• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Lav i Rak. Uporedni ljubavni horoskop Lav Rak.

Proverite kako se slazu Lav i Rak. Uporedni horoskop Lav Rak. Ljubavni horoskop Lav Rak.

Lav
Lav
Rak
Rak

Slaganje Raka i Lava na emotivnom planu može biti veoma dobro. Ovde se radi o spoju dve suprotne energije koje se veoma privlače. Naime, Rakom vlada Mesec što predstavlja ženski princip dok Lavom vlada Sunce koje predstavlja muški princip. Prema tome ovo je idealan spoj koji stvara pravu prirodnu privlačnost i razmenu međusobnih energije. Rak teži ka emocionalnoj stabilnosti koju mu Lav svakako može priuštiti dok Lav teži ka priznanju ali i kvalitetnom ljubavnom životu koji će svakako u vezi sa Rakom i dobiti. Udobnost i sigurnost su ono čemu oboje težite pa će sve vaše aktivnost izvan ljubavnog života biti posvećene tome. Rak će brinuti o domu i udobnosti koju dom treba da pruža a Lav će aktivirati i ostale sfere društvenog života koje će omogućiti postizanje zajedničkih ciljeva. Lav teži ka priznanju koje dobija od drugih ljudi, dok je Raku važnija ona materijalna strana koja pruža sigurnost. Ako se Lav previše posveti potrebama svog ega Rak će svakako nastojati da mu ukaže kako je cilj koji donosi opipljiv rezultat ipak važniji. Lav će to teško prihvatiti ali instiktivni Rak koji ima mogućnost da lako manipuliše uspeće da obuzda vatrenog Lava. Lav Raku može pomoći da se malo više uključi u društveni život i bar ponekad izađe iz svog udobnog doma. Tu može nastati problem jer se Rak najbolje oseća upravo u svom domu, u svom kutku koji je sebi stvorio dok Lav ima potrebu da neprestano bude na sceni prisutan u javnom životu. Raku može veoma smetati ako njegov Lav počne mnogo vremena da provodi izvan kuće. Ali to je priroda Lava i Rak je mora prihvatiti takvu. Bez obzira na često odsustvo Lava on će ipak znati kako da pokaže ljubav i osećanja svom partneru, da ga iznenadi nekim poklonom ili lepom romantičnom večerom. Prihvatanjem razlika koje su u ovom spoju prisutne i razumevanjem različitih potreba ova dva znaka, slaganje je ovde veoma izraženo jer oboje imaju ono što je za ljubav potrebno a to su osećanja i neprestani dokaz ljubavi. Zajednički poslovni poduhvat takođe može biti veoma uspešan. Rak je inicijator vođen svojom intuicijom dok Lav sa zadovoljstvom prihvata izvršenje svih zadataka što mu na kraju omogućava da se sa zadovoljstvom istakne i kaže kako je uspeo sve da uradi a to će nahraniti njegov ego. Iako su Vaše potrebe i način na koji se ispoljavate u spoljašnjem svetu veoma različiti neprestana potvrda ljubavi i emocionalna povezanost biće jača od svega i time učiniti ovaj spoj veoma kompatibilnim.

Lav mora da kontroliše svoje često odsustvo iz kuće kako se njegov partner Rak ne bi osećao usamljeno a Rak mora naučiti kako da se lakše ispolji u spoljašnji svet i na taj način lakše prati svog partnera. Vatreni element koji je prisutan kod Lava može ponekad izazvati burne reakcije prilikom nesporazuma i zbog toga Lav mora paziti da emocionalno ne povredi Raka. Tada se Rak povlači u sebe i do izražaja dolazi njegova potreba za manipulacijom što ni jednom ni drugom neće prijati. Iskren zagrljaj, par lepih reči i neka romantična večera može rešiti mnoge Vaše probleme.

Jaka privlačnost koja je prisutna u ovoj emotivnoj vezi učiniće seksualni život veoma kvalitetnim. Idealna kombinacija je kada je ona rođena u znaku Raka a on u znaku Lava. Tada dolazi do spoja dve potpuno prirodne energije ženskog principa Mesec i Rak i muškog principa Sunce i Lav. Žena je ovde veoma privlačna a Lav veoma muževan što stvara idealan ljubavni seksualni spoj. Kada je žena Lav a muškarac Rak ovde se veoma lako može dogoditi da ona preuzme dominaciju u ovoj vezi pa i seksu. Problem može nastati kada je muškara previše emocionalna jer žena Lav to neće doživeti na pravi način. Ako muškarac u ovoj vezi nema problem da prepusti dominaciju svojoj partnerku ova veza generalno može veoma dobro da funkcioniše.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Lav sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže