• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Rak i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Rak Blizanci.

Proverite kako se slazu Rak i Blizanci. Uporedni horoskop Rak Blizanci. Ljubavni horoskop Rak Blizanci.

Rak
Rak
Blizanci
Blizanci

Kada se Blizanci i Rak nađu u ljubavnoj vezi nastaje spoj dve potpuno različite energije ličnosti i slaganje je u ovoj kombinaciji veoma neizvesno. Otvorenost i komunikacije su ono što krasi Blizance dok je naglašena emocionalna priroda prisutna kod Raka. Razlike u shvatanju života i ljubavi su velike i biće potrebno da oboje ulože dosta napora kako bi ostvarili skladnu emotivnu vezu. Najpre morate prihvatiti razlike koje među Vama postoje a zatim pokazati spremnost da se jedno drugom prilagodite i međusobno nešto i naučite. Rak mora naučiti od Blizanaca kako da bude otvoreniji i kako da ne dozvoli emocijama da upravljaju njegovim raspoloženjem, a Blizanci moraju naučiti kako pokazati emocije i nežnosti svom partneru i da nije sve podređeno razumu i intelektualnim potrebama. Blizanci se mogu malo opustiti pored emotivnog Raka i uživati u trenucima romantike. Rak će se u vezi sa Blizancem malo više uključiti u društveni život i tako naučiti da bar na trenutak zaboravi na emocionlane potrebe ili nedostatke koji ga muče. Blizanac u ovoj ljubavnoj vezi mora znati da su Raku potrebni neprestani dokazi ljubavi i nežnost, tako da, pored pregršt dnevnih aktivnosti, koje Blizanac ima, mora pronaći vreme i za svog Raka. Rak će mu naravno uzvratiti pravom i iskrenom ljubavlju kao i kroz udobnost doma koju će Rak obezbediti svom partneru. Kada oboje shvatite da Vaš partner ima upravo ono što Vama nedostaje i kada prihvatite te razlike i naučite da ih primenite kod sebe, možete stvoriti veoma skladan ljubavni odnos. Ipak, to neće biti lako. Vaše prirode ličnosti su toliko suprotne da je tu zaista potrebno mnogo truda kako bi se te suprotnosti prevazišle. Ako zaista volite svog partnera jednostavno ga morate prihvatiti takvog kakav jeste i učiniti sve kako bi zadovoljili sve njegove potrebe. Rak mora biti otvoreniji i iskreno komunicirati sa svojim Blizancem, a Blizanac mora neprestano pružati ljubav i pažnju jer je ona od velikog značaja da se Rak oseća sigurnim i voljenim.

Na poslovnom planu možete ostvariti uspeh ako konstruktivno iskoristite Blizančev intelekt i Rakovu intuiciju. Blizanci imaju sjajne ideje a Rak lako može pronaći način da se te ideje sprovedu u delo. Blizanac mora znati da je nepohodno Raku prepustiti da bude vođa poslovnog projekta. I pored jakih emocija on ima veoma razvijen osećaj za biznis.

Ako ste već započeli ovu ljubavnu vezu iskoristite mogućnosti koje Vam ona donosi i porilagodite se jedno drugom. Insistiranje na sopstvenim potrebama neće Vam ništa dobro doneti, čak može i ugroziti ovu ljubavnu vezu. Savet za Blizance je da pripaze prilikom nesporazuma koje reči i na koji način upotrebljavaju, jer je njihov Rak veoma povrediv, a oporavak u tom slučaju je veoma dug. Raku je zaista potrebno vreme kako bi zalečio emocionalne rane. Rak mora shvatiti da njihov partner Blizanac nije zlonameran već samo malo brbljiv i zbog toga mora naučiti da lakše prašta.

Privlačnost je svakako prisutna ali se na seksulanom planu može pojaviti problem ako Blizanci Raku ne pružaju dovoljno pažnje jer Rak tada može osećati da nema seksulane privlačnosti što će ga naterati da se povuče u sebe a veoma teško da će na tu temu razgovarati sa Blizancem, a na čemu Blizanac može veoma insistirati. Razgovor je ključ rešavanja problema što i jeste tačno, ali emotivno povređenom Raku to baš i nije tako lako. Blizanac mora znati da romantični trenuci pobuđuju strasti kod Raka. Veći problemi u komunikaciji mogu nastati kada je ona rođena u znaku Blizanaca a on u znaku Raka. Kada je ona Rak a on Blizanci, žena se u toj kombinaciji neće osećati sigurno, a sigurnost je za nju od velikog značaja, pa će muškarac svakako morati da poradi na tome ako želi da ova veza opstane i da se stvori potrebna kompatibilnost između njih dvoje.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Rak sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže