• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Lav i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Lav Strelac.

Proverite kako se slazu Lav i Strelac. Uporedni horoskop Lav Strelac. Ljubavni horoskop Lav Strelac.

Lav
Lav
Strelac
Strelac

Lav i Strelac pripadaju vatrenim znacima. Oboje ste avanturisti, obdareni sa puno životne energije i optimizma. Spoja Vaše dve vatrene energije daće veoma zanimljivu ljubavnu kombinaciju u kojoj nikada neće biti dosadno. Vaša otvorena priroda ličnosti učiniće da se oboje osećate slobodno jer to je potrebno i Strelcu i Lavu pa ćete zbog toga veoma lako razumeti potrebe svog partnera. Ipak, u ovoj vezi Strelac može veoma koristiti slobodu koju mu pruža njegov Lav i do izražaja dolazi njegova sklonost da se mnogo zabavlja i flertuje što ipak neće prijati ponosnom Lavu. Strelac mora da nauči da kontroliše ove svoje sklonosti kako ne bi izazivao ljutnju kod Lava a time i žučne rasprave. Spoj dve vatre može izazvati zaista mnogo varnica kada dođe do nesporazuma. Vaš društveni život će biti veoma bogat. Oboje volite izlaske, druženje, zabave i rado ćete uživati u svakom trenutku koji provedete zajedno. Strelac je posvećene intelektu a Lav ambicijama što će svakako doneti pozitivne rezultate i u poslovnim aktivnostima. Strelac mora prepustiti Lavu da on bude vođa, a zahvaljujući svojoj inteligenciji on će veoma lako učiniti da se Lav oseća glavnim a da ipak sledi i njegove intelektualne savete. Bez obzira na potrebu za aktivnim društvenim životom oba znaka, vernost je u ovoj emotivnoj kombinaciji veoma naglašena. Sve dok jedno drugom pružate dovoljno pažnje i pokazujete ljubav možete biti sigurni u vernost svog partnera. Ma koliko Strelac bio prisan sa ljudima iz svoje okoline i koliko god on uživao u neobaveznom flertu, neće izneveriti svog Lava. Problem može nastati kada veza iz nekog razloga postane nestabilna. Tada su tajnim ljubavnim avanturama skloni i Lav i Strelac. U svakom slučaju ova veza će biti obeležena sa mnogo zajedničkih interesovanja i ima veoma dobre izglede da se kroz nju ostvare značajni rezultati, važni za svakodnevni život. Vladar Strelca je Jupiter, planeta ekspanzije i širenja i u kombinaciji sa Suncem koje vlada Lavom daje sjajne zajedničke mogućnosti. Istrajnost u poduhvatima je ono na čemu morate poraditi, posebno Strelac kod koga je promenljivost veoma izražena. Tu Lav može pomoći, jer je on ipak istrajniji kada sebi postavi neki cilj. Optimizam koji je veoma izražen kod Strelca učiniće da ova dva znaka gotovo nikada ne pokleknu i da jedno drugom budu najveća podrška u životu.

Da bi veza bila još kvalitetnija, Lav mora naučiti da kontroliše svoj ego a Strelac svoju potrebu da flertuje. Najbolji aspekt ove veze jeste mogućnost da radite zajedno što svakako morate iskoristiti. Videćete da će Vaši rezultati u tom slučaju biti na veoma zavidnom nivou, što će Vam pružiti veliko zadovoljstvo. Lav će se osećati moćno a Strelac će zračiti velikom optimizmom i srećom.

Seksualno slaganje u ovoj emotivnoj kombinaciji je veoma dobro. Već prilikom prvog susreta verovatno ste oboje iščekivali trenutaka kada ćete zajedno otići u krevet. Privlačnost koja je veoma naglašena učiniće ovaj spoj jedinstvenim sa puno ljubavi i strasti. U krevetu Vam nikada neće biti dosadno jer ste oboje željni novina i eksperimentisanja u ovoj sferi života. Ovo može biti jedan od najboljih seksualnih kombinacija. Kada je ona rođena u znaku Lava a on u znaku Strelca ovo može biti dobitna kombinacija. Konačno možete prestati da tragate za idealnim seksualnim partnerom. Koliko god da veza već traje, zavođenje u ovoj kombinaciji kao da nikada ne prestaje. Kada je on Strelac a ona Lav ovo je za nijansu slabija kombinacija ali i dalje veoma uspešna. U svakom slučaju Vama ne preostaje ništa drugo već da uživate u svim čarima ovog ljubavnog spoja. Sreća i zadovoljstvo su ono što jedno drugom svakodnevno možete pružiti, a kada postoji iskrena i prava ljubav i sve ostalo je mnogo lakše. Uživajte.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Lav sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min