dužoj i stabilnoj emotivnoj vezi konačno se odlučuju za brak a sudeći po aspektima i položajima planeta to može biti veoma dobra i lepa odluka koja će obeležiti ovu 2021. godinu. Slobodni lavovi će svakako imati priliku da se ostvare kroz stabilnu, možda i sudbinsku ljubavnu vezu. Veoma povoljni period za emotivno ostvarenje je na samom početku januara, zatim već u februaru, sredinom jula i tokom oktobra meseca.

ZDRAVLJE

Dobra vest za rođene u znaku lava je svakako ta da se toko 2021. godine očekuje jedna mnogo bolja i stabilnija situacija na polju zdravlja. Malo više pažnje sebi i svom zdravlju posvetite tokom maja i juna meseca.

DEVICA

Drage device, može se reći da je i pred vama jedan uspešan godišnji period sa mnogo novih prilika pre svega na poslovnom planu. Prošla godina je bila značajna za neka emotivna dešavanja i iskreno se nadamo da ste se tu ostvarili u onoj meri u kojoj ste to i sami želeli a sada je vreme da se mnogo više usmerite na poslovne ambicije i planove. Godina pred vama mnogo toga pruža a na vama je da sve te prilike na vreme prepoznate i naravno iskoristite.

POSAO

Jupiter kao najveći benefik tokom 2021. godine boravi u vašem 6. polju gde mu društvo pravi i Saturn. Očekujte dobre okolnosti na radnom mestu, priliku da pokažete sve svoje kvalitete a shodno tome i da napredujete. Jupiter je taj koji će vam otvoriti neke nove puteve a Saturn je tu da od vas zahteva istrajan i naporan rad što će na kraju svakako biti i adekvatno nagrađeno. Veoma je važno da u potpunosti budete posvećeni radnim aktivnostima, da hrabro ulazite u neke nove poduhvate i projekte i nikako ne posustajete kod prvog problema ili prepreke. Takođe, ovo može biti posebno značajna godina za device koje se bave privatnim poslom ili deo svoji poslovnih aktivnosti obavljaju u sklopu doma. Ovo je prilika da učvrstite svoju poziciju u društvu, na tržištu i slično u zavisnosti od vrste posla kojim se bavite. Tokom ove godine poslovno aktivne neće biti samo one device koje tako žele. Tokom februara malo više pažnje posvetite dokumentima i budite oprezni kod potpisivanja nekih dokumenta jer je to period kada možete biti skloni greškama i kada vaša koncentracija neće biti na zavidnom nivou. Već krajem februara sledi upliv mnogo boljih energija a mart mesec može biti ključan čak i veoma značaja za vas može biti određene poslovni put kojim ćete dalje koračati tokom godine. Osetno poboljšanje finansijske situacije treba očekivati tokom avgusta meseca.

LJUBAV

Za slobodne device februar i mart predstavljaju period kada je realno očekivati neko ozbiljnije emotivno vezivanje. Budite društveno aktivni jer vas sličan naglašen period očekuje tek u junu a zatim u novembru mesecu. Zauzete device pa i one koje su braku kroz značajnu emotivnu krizu prolaze tokom letnjih meseci. Već narušene i nestabilne veze postaju veoma ugrožene pa se lako može desiti da se čak i neki dugogodišnji odnosi prekinu.

ZDRAVLJE

Položaj Jupitera u vašoj 6. kući svakako obećava dobre energije kada je zdravlje u pitanju ali je umerenost ono što će vam biti potrebno. Obratite pažnju na ishranu jer se lako može dogoditi da dobijete neki kilogram više što se u jednom trenutku može negativno odraziti i na zdravstveno stanje. Takođe, sklonost porocima ako ih imate može biti naglašena što je još jedan ugrožavajući faktor za vas tokom ove 2021. godine.

VAGA

Tokom proteklih meseci bilo je dosta izazovnih aspekata za naše drage vage a sada je konačno došao trenutak da malo odahnete i sa mnogo više optimizma i energija uđete u novu 2021. godinu. Očekujte jednu, pre svega lepu godinu, koja će vam pružiti mnogo prilika kako u privatnom, ljubavnom tako i u poslovnom smislu.

