Numerologija tumačenje uživo

numerologija numeroloske prognoze

Numerologija predstava verovanje u mističku ili ezoteričku vezu između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića. Numerologija ne treba nikada da bude shvacena ili koriscena deterministicki, vec je treba razumeti kao jedno tumacenje dogadjaja i znakova koje priroda i zivot stavljaju pred nas.

Za razliku od astrologije koja se bazira na tumacenju polozaja odnosa i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na zodijačke znakove i sazvežđa, numerologija u fokus postavlja brojeve i tumaci dogadjaje na osnovu datuma, brojeva i numerickih pokazatelja. Sama reč numerologija potiče od dve reči: numerus (broj) i logos (govor, reč , pojam). Shodno tome, numerologiju možemo da definišemo kao nauku o brojevima, nauku koja se bavi uticajem brojeva na naš život i kao predviđanje koje se zasniva na uticaju i značenju brojeva.

Numerologija uživo - pozovite odmah:

Numerologija putem SMS-a - pošaljite poruku:

Astroloski centar je servis gde rade najbolji numerolozi sa kojima mozete brzo i lako da obavite razgovor pozivom astro centra. Nasi numerolozi su ljudi sa iskustvom u tumacenju numerologije i mozete da budete sigurni da numerologiju tumace profesionalno i sa velikim znanjem, iskustvom ali i ljubavlju. Naravno, svaki nas savetnik u svoja numeroloska tumacenja unosi i licnu notu, koji cini da njegovo ili njeno tumacenje bude specificno i unikatno. Upravo taj licni pecat je ono sto ce vam pomoci da izaberete numerologa koji vam najvise odgovara.

Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete numerolosko tumacenje i odgovore na pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti numerologu mogu pokrivati pitanja iz najsirih zivotnih oblasti ukljucujuci ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast zivota. Pozovite nas vec danas, jer mi smo tu za vas.

Numerologija
Astrologija
Retrogradni Merkur
Astro usluge