• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Blizanci i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Blizanci Blizanci.

Proverite kako se slazu Blizanci i Blizanci. Uporedni horoskop Blizanci Blizanci. Ljubavni horoskop Blizanci Blizanci.

Blizanci
Blizanci
Blizanci
Blizanci

Ljubavna kombinacija između ova dva razdragana bića veoma je zanimljiva. Zajednička interesovanja su svakako prisutna jer oboje težite intelektualnom usavršavanju. Imate mnogo poznanstava prijatelja koji Vas okružuju i zbog toga Vama nikada neće biti dosadno. Retoričke potrebe ali i sposobnosti učiniće da među Vama gotovo nikada ne vlada tišina. Jedno od Vas će uvek imati šta da kaže, ako ništa drugo bar da prepriča svom partneru kako je protekao današanji dan. Sjajne ideje, želja da se provodite, družite, komunicirate, učite, učiniće vešu vezu veoma dinamičnom i zanimljivom. Ovaj ljubavni spoj neće biti obeležen nekim značajnijim izlivom emocija jer Vas više vodi intelektulani nego emocionalni instinkt i onog trenutka kada ste se upoznali ili započeli emotivnu vezu, okidač za to je najverovatnije bilo razumevanje na intelektualnom a ne na emocionalnom nivou. Za Blizance je veoma važno da se s osobom, potencijanim partnerom, s kojim ulaze u emotivnu vezu, razumeju i neprestano imaju o čemu pričati. Sramežljive i ćutljive osobe Blizancima nikako neće biti zanimljive, bar ne pri prvom susretu. Ova veza može imati lepu budućnost ali je veoma važno da ne parirate jedno drugom već da se usredsredite na zajedničke ciljeve koje možete spajanjem Vaših energija lako da ostvarite. Nestabilnost i promenjivost je u ovoj vezi veoma naglašena, što je zapravo i Vaš najveći protivnik. Oboje ste skloni da veoma lako i brzo menjate mišljenje i niste istrajni i postojani u Vašim poduhvatima pa se na kraju oboje možete izgubiti u svetu nezavršenih poduhvata i poslova što Vam može stvoriti svakodnevne probleme. Često ste oboje neozbiljni i veoma bezbrižni da bi bilo šta shvatili ozbiljno što se može odraziti i na Vaš ljubavni život. Morate naučiti malo više osećanja i emocije da pokažete jedno prema drugom. Intelekt je veoma važan ali da bi ljubavna veza bila uspešna potrebno je uključiti i malo emocija. Oboje ste avanturisti po prirodi pa se lako može dogoditi da zalutate i u ponekoj ljubavnoj avanturici sa strane posebno ako veza iz nekog razloga ne funkcioniše najbolje ili Vam jednostavno dosadi.

Promene su Vam uvek potrebne, što veza sa drugim Blizancem svakako omogućava ali je potrebno da novine i iznenađenja priređujete i jedno drugom kako ne bi stvorili zanimljiv društveni a monoton ljubavni život. U tom slučaju Vaša veza može biti ugrožena. Vaše svađe nisu česte i ne traju dugo. Uglavnom imate važnija posla od bilo kakve svađe.

Savet za dva Blizanca koja se nađu u emotivnoj vezi jeste da pokušaju, koliko god je to u njihovoj moći, uneti dozu osećanja i emocija u ovaj ljubavni spoj. To će učiniti da se lakše sjedinite sa Vašim partnerom i na taj način učinite vezu jačom. Oboje ste veoma aktivni u društevnom životu pa se lako može dogoditi da u nekom trenutku zaboravite da imate i partnera. Ali, pametan je on, razumeće Vas. Ako planirate zajedničku budućnost, porodicu...decu, moraćete oboje da se potrudite kako bi zajednički obezbedili stabilnost i istrajnost koja Vam nedostaje.

Seksulani život dvoje Blizanaca je dobar. Privlačnost je svakako prisutna i uglavnom je zasnovana na mentalnom a manje na emocionalnom nivou. Ali za Blizance to jeste prava ljubav. Kada se razumeju na mentalnom nivou oni su postigli svoj cilj. Komunikacija će imati jak uticaj i na njihov seksulani život. Otvoreno će jedno drugom reći šta žele u određenom trenutku, a njihove strasti se mogu lako probuditi i na sam glas njihovog partnera. Generalno ovo može biti veoma kompatibilna ljubavna veza ali isto tako i veoma neizvesna. Promenjljivost je ovde veoma izražena i nikada ne možete biti sigurni šta donosi novi dan u društvu jednog Blizanca. Kako god bilo, Blizanci su veoma snalažljive i prilagodljive prirode pa će vrlo brzo pronaći novu avanturu za sebe.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Blizanci sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min