Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Važni astrološki tranziti za Februar 2023. godine

Ovaj članak predstavlja pregled važnih astroloških tranzita koji će se dogoditi u februaru 2023. godine, uključujući Merkur u retrogradnom hodu, Mars u znaku Blizanaca i Jupiter u kvadratu sa Uranom. Članak opisuje moguće uticaje ovih tranzita na različite aspekte života i kako se prilagoditi njima.

Važni astrološki tranziti za Februar 2023. godinePozovite Astrologa - Kliknite Ovde

U februaru 2023. godine, biće nekoliko važnih astroloških tranzita:

Merkur u retrogradnom hodu:

Od 4. februara do 25. februara, Merkur će biti u retrogradnom hodu u znaku Vodolije. Ovo će uticati na komunikaciju, putovanja i tehnologiju, pa se mogu očekivati problemi sa signalima, kompjuterima i elektronskom opremom. Takođe, ova faza može dovesti do nesporazuma i kašnjenja u poslu i svakodnevnom životu.

Mars u znaku Blizanaca:

Od 3. februara do 14. marta, Mars će biti u znaku Blizanaca. Ovo će pobuditi intelektualnu i komunikativnu energiju, što će olakšati razmenu informacija i stvaranje novih veza. Ova faza je dobra za učenje novih stvari, putovanja i intelektualna istraživanja.

Jupiter u kvadratu sa Uranom:

Od 14. februara do 28. februara, Jupiter će biti u kvadratu sa Uranom. Ovo će biti vreme nestabilnosti i neočekivanih promena, posebno u finansijama i poslovima. Ova faza može doneti i nove prilike, ali i izazove u ostvarivanju ciljeva.

Kao što se vidi, ovih tranzita se mogu očekivati različiti uticaji na različite aspekte života, pa je važno da se pratiti promene u svom horoskopu i prilagoditi se njima. Astrolozi mogu pomoći u razumevanju ovih tranzita i kako se oni odnose na vaš lični horoskop.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2023-01-30

pregleda:

ključne reči: astrologija tranziti merkur mars jupiter uran horoskop februar 2023.