• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Vodolija i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Blizanci.

Proverite kako se slazu Vodolija i Blizanci. Uporedni horoskop Vodolija Blizanci. Ljubavni horoskop Vodolija Blizanci.

Vodolija
Vodolija
Blizanci
Blizanci

Emotivna veza između Blizanca i Vodolije predstavlja spoj koji je najpre zasnovan na mentalnoj stimulaciji i velikom razumevanju želja i potreba partnera. Naime, oboje su intetektulano i umom veoma aktivni, imaju veliki broj poznanstava i više od svega cene slobodu i nezavisnost koju jedno drugom mogu pružiti u ovoj ljubavnoj vezi. To će učiniti da se oboje istovremeno osećaju slobodno i voljeno. Spoj Merkura koji vlada Blizancem i Urana koji vlada Vodolijom može doneti genijalan um, i uz pomoć energije koja se stvara u ovom spoju možete postići sreću, zadovoljstvo ali i veoma dobre poslovne rezultate ako se odlučite da u neki poslovni poduhvat krenete zajedno. Vodolija je veliki revolucionar i često ima potrebu da se bori protiv nekih načela za koja smatra da nisu ispravna što u Blizancu pobuđuje uzbuđenje jer je izazov upravo ono što njemu treba i u čemu uživa. On će uvek pored Vodolije videti mogućnost za akciju, avanturu i ni jednom ni drugom znaku u ovoj vezi gotovo nikada neće biti dosadno. Ono što može da se pojavi kao problem jeste što Blizanac na sve gleda površno, nema potrebnu dubinu analize, dok Vodolija ipak voli temeljno da sagleda stvari oko sebe. Ovakvo ponašanje Blizanca može smetati Vodoliji što će povremeno izazvati kratke nesporazume i svađe. Oboje ste veoma komunikativni pa će i Vaše svađe ponekad biti žustre ali uglavnom bez većih posledica. Blizanac često nema potrebe ni vremena da se previše zadržava na svađi i dokazivanju pravde. Za njega je to nešto nevažno i prolazno. Vodolija, s druge strane, ipak ima potrebu da dokazuje pravdu što će veoma opteretiti razdraganog i svestranog Bizanca. Nervoza često prati Vodoliju jer ona ima veliku potrebu da omogući kvalitetan život kako sebi tako i svim drugim ljudima, a to nije nimalo lak zadatak. Ipak, one su rođene s tim darom, ali upravo nemogućnost da promene sve što žele stvara napetost i nervozu u njima. Blizančev fleksibilan stav i optimizam može mnogo pomoći Vodoliji da prevaziđe takvo stanje. Ovde je slaganje veoma izraženo i spoj ova dva znaka predstavlja jednu lepu i uspešnu kako ljubavnu tako i poslovnu kombinaciju. Malo prilagođavanja s jedne i s druge strane može ovu vezu učiniti jednom od najboljih koje ova dva znaka mogu ostvariti. Veoma je izraženo mentalno i intelektulano slaganje što probuđuje emocije i privlačnost kod oba znaka. Povezanost se osetila već pri prvom Vašem susretu.

Sloboda koja je prisutna u ovoj emotivnoj vezi pozitivno utiče i na sam kavlitet veze ali i na obe ličnosti i Blizanca i Vodolije. To Vam omogućava da stvarate nove kontakte, ideje, poduhvate ali isto tako i da se oprobate u raznim avanturama. Ako to ne naučite da kontrolišete može se lako dogoditi da Vas neka avantura ponese i da kroz neobavezan flert povredite svog partnera. Ipak, Vi na to ne gledate kao nešto značajno, jer to je samo avantura u kojoj ste uživali i lepo se zabavili a Vaš partner je taj kojeg Vi iskreno i neizmerno volite. Ipak, oštećeni partner na to neće gledati istim očima. Oboje ste skloni kada ste povređeni, posebno Vodolija, da se jednostavno okrenete i odete bez reči.

Seksulani spoj ova dva znaka je veoma kvalitetan. Slaganje koje je ovde prisutno na intelektulanom i mentalnom nivou učiniće i Vaš seksulani život veoma kvalitetnim i uzbudljivim. Strasti se u ovoj kombinaciji teško gase a neprestano eksperimentisnje i istraživenje u seksualnom životu prijaće i Vodoliji i Bizancu. Kada je ona rođena u znaku Vodolije a on u znaku Blizanca njihov seksulni život će biti izrazito kvalitetan i njima nikada neće biti dosadno. Svaki put će težiti ka nečemu novom i time učiniti seks veoma uzbudljivim. Često se postavlja pitanje: „Odakle Vam tolike ideje“? Muškarac Vodolija biće zasigurno sposoban da ispuni sve potrebe i fantazije svoje partnerke. Ovaj spoj garantuje veoma kvalitetan ljubavni i seksualni život.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min