• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Milica

Astrolog i numerolog sa dugogodišnjim iskustvom. Ljubavni horoskop je moja pasija, nadam se da ću vam pomoći. Milica u nasem astro centru vec godinama odgovara korisnicima putem SMS chata, i pored velikog broja svojih stalnih klijenata iz celog sveta, svakog dana dobija nove poruke i upite.

Postavite mi pitanje. Izaberi broj za svoju zemlju i pošaljite SMS:

Važno!

Pre slanja svake poruke (i prve i svih narednih poruka) potrebno je kucati odgovarajuću ključnu reč ispred poruke kako bi ona bila isporučena! Ukoliko prilikom slanja ne ukucate ključnu reč pre vašeg pitanja ili poruke, dobićete povratnu informaciju da je format poruke pogrešan. Ovakve poruke neće biti isporučene astrologu niti će biti naplaćene, zato obavezno kucajte ključnu reč pre svake vaše poruke ili pitanja.

Biografija:

Milica je iskusna astrolog i numerolog sa bogatim iskustvom koje traje više od dve decenije. Njen entuzijazam za otkrivanje tajni neba i brojeva počeo je još u mladosti, a danas je prepoznatljiva kao stručnjak u svojoj oblasti. Rođena je u porodici gde se tradicionalna astrologija prenosila s kolena na koleno, a njen talenat i strast prema numerologiji dodatno su se razvijali tokom godina.

Astrološki pristup:

Milica koristi kombinaciju klasične i modernih astroloških metoda kako bi pružila sveobuhvatan uvid u životne puteve svojih klijenata. Njeno iskustvo u tumačenju natalnih karata omogućava joj da precizno analizira ličnost, životne izazove i potencijale pojedinca. Njen pristup je suptilan, sa naglaskom na samospoznaji i razumevanju životnog puta.

Numerološki pristup:

Milica je takođe stručnjak u numerologiji, verujući da brojevi imaju značajan uticaj na naš život. Njeno tumačenje numeroloških kodova pomaže klijentima da bolje razumeju svoje unutrašnje snage, izazove i životne cikluse. Sa preciznošću i empatijom, Milica pomaže svojim klijentima da pronađu smisao i usklađenost sa svojim životnim putem.

Posebne veštine:

Filozofija:

Milica veruje da astrologija i numerologija nisu samo oruđa za predviđanje budućnosti, već moćni alati za samospoznaju i lični razvoj. Njena misija je pomoći ljudima da bolje razumeju sebe i svoj put, omogućavajući im da donose svesnije odluke i postignu dublje zadovoljstvo u životu.

Klijentima pruža podršku i inspiraciju kako bi kroz astrološko i numerološko razumevanje ostvarili pozitivne promene u svojim životima.