Slaganje znakova Jarac i Devica. Uporedni ljubavni horoskop Jarac Devica.

Proverite kako se slazu Jarac i Devica. Uporedni horoskop Jarac Devica. Ljubavni horoskop Jarac Devica.

Jarac
Jarac
Devica
Devica

Ljubavna kombinacija između Device i Jarca biće obeležena velikom potrebom za materijalnom sigurnošću. Ovu vezu neće karakterisati jaka osećanja. Oba znaka su više vođena zdravim razumom, izraženim osećajem za praktično i postizanjem konkretnih i opipljivih rezultata. Jarac je veoma odmeren, istraja i uporan sa jasno zacrtanim životnim principima. Devica je vredna, voli da služi i uvek je predana poslu. Kombinacija Jarca i Device doneće jednu istrajnost i veoma izraženu potrebu da se u ovoj emotivnoj vezi pre svega obezbedi materijalna sigurnost. Gotovo nikada nećete dozvoliti da Vas emocije preplave i time utiču na tok Vašeg života. Sve što radite, čemu težite zasnovano je na razumu. Ljudima iz Vaše okoline možete delovati kao jedan stabilan i dobar ljubavni par ali bez mnogo prisnosti i javnog iskazivanja emocija. Naravno kada ostanete sami, kao i svi znakovi i Vi ćete jedno drugom pružati ljubav i pažnju ali Vi to radite ne jedan malo realniji način, jer je i ljubav za Vas nešto realno, nešto što se doživljava kako srcem tako i zdravim razumom. Veoma će Vam prijati zajednička interesovanja posebno na polju rada čime ćete osećati sigurnost koja Vam je potrebna a to će učiniti da mnogo volite a pre svega cenite Vašeg partnera. Jarac u ovoj kombinaciji može naučiti Devicu kako da se lakše fokusira na svoj cilja i on će predstavljati veliki podsticaj za nju. Devica može mnogo pomoći Jarcu svojim izraženim osećajem za analizu i detalje. S obzirom da ste oboje vođeni razumom, nesporazumi su veoma retki kod Vas a i kada se dogode rešavaju se brzo jer Vi niste skloni da sve to doživljavate emocionalno i da tako budete lako povređeni. Razum je taj koji Vam pomaže da veoma brzo dođete do kompromisa. Vaše slaganje će biti zasnovano na potpunom razumevanju i podršci koju jedno drugom pružate. To će predstavljati temelj Vaše veze. Ako se pronađete u istim poslovnim poduhvatim, što je u ovoj vezi veoma izvesno, Vaši rezultati će biti zadivljujući. Svoju energiju ulagaćete samo u one poslove koji Vam donose konkretne i opipljive rezultate. Jarac će svojom istrajnošću biti u stanju da obavlja najteže i najzahtevnije poslove dok će Devica svojim metodičkim umom lako rešavati probleme na koje budete nailazili. U svakom slučaju jedno drugom ste podsticaj i podrška na putu ostvarenja Vaših zajedničkih ciljeva zasnovanih na materijalnoj sigurnosti.

Savet za Vas jeste da naučite oboje kako da se malo više opustite i uživate u zajedničkim trenucima. Postoji opasnost da oboje budete previše orjentisani na Vaše poslovne poduhvate i zbog toga zaboravljate na emocije i potrebe Vašeg partnera. Svakome pa i Vama potrebno je povremeno opuštanje i razmena emocija. U ovoj kombinaciji Devica je ta koja će pokazati izraženiju potrebu za bliskošću što Jarac svakako mora prihvatiti.

Seksualno slaganje je ovde takođe veoma dobro. Oboje ste tradicionalni i Vaša interesovanja na ovom polju lako se poklapaju. Velika odanost i vernost partneru sa obe strane učiniće da se uvek osećate sigurno i opušteno. Sve Vaše seksualne potrebe u ovoj astrološkoj kombinaciji uvek će biti zadovoljene. Kada je žena Devica a muškarac Jarac strasti su znatno pojačane. Žena Device ne vidi nikog drugog sem svog izabranika kome će ispuniti sve želje i lako dopreti do njegovih duboko skrivenih osećanja. U kombinaciji kada je ona Jarac a on Devica zadovoljstvo je na vrhuncu. U kojoj god kombinaciji da se nađete ovo je jedna veoma stabilna i trajna ljubavna veza koja veoma lako može biti krunisana brakom. U tom slučaju očekuju Vas stabilni porodični odnosi, zajednički poduhvati koji će Vam obezbediti potrebu sigurnost. U ovoj vezi ili braku poštovanje partnera i vernost su veoma izraženi i prava je retkost da se ova veza iz bilo kog razloga prekine.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Jarac sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže