Slaganje znakova Strelac i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Strelac Strelac.

Proverite kako se slazu Strelac i Strelac. Uporedni horoskop Strelac Strelac. Ljubavni horoskop Strelac Strelac.

Strelac
Strelac
Strelac
Strelac

Evo jedne zaista zanimljive i avanturističke ljubavne veze. Dva Strelca mogu veoma lako da se razumeju i njihova optimistička priroda učiniće ovu vezu veoma zanimljivom i kvalitetnom. Vaša izražena potreba za slobodom, čak i kada ste u ljubavnoj vezi, sada će konačno naići na razumevanje od strane Vašeg partnera. Oboje ćete uživati u ljubavi koju jedno drugom pružate a istovremeno u slobodi koja predstavlja simbol Vaše ličnosti i način Vašeg ispoljavanja u svakodnevnom životu. Pored intimnih trenutaka koje ćete provoditi zajedno, Vaša ljubav će doći do izražaja na svakom koraku, u društvu, među Vašim mnogobrojnim prijateljima gde će svi veoma brzo da primete intenzitet Vaše ljubavi ali i razumevanje koje jedno drugom pružate. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste da ipak ne preterate u slobodi koju Vam ova astrološka kombinacija pruža. Kada bilo ko od Vas malo pretera i izgubi kontrolu, kao da je zaboravio da je zauzet, to može izazvati veoma žučne rasprave. Koliko god Strelac bio otvorenog i avanturističkog uma, doza ljubomore se svakako može pojaviti kada se pređu one dozvoljene granice. Ipak, prirodna inteligencija koju oboje posedujete kao i optimistički stav prema životu učiniće da do pomirenja dođe veoma brzo bez trajnih posledica po Vašu vezu, naravno ako se takve svađe ne dešavaju previše često. Ako iz bilo kog razloga dođe do slabljenja veze, ako poverenje počne da se gubi, prevara od strane Strelca je veoma izvesna. Avanturistički duh i sloboda u komunikaciji sa ljudima lako Strelca dovodi do takvih iskušenja. Ako ste se upustili u ovu ljubavnu avanturu, uživajte u svemu što Vam ona pruža, jer Vam zaista pruža mnogo, ali nemojte da preterujete jer na taj način možete izgubiti sve blagodeti ovog ljubavnog spoja. Vaša zajednička interesovanja učiniće da zajedno postižete uspeh a Vaše ambicije i ciljevi nikako neće biti skromni. Intelekt i lično usavršavanje je ono na čemu ćete neprestano težiti i jedno drugom biti velika podrška. Strpljenje i istrajnost je ono na čemu morate poraditi. S obzirom da ste oboje promenljivog karaktera često se dešava da svoje projekte ne završavate do kraja a da pri tom imate već neke nove u planu. Zajedno morate poraditi na istrajnosti jer se lako može dogoditi da imate mnogo otvorenih zajedničkih poslova i projekata a da ništa od toga niste priveli kraju. Bar jedno od Vas dvoje mora naučiti kako da se fokusira i usredsredi na ono što je započeto.

Visoki zajednički ciljevi su ono što će pratiti ovu vezu. Dovoljno prostora i slobode za oboje učiniće da Vaše prave prirode ličnosti dođu do potpunog izražaja pri čemu ćete se oboje osećati veoma ugodno i srećno u ovoj emotivnoj vezi. Kako bi izbegli moguće probleme savet je da ipak malo prikočite i ne preterujete jer gde ima prave ljubavi svakako ima i ljubomore. Zajednička putovanja, izlasci, druženje veoma će pozitivno uticati na Vašu vezu. Čak i kada izađete zajedno Vi uvek imate dovoljno prostora za sebe i svoje prijatelje. Strelac nije taj koji će gušiti partnera i neprestano biti u njegovoj neposrednoj blizini.

 

Seksualno slaganje je takođe veoma dobro. Avanturistički duh i potreba da neprestano eksperimentišete u ovoj sferi života učiniće da Vaše uzbuđenje uvek bude na vrhuncu. Lako razumete potrebe svog partnera i sa zadovoljstvom ispunjavate zahteve jedno drugog. Iskrenost koja Vas krasi učiniće da bez problema komunicirate kako o drugim sferama Vašeg života tako i o Vašim seksualnim potrebama. Između Vas gotovo da neće biti tajni niti skrivenih želja ili namera. Pored kreveta, Vaše intimne trenutke provodićete i na mnogim drugim mestima. Svaka avantura podiže nivo adrenalina i strasti. Mesta za monotoniju u ovoj ljubavnoj vezi nema. Zato, dragi Strelčevi, prepustite se i uživajte jer ovo je spoj koji će Vas svakako učiniti srećnim.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Strelac sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže