• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Vaga i Jarac. Uporedni ljubavni horoskop Vaga Jarac.

Proverite kako se slazu Vaga i Jarac. Uporedni horoskop Vaga Jarac. Ljubavni horoskop Vaga Jarac.

Vaga
Vaga
Jarac
Jarac

Ako uspete da prevaziđete probleme koji se mogu pojaviti već na početku veze i dozvolite jedno drugom da se bolje upoznate i na taj način prihvatite i prevaziđete razlike koje postoje između Vas, možete ostvariti jednu dobru i kvalitetni emotivnu vezu. Naime, Jarac može biti previše ozbiljan za razdraganu Vagu, dok nasuprot tome Vaga Jarcu može delovati neozbiljno i on stiče utisak kako ona svoju energiju rasipa na nevažne stvari. Istina leži u tome što su Vaši pogledi na život, ljubav i posao veoma različiti. Jarac je i previše orjentisan na poslovne aktivnosti i bavi se samo onim stvarima, veoma temeljno, koje mu donose konkretne rezultate. Vaga je više okrenuta lepoti, društvenim aktivnostima, umetnosti pa čak i tada kada od toga nema veliku materijalnu korist. Vaga želi da zadovolji unutrašnju potrebu svoje prirode dok Jarac želi da stvori prestiž i sigurnost na materijalnom planu. Jarac ume da voli ali nije sklon da preterano pokazuje emocije. Pored toga i Vaga nije previše emotivna ali voli da uživa u lepim romantičnim trenucima u kojima sa oduševljenjem prima sve komplimente koje joj njen partner upućuje. Da bi to uspeo, Jarac mora iskreno da se potrudi i prilagodi ovoj potrebi svoje partnerke. Sa druge strane, Jarac sa sobom nosi pečat stabilnosti i sigurnosti, posebno u finansijsko smislu, što je Vagi itekako potrebno. Pored Jarca, Vaga se oseća sigurno i bezbedno. Takođe, Jarac je kućni tip i Vagi će to veoma prijati. I pored toga što Vaga voli da se kreće u društvu i često je njen posao takvog karaktera, ona ceni i poštuje ljubavno partnerstvo. Uvek će balansirati između te dve sfere njenog života. Odlučnost i istrajnost Jarca u mnogome će pomoći nesigurnoj Vagi. Vaga je ta koja će Jarca naučiti kako da se opusti i bar na trenutak zaboravi na obaveze koje ga čekaju. Romantični trenuci koje će Vaga neprestano da priređuje svom partneru Jarcu učiniće da se on opusti ali Vaga mora paziti da ne pretera sa tim. Oštar i samokritičan um neće Jarcu dozvoliti da se opušta više nego što je to potrebno, naravno po njegovim kriterijumima. Zbog izvesnih razlika mogući su česti nesporazumi i nerazumevanje, posebno na početku veze. Uporan i tvrdoglav Jarac neće nikako posustati a Vaga koja teži ka harmoniji moraće na kraju da se povuče. Ako je ipak ubeđena da je ona u pravu i da pravda nije zadovoljena neće se lako smiriti što će stvarati dodatnu nervozu i razdor u ovoj vezi. Zbog toga je veoma važno da što pre shvatite da su Vaše prirode ličnosti različite ali da ujedno možete veoma dobro da se dopunjujete.

Jarac mora naučiti da bude popustljiv i da kontroliše svoju tvrdoglavu prirodu. Vaga mora pronaći način kako bi kontrolisala svoju potrebu da dokazuje pravdu jer to je sa tradicionalnim i tvrdoglavim Jarcem ponekad veoma teško postići. Vaga treba da bude ta koja će unositi novine u ovu vezu a Jarac, koliko god mu bilo teško, sve to mora da prihvati.

To što je Jarac mnogo usmeren na postizanje poslovnog uspeha može kod Vage stvoriti utisak da on nije posebno posvećen vezi. Istina je ipak drugačija, on želi da na taj način stvori sigurnost i udobnost doma jer smatra da je to jedan od glavnih načina da veza dobro funkcioniše. Ipak u takvim trenucima Vaga može gubiti želju za prisnošću što u određenoj meri može uticati i na Vaš seksualni život. Da bi se postiglo slaganje na ovom polju Jarac mora da se oslobodi svojih tradicionalnih principa a Vaga da prihvati činjenicu da nema previše eksperimentisanja na koja je ona navikla. Bolja kombinacija je kada je žena Vaga a muškarac Jarac. U takvoj kombinaciji ona će vrlo lako da pronađe način kako da opusti svog partnera a on će lakše prihvatiti sve što mu njegova partnerka nudi.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vaga sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min