POSAO

Ako se bavite poslovima koji imaju veze sa trgovinom ili sa druge strane poslovima koji su u vezi sa negom drugih ljudi prva polovina nove 2021. godine donosi vam lepe prilike za napredak i uspeh. Uz dovoljno zalaganja lako možete napredovati na samom poslu što će svakako pozitivno uticati i na vaše finansije. Mart mesec donosi značajna dešavanja na poslovnom planu za sve vage pa shodno tome i vaša pažnja u potpunosti treba da bude usmerena na tu sferu vašeg života. Ako nešto započnete, isplanirate ili dogovorite tokom navedenog meseca očekujte da će to svoju kulminaciju doživeti tokom narednih nekoliko meseci. Bićete poslovno veoma aktivni bez obzira kojom vrstom posla se bavite. Od sredine maja i Jupiter ulazi u vaše polje rada donoseći dobru energiju ali i nove prilike za vage koje imaju ambicija prema inostranim firmama ili samom inostranstvu. Tu svakako morate biti odlučni i brzi jer već sredinom juna Jupiter kreće retrogradno i polako napušta ovo polje vašeg horoskopa. Jul mesec možete iskoristiti za neke pregovore posebno ako planirate da ostvarite neku vrstu poslovne saradnje. Vaše retoričke sposobnosti biće na veoma zavidnom nivou zbog čega vrlo lako svog sagovornika možete ubediti u svoje stavove. Druga polovina godine možda nije toliko naglašena i neće vam doneti neke značajne nove prilike pa je zbog toga savet da poslovnom maksimalno budete aktivni tokom prvih 7 meseci 2021. Septembar mesec je povoljan kada su finansije u pitanju.

LJUBAV

Ljubavni život je takođe naglašen tokom narednih 10 meseci. Ovo je veoma značajno za vage koje su i dalje same jer sada konačno imate snažnu planetarnu podršku za jedno lepo i stabilno emotivno ostvarenje. Već sredinom februara izvesno je jedno potpuno novo poznanstvo koje se vrlo brzo može pretvoriti u mnogo više od prijateljstva. Takođe, ako postoji osoba iz vaše prošlosti prema kojoj i daje gajite osećanja februara je mesec kada se vaš odnos može izgladiti pa i nastaviti. Zbog boravka Jupitera u 5. kući vaši apetiti na polju ljubavi biće veoma naglašeni i veoma je važno da budete sigurni u ono što želite, da definišete svoje emocije jer se samo na taj način možete istinski ostvariti u ljubavnom smislu. Vage koje su u braku konačno rešavaju nestabilnu situaciju.

ZDRAVLJE

Problemi na zdravstvenom planu mogu biti u vezi sa kostima i zglobovima. Ako ste fizički neprestano aktivni budite oprezni jer su moguće i povrede fizičke prirode što može ostaviti dugotrajne posledice. Poseban oprez u periodu jun – avgust.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, tokom godine koja je pred vama najviše svog vremena i energije treba da usmerite na porodicu i dom. Ako želite da rešite stambeno pitanje, renovirate stan ili kuću, kupite neku nekretninu, želite da osnujete sopstveni dom i porodicu ili prosto želite konačno da rešite neka otvorena porodična pitanja tokom ove godine imate sjajnu podršku planetarnih energija.

POSAO

Početak godine je u poslovnom smislu značajan za vas i to svakako treba da iskoristite. Nakon toga već od februara sledi jedno zatišje kada treba da radite na već postojećim projektima bez nekih velikih ambicija jer za velike promene neće biti mnogo podrške. Ipak, već od aprila otvaraju se neke poslovne opcije pa je shodno tome potrebno da i sami pokažete inicijativu kako bi unapredili svoj poslovni položaj. U globalu 2021. godina je veoma značajna za škorpije koje se bave privatnim poslom. Prilika da proširite svoje poslovanje je otvorena od aprila do kraja jula i to je period kada tokom ove godine možete očekivati najveću ekspanziju. Poslovna saradnja se savetuje sa osobama rođenim u znaku Vage ili Bika. Značajne promene na bolje kada je finansijska situacija u pitanju mogu očekivati upravo škorpije koje su usmerene na privatni biznis. Kao što je već bilo reči usmerite se i na rešavanja porodičnih ili stambenih pitanja. U skorije vreme možda i nećete imati bolju priliku da rešite stambeno pitanje ako je to sfera koja vas muči i neprestano vam visi nad glavom.

LJUBAV

Kada je ljubav u pitanju mnogo više dešavanja i prilike za promene imaće škorpije koje su u braku. Sve to je vezano za rešavanje stambenog pitanja ali mnogi pripadnici ovog znaka tokom 2021. godine mogu se ostvariti i u ulozi roditelja. Ako imate takvih ambicija budite maksimalno usmereni i očekujte uspeh i sreću. Slobodne škorpija će imati povoljne prilike za emotivno ostvarenje tokom jula i avgusta meseca kao i pred sam kraj tekuće godine. Tu svakako mislimo na neko ozbiljnije emotivno vezivanje na duže staze. Naravno, vaša društvena aktivnost je i ovde od presudnog značaja za uspeh. Prolećni deo godine će obeležiti ljubavne avanture a moguće su i one takozvane zabranjene ili tajne ljubavne veze.

ZDRAVLJE

Krajem januara su moguće respiratorne infekcije zbog čega morate biti oprezni kako bi izbegli neke veće zdravstvene komplikacije. Škorpije koje imaju problem sa srcem, kičmom ili krvnim pritiskom moraju biti posebno oprezne tokom druge polovine jula meseca a slični problemi se mogu aktivirati i tokom oktobra meseca.

STRELAC

Dragi strelčevi, dobro došli u novu 2021. godinu. Vreme ja da pogledamo šta to vama planete i aspekti spremaju za predstojećih 12 meseci. Jupiter, vaš vladara tokom ove godine boravi u vašoj 3. kući horoskopa što znači da ovo može biti povoljna godina za edukaciju, neko lično usavršavanje, energije su generalno povoljne za transport, komunikacije i trgovinu. U zavisnosti kojim poslom se bavite, svakako treba maksimalno da iskoristite energije koje vas očekuju.

POSAO

Već na samom početku godine Venera i Merkur, kao ključne planete kada su vaše poslovne predispozicija u pitanju, plove kroz vašu prvu i drugu kuću horoskopa što ukazuje na dobre prilike kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Ako se bavite poslovima vezanim za finansije i ekonomiju početak godine predstavlja sjajnu odskočnu dasku i mogućnost za napredak što će se svakako odraziti i na period koji sledi. Već tokom februara meseca očekuje vas retrogradna energija vladara vaše 10. kuće i to je mesec kada treba malo više pažnje obratiti na sve poslovne aktivnosti, dokumentaciju i to je kratak period kada se ne savetuje početak nekih novih poslovnih projekata. Takođe, ako se bavite poslovima vezanim za transport budite oprezni u saobraćaju posebno tokom prve tri nedelje februara meseca. Kao veoma značajan period kada je sam posao u pitanju, bez obzira čime se bavite, očekujte tokom druge polovine aprila i tokom prve polovine maja kada će Venera, Merkur i Sunce boraviti u vašem 6. polju, polju rada. Ovo je period kada možete očekivati pomoć i podršku od drugih ljudi u cilju rešavanje tekućih problema ali i u vezi početka nekih novih poslovnih poduhvata. Sličan povoljan period očekujte tokom avgusta kao i septembra meseca. Što se finansija tiče, sudeći po svim energijama vi ste već trebali da ostvarite jednu vrstu stabilnosti što će vam pomoći da tokom ove 2021. godine sa lakoćom prevazilazite svaki problem u toj sferi vašeg života.

LJUBAV

Mars je na krajem 2020. i na samom početku 2021. u vašem polju ljubavi i u svom sedištu. To znači da sve što ste već započeli krajem protekle godine ima sjajne uslove za uspešan nastavak. Ako gradite neki odnos veoma je važno da na tome i dalje radite jer su mogućnosti za kvalitetni i lepu emotivnu vezu veoma naglašene. Slobodni strelčevi mogu očekivati zanimljiva poznanstva upravo preko posla kojim se bave pa nije isključeno da se neki pripadnici ovog znaka emotivno ostvare upravo na radnom mestu. Zauzeti mogu očekivati krizne periode tokom letnjih meseci ali ako je veza duža od godinu dana izgledi da se takve krize prevaziđu su veoma dobre. U suprotnom neke veze ipak mogu biti prekinute a prilika za nešto potpuno novo otvara se već u julu mesecu i to sa osoobm koja ima veze ili kontakte sa inostranstvom. Povoljna period za ljubav očekujte i tokom druge polovine decembra meseca.

ZDRAVLJE

Početkom februara dešava se susret vladara vašeg polja zdravlja sa Saturnom što ukazuje na pad imuniteta a problemi koji su mogući u vezi su sa disajnim organima, osetljivi su zubi i kosti. Takođe, septembar mesec donosi slične energije kada će biti potrebno malo više odmora i veći unos vitamina kako bi koliko god je moguće ojačali vaš imunitet.

JARAC

Dragi jarčevi, pred vama je dinamičan i zanimljiv početak nove 2021. godine. Vi ste tokom proteklih godinu dana uživali prisustvo Jupitera u svom znaku ali nikako ne treba zanemariti ni položaj Jupitera u 2. kući što vas i očekuje većim delom ove godine. Ako ste tokom proteklog period započeli neke poslove ova godina i meseci koji su pred vama mogu doneti konkretne i opipljive rezultate, pre svega u materijalnom smislu.

POSAO

Obzirom da Jupiter u jednom znaku i jednoj kući boravi jednom u 12 godine sada nikako ne smete ostati pasivni u poslovnom smislu jer sve vaše poslovne aktivnosti sada pružaju najveći potencijal za dobre finansijske rezultate. Već od sredine januara, kada Venera kao vladar vašeg polja rada i karijere uđe u vaš znak očekujte dobre okolnosti i prilike na poslovnom planu. Ako ste bez posla iskoristite već ovaj prvi mesec nove godine jer sada imate sjajne izglede za zaposlenje. Istovremeno se dešava i konjukcija vladara vašeg polja rada sa Jupiterom što je još jedan pozitivan i podsticajni aspekt za poslovno ostvarenje. Ako ste zaposleni, ove energije mogu doneti prvi osetni napredak u finansijskom smislu tokom ove godine. Obzirom na tranzit Jupitera kroz vašu 2. kuću realno je očekivati više lepih prilika kada su materijalne vrednosti u pitanju. Takođe, ne smemo zaboraviti ni činjenicu da je u vašem 2. polju i Saturn što znači da i pored dobrih prilika u toj sferi oprez i odgovornost su ključni za stabilnost i dalji napredak. Maj mesec pruža mogućnosti za neke nove poslovne aktivnosti posebno ako se bavite poljoprivredom ili se bavite bilo kojim privatnim poslom. U periodu od septembra do kraja novembra neće sve energije biti na vašoj strani zbog čega morate obratiti pažnju sa kim sarađujete i kome poveravate neke od svojih poslovnih ambicija i planova.

LJUBAV

Uran uporno boravi u vašem polju ljubavi ali već početkom januara isti prekida svoje retrogradno kretanje što znači da će vam početak ove godine pružiti priliku za bolje i lakše funkcionisanje u toj sferi života bilo da se nalazite u emotivnoj vezi ili ste slobodni. Već sredinom februara formira se konjukcija Venere kao vladara vašeg polja ljubavi sa Jupiterom i ovo je prilika za jednu novu ljubavnu vezu. Ako ste u vezi ovaj period godine iskoristite za neko lepo putovanje i odmor sa vašim partnerom. Sam početak proleća donosi nove povoljne energije pa ako se iz bilo kog razloga još uvek niste emotivno ostvarili neka vam proleće počne u tonu ljubavi. Ako možda planirate brak jun mesec je najpovoljniji tokom ove 2021. godine.

ZDRAVLJE

Zdravstvena situacija za rođene u znaku Jarca je u globalu dobra. Možete biti skloni preterivanju u raznim životnim zadovoljstvima i hrani i to je nešto na šta morate obratiti pažnju. Mesec avgust je period kada će vaš organizam biti podložan virusnim infekcijama.

VODOLIJA

Drage vodolije, srećnu i uspešnu novu godinu obećava vam i Jupiter koji nakon 12 godina ponovo boravi u vašem znaku. Jupiter je poznat kao najveći benefik, planeta koja donosi nove prilike, ekspanziju, uspeh, sreću a na vama je da svojom ličnom aktivnošću aktivirate njegovu energiju i sve to maksimalno iskoristite. Jupiter prirodno vlada vašom 11. kućom što znači da bi lično ostvarenje i zadovoljstvo tokom ove godine mogli da ostvarite i kroz svoje prijatelje ali i kroz aktivnosti u nekim od društvenih organizacija.

POSAO

Jupiter u vašem znaku daje podršku raznim aktivnostima ali i vašim željama na kojima bez obzira na ovu snažnu energiju svakako morate raditi. Ključan period za vas ove godine nastupa krajem aprila i trajaće do kraja maja kada u najvećoj meri treba da radite na svemu što ste planirali i što želite da ostvarite pre svega na poslovnom planu. Ako želite da menjate posao kojim se bavite, da proširite neke svoje poslovne aktivnosti, možda uložite neki novac u cilju unapređenja projekata, bazirajte se upravo na ovaj period. Stagnacija i ne tako izražene pozitivne energije očekuju vas tokom letnjih meseci i zato je veoma važno da do tada iza sebe već imate ostvarene ciljeve i utaban put kojim želite da koračate dalje tokom narednih meseci. Kod nekih vodolija mogu se roditi ideje i ambicije usmerena na ostvarenje kroz polje inostranstva ali realizaciju takvih ideja ne treba očekivati pre septembra meseca. Takođe, značaja uspeh i neku vrstu društvenog isticanja vodolije mogu očekivati kroz razne društvene organizacije humanitarnog karaktera ili kroz neke grupacije koje se bore za dobrobit širokih narodnih masa. Ako ste u vodama politike ova 2021. godina takođe može biti uspešna za vas.

LJUBAV

Ako je nasuprot poslu, ljubav vaš prioritet, možete očekivati promene shodno trenutnoj situaciji kojom iz nekog razloga niste zadovoljni. U martu mesecu je moguće zbližavanje sa osobom koja se nalazi u vašoj neposrednoj okolini, možda i u vašem komšiluku to upravo sa osobom koju do ovog trenutka niste posmatrali na taj način. Vaše energije se iz nekog razloga poklapaju što će u jednom trenutku doprineti i rađanju emocija. Takođe, tokom maja meseca i početkom juna Merkur kao vladara polja ljubavi boravi upravo u 5. kući vašeg horoskopa gde će započeti i svoje retrogradno kretanje. Mnoge vodolije sa tokom navedenog perioda vraćaju prošlosti pa možda i nekoj bivšoj ljubavi. Ovo može biti veoma izazovan i nestabilna period za vodolije koje su u vezi pa i braku.

ZDRAVLJE

Sve do novembra meseca pratiće vas relativno povoljni aspekti na polju zdravlja. Naravno, biće perioda kada možete biti nešto osetljiviji ali generalno novembar i decembar predstavljaju najveći rizik za vaše zdravlje tokom ove 2021. godine.

RIBE

Drage naše ribe, godina koja je pred vama predstavlja jedan miran period kada ne treba očekivati neku veliku ekspanziju ali ni veće poteškoće ili blokade posebno kada je reč poslovnim aspektima. Jupiter vaš suvladar boravi u vašoj 12. kući zbog čega 2021. godinu treba da posmatrate kao godinu pripreme i planova za neke značajne promena pa i ekspanziju što treba da usledi sledeće 2022. godine.

POSAO

Budite usmereni na sve ono što radite usprkos činjenici da neće uvek imati dovoljno energije i ambicija. Ovo prosto nije godina koja pruža neke značajne prilike za napredak ili promene ali je svakako godina koju će obeležiti jedna mirna energija bez većih trzavica i problema. Sa druge strane, ribe koje rade u sferi zdravstva, policije ili bilo koje druge institucije zatvorenog tipa ipak mogu očekivati bolje prilike i okolnosti na samom radnom mestu a izvesne su i nešto bolje prilike na finansijskom planu. U tom smislu posebnu pažnju obratite na period krajem januara i tokom februara meseca kao i tokom maja. U maju Jupiter na kratko ulazi u vaš znak i donosi prve naznake za promene koje mogu uslediti ali imajte u vidu da će to biti dugotrajan proces i da će biti potrebno sačekati i nekoliko meseci do njihovog ostvarenja. Povoljni aspekti kada su finansije u pitanju očekuju vas u junu mesecu dok će jul doneti jedan neočekivani uspeh ribama koje su u sferi trgovine. Oktobar mesec donosi neplanirane troškove zbog čega možete biti zabrinuti ali uz samo malo opreza situacija se vrlo brzo vraća u normalu. Suština ovog godišnjeg perioda jeste priprema za sve ono što će uslediti tokom 2022. godine kada Jupiter kao vaš suvladar i vladar vašeg polja karijere uđe upravo u vaše sazvežđe.

LJUBAV

Sredinom februara očekuje vas jedno iskušenje na polju ljubavi i morate biti oprezni posebno ako se nalazite u ljubavnoj vezi. Naime, vašu pažnju može privući jedna osoba a strasti mogu biti toliko jake da ćete prosto zaboraviti na sve ono što ste do sada gradili. Sve je to prolaznog karaktera i zato je savet da ipak pokušate da potisnete takva osećanja kako ne bi ugrozili već postojeću vezu. Slobodne ribe tokom navedenog perioda mogu ući u tajnu ili na bilo koji način zabranjenu ljubavnu vezu. Dobru i zdravu planetarnu energiju za jedno iskreno i lepo emotivno ostvarenje očekujte tokom juna i jula meseca. Zanimljivo poznanstvo je moguće čak i na nekom putovanju.

ZDRAVLJE

Već na početku godine možete se suočiti sa problemima na zdravstvenom planu posebno ako patite od neke hronične bolesti. Negativni uticaji planetarnih energija očekuju se sredinom i tokom druge polovine januara meseca. Kontrola krvne sliku u cilju prevencije nekih komplikacija savetuje se za maj mesec a oslabljen imunitet kada možete biti skloni virusnim infekcijama očekujte u oktobru mesecu.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2022-07-22

pregleda:

ključne reči: godišnji horoskop godišnji horoskop 2021