• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Ribe i Ribe. Uporedni ljubavni horoskop Ribe Ribe.

Proverite kako se slazu Ribe i Ribe. Uporedni horoskop Ribe Ribe. Ljubavni horoskop Ribe Ribe.

Ribe
Ribe
Ribe
Ribe

Emocije, bliskost, saosećanje, uživanje u svakom intimnom trenutku obeležiće ljubavnu vezu između dve Ribe. Ovo je jedan zaista divan romantični spoj u kome oba partnera prati osećaj da je za srećan život potrebna samo prava i iskrena ljubav. Toliko pažnje, ljubav i saosećajnosti ni jedan znak ne ume da pruži kao što to radi Riba. Već prilikom prvog susreta Vi se osetili jeku emocionalnu, intuitivnu ali i duhovnu povezanost. Kao da komunicirate bez da progovorite i jednu jedinu reč. Sve će biti sjajno i izgledaće kao da ste se našli u ljubavnoj vezi koju ste oduvek sanjali i priželjkivali. Ipak, kako u životu nije sve tako sjajno, kako vreme bude odmicalo shvatićete da Vam pored jake ljubavi koju osećate jedno prema drugom potrebno još nešto. A to je materijalna sigurnost i ostvarenje na poslovnom planu. Spoj dve Ribe, koje često nemaju dovoljno energije i hrabrosti, podstiče da ove osobine postanu još izraženije. Jedno u drugom budite ona najlepša osećanja ali istovremeno i ležernost i maštu koja često ostaje samo mašta, bez da se pretvori u nešto realno i opipljivo. U ovoj kombinaciji nema partnera koji će podsticati bilo kakvu aktivnost jer ste oboje umetničke duše bez izraženih životnih ambicija. Vaša preosetljiva emotivna priroda učiniće da sve radite za svoje najbliže a da pri tom zaboravljate na sebe i svoje potrebe. Morate naučiti kako da jedno drugo podstičete i na taj način obezbedite sigurnost i na drugim poljima Vašeg zajedničkog života. Opasnost koja preti ovoj emotivnoj vezi jeste da se oba partnera prepuste mašti i fantaziji a da malo toga bude i ostvareno. U jednom trenutku možete osetiti kako Vam nedostaje materijalna sigurnost što je Vama veoma važno. To može izazvati nesporazume i jedno u drugom možete pronalaziti krivca. Tada ste razočarani i Vaše strasti počinju da se gase ali fleksibilnost i prilagodljivost koja Vas krasi učiniće da se uvek pronađete rešenje pa makar ono bilo i privremeno. Riba je sklona da idealizuje svog partnera pa nije retkost da jedno drugog gledate kroz ružičaste naočare. Vama je u suštini najvažnije da budete zaštićeni i emotivno ispunjeni što ćete u ovoj ljubavnoj vezi svakako i dobiti. Vašu romansu krasiće mnogo prijatnih i emotivnih trenutaka. Vaše noći biće obasjane hiljadama zvezda a Vaše misli povezane iako budete satima samo ćutali.

Ako zajedno uspete da se usredsredite na neki poslovni projekat, i jedno drugom pružite podršku ali i podsticaj možete ostvariti zaista jednu lepu emotivnu vezu. Veoma je važno da zajedničkim snagama obezbedite materijalnu sigurnost što će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u svakom trenutku koji provedete zajedno. Bez materijalne sigurnosti Vaša veza vrlo brzo može postati klimava i svi Vaši snovi padaju u vodu. Razočarenje je nešto što Riba veoma teško prihvata i proživljava.

 

Seksualno život dve Ribe je veoma uzbudljiv. Iako su za Vas nežnosti i bliskost mnogo važniji i jači od samog seksualnog čina, kada se Vaše strasti probude sva Vaša maštanja pretvaraju se u stvarnost. Veoma ste posvećeni svom partneru i vrlo dobro znate koje su njegove seksualne potrebe.

Onog trenutka kada oboje shvatite da za život nije dovoljna samo prava i intenzivna ljubav i kada se zajednički posvetite nekom cilju koji će Vam obezbediti sigurnu materijalnu budućnost budite sigurni da će Vaša ljubav postati još veća i jača, ljubav na kojoj će Vam mnogi zavideti. Iskoristite Vašu duhovnu povezanost i jaku intuiciju koju oboje posedujete i videćete kako lako možete ostvariti sve Vaše ideje pa čak i fantazije. Ako je jedno od Vas rođeno sa jakim podznakom on može biti nosilac posla i biti jak podsticaj za svog partnera a još detaljnije mogućnosti i Vaše slaganje otkriće Vaš lični uporedni horoskop.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Ribe sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže