• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Rak i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Rak Vaga.

Proverite kako se slazu Rak i Vaga. Uporedni horoskop Rak Vaga. Ljubavni horoskop Rak Vaga.

Rak
Rak
Vaga
Vaga

Razlike između karaktera ličnosti ova dva zodijačka znaka su prisutne i uočljive ali kada se upuste u ljubavnu avanturu, Rak i Vaga mogu doživeti potpunu transformaciju i veoma uživati u ovom emotivnom spoju. Vaga je znak koji teži partnerstvu i ljubavi, njom upravlja Venera, a Rak je taj koji žudi za osećanjima i potpunim stapanjem sa svojim partnerom. Upravo zbog toga Rak će se osećati sigurno i ispunjeno pored Vage, a Vaga će biti obasuta emocijama sentimentalnog Raka. Ovaj ljubavni spoj obećava dobro slaganje i puno iskrene ljubavi. Vaga je veliki diplomata i poseduje urođen šarm koji će učiniti da se Rak veoma brzo upusti u ljubavnu avanturu sa Vagom i veoma brzo stekne potrebnu sigurnost i poverenje. S obzirom da je Rak često vođen trenutnim osećanjima i potrebama on gubi mogućnost da bilo koju situaciju sagleda sa više različitih aspekta, dok nasuprot tome Vaga to neprestano radi. Time će Vaga pomoći Raku da bar malo potisne svoje emocije i na taj način lakše shvati širinu svojih mogućnosti. Ono što je problem, kada se ova dva znak nađu u ljubavi, jeste način na koji doživljavaju vibracije iz svoje neposredne okoline. Naime, Vaga sve to posmatra sa intelektualnog aspekt a Rak sa emocionalnog. Zbog toga Rak često neće shvatiti potrebe Vage i način na koji ona funkcioniše a Vagi će emocije koje Rak ispoljava biti potpuno strane. Vaga smatra da za emocije postoje određeni momenti i da ih tada treba aktrivirati i upotrebiti dok su kod Raka emocije sastavni deo svakodnevnog života. Ove razlike mogu izazvati nesporazume i nesuglasice, ali s obzirom da ste oboje mirne prirode i uvek nastojite da izbegnete svađu nećete se često susresti sa takvim iskustvima. Vaga uvek balansira pa će takvo njeno ponašenja svakako doći do izražaja i u ljubavnoj vezi. Dom i porodica su ono čemu oboje težite, sigurnost istog je od velikog značaja za oboje i Vaš dom će biti sigurno veoma lepo sređen sa ukusom jedne Vage i obezbeđen akumulacijom Raka. Ako se Vas dvoje odlučite za zajednički poslovni poduhvat rezultati će biti zavidni, zahvaljujući Rakovom razvijenom osećaju za biznis i taktičkom duhu Vage. Spajanjem te dve energije stvara se nepobediv spoj koji ne samo da će Vas još više zbližiti na emocionalnom planu već će Vam omogućiti lepu i sigurnu budućnost pa možda čak i luksuz u kome ćete oboje umeti da uživate.

Ono što je veoma važno u ovoj ljubavnoj kombinaciji jeste da Rak ne insistira na iskazivanju osećanja po svaku cenu već da pokuša malo da se prilagodi diplomatiji koju plasira Vaga. Vaga može veoma uživati kada se potrudi da razume osećajnost i promenljivo raspoloženje Raka i kada u određenim trenucima, onda kada je to najviše potrebno, svoju diplomatiju zameni poljupcem i romantičnom večerom. Vage, videćete kako to dobro funkcioniše.

Seksualni život ova dva zodijačka znaka može biti veoma kvalitetan ako Vaga ne bude zahtevala da njihova ljubav pa i seksualni život budu savršeni. Insistiranje na savršenstvu može stvoriti samo probleme jer savršenstvo jednostavno ne postoji pa čak ni u vezama gde postoji potpuna kompatibilnost. Vaga će odmeravati svaki korak svog partnera u želji da promeni svo što smatra da može bolje. To će drage Vage, posebno kod Raka, stvoriti potpuno suprotni efekat. Kada je ona rođena u znaku Raka a on u znaku Vage ona će najpre biti privučena njegovim šarmom i lepotom a zatim i veoma lepim manirima koje muškarac Vaga poseduje. Kada je kombinacija obrnuta, dakle muškarac Rak a žena Vaga slaganje je veoma prisutno ali postoji opasnost da oboje budete opterećeni time da li ćete i koliko zadovoljiti svog partnera u krevetu. Potrebno je da se oboje opustite, prepustite i uživate u svim čarima koje Vam ovaj ljubavni spoj donosi.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Rak sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min