• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

SMS Tarot

Tarot karte su drevni alat za proricanje koji se vekovima koristi za pružanje uvida u različite aspekte života. Danas, uz napredak tehnologije, tarot konsultacije su postale dostupnije nego ikada, zahvaljujući SMS tarot uslugama. Ovaj tekst će vam pružiti detaljan pregled o tome šta je SMS tarot, kako funkcioniše, koje su njegove prednosti, kao i savete kako da maksimalno iskoristite ovu uslugu.

SMS Tarot - pošaljite poruku:

Šta je SMS Tarot?

SMS tarot je savremeni način pružanja tarot konsultacija putem SMS poruka. Umesto da odlazite kod tarota majstora ili konsultujete tarot čitača putem telefonskih ili video poziva, možete jednostavno poslati SMS poruku sa svojim pitanjem i dobiti odgovor putem poruke. Ova usluga je posebno pogodna za ljude koji žele brze odgovore ili nemaju vremena za duže sesije uživo.

Kako funkcioniše SMS Tarot?

SMS tarot usluga funkcioniše na jednostavan način. Evo kako proces obično izgleda:

1. Odaberite pouzdanog provajdera

Prvi korak je da odaberete pouzdanog provajdera SMS tarot usluga. Proverite recenzije i preporuke kako biste bili sigurni da ćete dobiti tačne i korisne odgovore.

2. Pošaljite svoje pitanje

Nakon što ste odabrali provajdera, pošaljite svoje pitanje putem SMS poruke. Pitanje može biti u vezi sa bilo kojim aspektom života, kao što su ljubav, karijera, zdravlje, finansije ili lični razvoj. Važno je da pitanje bude jasno i konkretno kako bi tarot čitač mogao pružiti precizan odgovor.

3. Primite odgovor

U roku od nekoliko minuta ili sati, dobićete odgovor na svoje pitanje. Odgovor će biti zasnovan na tarot kartama koje je tarot čitač izvukao za vaše pitanje. SMS poruka će sadržati tumačenje karata i savete kako da postupite u vezi sa pitanjem koje ste postavili.

Prednosti SMS Tarota

SMS tarot usluga nudi brojne prednosti u odnosu na tradicionalne metode tarot konsultacija. Evo nekoliko ključnih prednosti:

1. Brzina i praktičnost

Jedna od najvećih prednosti SMS tarota je brzina i praktičnost. Ne morate zakazivati termin ili čekati na slobodnog tarot čitača. Možete postaviti svoje pitanje bilo kada i bilo gde, i dobiti odgovor u kratkom roku.

2. Privatnost i diskrecija

SMS tarot pruža visok nivo privatnosti i diskrecije. Ne morate razgovarati sa tarot čitačem licem u lice ili putem telefona, što može biti posebno korisno ako postavljate pitanja o osetljivim ili ličnim temama. Sve informacije ostaju između vas i tarot čitača.

3. Pristupačnost

SMS tarot usluge su često pristupačnije u poređenju sa tradicionalnim tarot konsultacijama. Cena SMS poruka je obično niža od cena telefonskih ili video sesija, što omogućava većem broju ljudi da koristi uslugu.

4. Fleksibilnost

Možete postaviti pitanja u bilo koje doba dana ili noći, bez obzira na radno vreme tarot čitača. Ova fleksibilnost je posebno korisna za ljude sa zauzetim rasporedom ili one koji žive u različitim vremenskim zonama.

Saveti za korišćenje SMS Tarota

Da biste maksimalno iskoristili SMS tarot uslugu, evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći:

1. Postavite jasna i konkretna pitanja

Važno je da vaša pitanja budu jasna i konkretna. Umesto da postavite opšte pitanje poput "Šta me čeka u budućnosti?", pokušajte da postavite specifičnije pitanje poput "Kakav će biti moj ljubavni život u narednih šest meseci?". Jasna pitanja omogućavaju tarot čitaču da pruži preciznije odgovore.

2. Budite otvoreni za odgovore

Kada primite odgovor, pokušajte da budete otvoreni za informacije koje dobijate. Tarot čitanje može pružiti uvid koji možda niste očekivali, ali može biti koristan za vaš lični rast i donošenje odluka.

3. Postavljajte dodatna pitanja ako je potrebno

Ako niste potpuno zadovoljni odgovorom ili želite dodatne informacije, slobodno postavite dodatna pitanja. Većina SMS tarot usluga omogućava postavljanje više pitanja, tako da možete dobiti sve potrebne uvide.

4. Verujte svom osećaju

Iako tarot čitač može pružiti vredne uvide, važno je da verujete svom osećaju i intuiciji. Koristite informacije koje dobijete kao smernice, ali na kraju donosite odluke koje su u skladu sa vašim vrednostima i ciljevima.

Tarot karte i njihova značenja

Tarot špil se sastoji od 78 karata, koje su podeljene na Veliku i Malu Arkanu. Velika Arkana se sastoji od 22 karte koje predstavljaju ključne životne lekcije i arhetipove, dok Mala Arkana sadrži 56 karata koje se odnose na svakodnevne situacije i izazove.

Velika Arkana

Velika Arkana se sastoji od karata kao što su Luda, Maga, Visoka Sveštenica, Car, Carica, Zvezda, Mesec, Sunce i druge. Svaka od ovih karata ima posebno značenje i pruža dubok uvid u različite aspekte života.

Mala Arkana

Mala Arkana se deli na četiri boje: Pehari, Mačevi, Štapovi i Pentakli. Svaka boja ima 14 karata, uključujući As, brojeve od dva do deset, i četiri dvorske karte (Paž, Vitez, Kraljica i Kralj). Ove karte se odnose na svakodnevne situacije i pružaju konkretne savete i smernice.

Kako interpretirati tarot karte?

Interpretacija tarot karata zahteva razumevanje njihovih osnovnih značenja, kao i sposobnost da se povežu sa konkretnim pitanjem ili situacijom. Evo nekoliko koraka koji vam mogu pomoći u interpretaciji tarot karata:

1. Proučite osnovna značenja karata

Prvo, proučite osnovna značenja svake karte. Postoji mnogo knjiga i online resursa koji mogu pomoći u učenju značenja tarot karata. Razumevanje osnovnih značenja je ključno za preciznu interpretaciju.

2. Povežite karte sa pitanjem

Kada izvlačite karte za određeno pitanje, pokušajte da povežete njihova značenja sa konkretnom situacijom. Razmislite o tome kako se osnovno značenje karte odnosi na vaše pitanje i šta vam to može reći o situaciji.

3. Obratite pažnju na intuiciju

Intuicija igra važnu ulogu u interpretaciji tarot karata. Ponekad ćete dobiti osećaj ili uvid koji nadilazi osnovna značenja karata. Verujte svojoj intuiciji i koristite je kao vodič u interpretaciji.

4. Razmotrite kombinacije karata

Kada izvlačite više karata, važno je razmotriti kako one međusobno deluju. Kombinacije karata mogu pružiti dublji uvid i ukazati na složene situacije. Pokušajte da pronađete vezu između karata i razmislite o njihovom zajedničkom značenju.

Zaključak

SMS tarot je moderan i praktičan način za dobijanje tarot konsultacija. Pruža brz i diskretan pristup uvidima koji vam mogu pomoći u razumevanju različitih aspekata života. Kroz jasna i konkretna pitanja, otvorenost za odgovore i korišćenje intuicije, možete maksimalno iskoristiti ovu uslugu.

Tarot karte su moćan alat za samospoznaju i donošenje odluka. Bez obzira da li se odlučite za SMS tarot ili tradicionalne metode konsultacija, važno je da pristupate tarot čitanju sa otvorenim umom i verom u moć intuicije. Razumevanje značenja tarot karata i sposobnost njihove interpretacije može vam pomoći da dobijete korisne uvide i smernice za vaš životni put.

Astro SMS Srbija
Astro SMS
Austrija Astro SMS
Hrvatska Astro SMS
Švajcarska Astro SMS
Bosna Astro SMS
Srbija Astro SMS
Nemačka Astro SMS
Crna Gora Astro SMS
SMS Tarot
Makedonija Astro SMS
SMS Horoskop