• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Bik i Lav. Uporedni ljubavni horoskop Bik Lav.

Proverite kako se slazu Bik i Lav. Uporedni horoskop Bik Lav. Ljubavni horoskop Bik Lav.

Bik
Bik
Lav
Lav

Ljubavna veza između Bika i Lava može biti veoma neizvesna. Imate dosta zajedničkih karakteristika i interesovanja ali takođe i dosta toga u čemu se ne slažete. Naime, ovde se radi o spoju zemlje i vatre što na samom početku ne obećava mnogo uspeha i nagoveštava dosta razlika među Vama. Sa druge strane ovde svakako postoji privlačnost, bez obzira na razlike, i sa malo truda Vi možete ostvariti solidnu emotivnu vezu. Ono što je najvažnije u ovoj kombinaciji jeste da su Vaše emotivene potrebe veoma slične što Vas je zapravo i privuklo da započnete ljubavnu vezu. Oboje ste pouzdani i verni u ljubavi bez izraženih sklonosti za ljubavnim avanturama. Ipak, osobi rođenoj u znaku Lava može se ponekad desiti da zaluta u nekoj avanturi posebno ako veza iz nekog razloga postane nestabilna. Lav prosto ne može bez ljubavi i on jednostavno ne ume da funkcioniše kada to nedostaje u njegovom životu. Ako oseti da se ljubav koju mu je Bik pružao polako gasi lako se može dogoditi da je potraži na neko drugom mestu. Zbog toga Bik mora svakodnevno da pokazuje svom Lav da ga neizmerno voli i tada će Lav biti veoma veran i odan svom partneru. Želja za uživanjem i komforom je izražena kod oba znaka i to je sfera u kojoj ćete lako naći razumevanje i kompromis. Međusobni pokloni i izenenađenja svakodnevno će Vas radovati i činiti Vaš ljubavni odnos stabilnijim i čvršćim osim u slučaju ako je on Bik a ona Lav. Tu može doći do neslaganja oko materijanih pitanja. Ako pored toga poradite i na tvrdoglavosti koja je kod oboje prisutna, malo više kod Bika, Vaš odnos možete učiniti još kvalitenijim. Kod Lava je posebno izražen društveni život, javnost i pozirnica koji hrane njegov ego i Bik to mora da prihvati. Lav neće mnogo vremena provoditi u kući, nasuprot Biku koji i pored izraženog društvenog života ipak najviše voli porodično okruženje i mir koji tu nalazi. Oboje morate prihvatiti ove razlike jel zaista nema svrhe terati Lava da sedi kući i pravi društvo Biku, niti Bika terati da se pridruži Lavu u njegovim pustolovinama. Lav nije toliko vezan za materijane vrednosti kao Bik. Njemu je mnogo važnija slava i priznanje drugih ljudi. Kada to oboje shvatite i prihvatite, bez potrebe da bilo šta u tom pogledu menjate kod partnera, možete očekivati jedan dobar i skladan ljubavni odnos.

Jak karakater koji je prisutan kod oba znaka kao i određena doza tvrdoglavosti može izazvati probleme i svađe. Savet je da ne pokušavate da domirate jedno nad drugim jer je to u ovoj kombinaciji prosto neizvodljivo. Tvrdoglavost u svađama samo će napraviti još više problema i zato naučite da nađete kompromis u kome niko neće biti u pravu. Sujeta i jak ego kod oba znaka glavni su protivnici ove emotivne veze.

Seksulano slaganje je ovde veoma prisutno. Strast i senzualnost Bika veoma će prijati Lavu i oni će prosto uživati u svakom trenutku koji provedetu u krevetu. Pored fizičke privlačnosti Lav će u blizini Bika osetiti i jednu veliku stabilnost i sigurnost na emotivnom planu koja mu je veoma potrebna. Veoma je važno da ta ljubav svakodnevno ima potvrdu od strane Bika.

U kombinaciji kada je ona Bik a on Lav može doći do pojačane ljubomore se njene strane posebno ako njen izabranik provodi mngo vremena izvan kuće. Ipak, strast je veoma naglašena u ovoj kombinaciji i Lavu veoma prija ta strast koju njegova partnerka gaji prema njemu. Obrnuta kombinacija kada je žena rođena u znaku Lava a muškarac u znaku Bika može doneti malo više poteškoća ovoj ljubavnoj vezi. Naime ona može mnogo očekivati od svog partnera, posebno materijanu podršku a Bik u ovoj kombinaciji može postati izrazit materijalista što će doprineti čestim nesuglasicama. Sve u svemu, ova ljubavna kombinacija zahteva prilagođavanje i razumevanje oba partnera. Ako u tome uspete očekujte jednu lepu, dugu i kvalitetnu ljubavnu vezu.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Bik sa drugim znakovima




Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže