Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Venera U Vodoliji

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ova Venera ne podnosi ograničenja i svojeglava je . To odnos čini rizičnim. Želja za slobodom, disanje vazduha punim plućima, odsustvo ljubomore, potreba za promenom u ljubavi prema neobičnom, originalnom i nesvakidašnjem, osobine su karaktera koji svoju Veneru smešta u znak Vodolije.

Ovo su otvorene, pozitivne i druželjubive osobe, koje svojom neobičnom energijom i specifičnim šarmom nenametljivo osvajaju ljude iz svog okruženja.

Osobe sa Venerom u Vodoliji ne podnose sputavanje, koje doživljavaju kao atak na svoju ličnost, pa samim tim partnerima ne nameću ograničenja.

Kako Venera u svakom horoskopu ukazuje na ono šta volimo, tako Venera u znaku Vodolije, čiji je vladar planeta Uran, voli tipične “uranske stvari”: slobodu, ljude, humanost, originalnost, ekscentričnost, revolucionare, borce protiv nepravde, vizionare i genije.Ovo je perverzna Venera.

Venera nam ukazuje i na to kakvi će nam biti partneri pre braka, tako da devojke sa ovim položajem Venere često budu u vezama sa neobičnim momcima, excentricima, pobunjenicima, neshvaćenim, često i razvedenim muškarcima.

Kod muškaraca sa ovim položajem Venere, uobičajene su veze pre braka sa avangardnim, neobičnim (i modernim) devojkama, devojkama zanimljive sexualnosti, koje nikada ne impresioniraju na prvi pogled, ali što ih bolje upoznate, više shvatate kakve sve skrivene kvalitete poseduju, česte su i veze sa razvedenim ženama.

Prisutna težnja ka avangardnom i neobičnom, i onome što ide u prilog svim ljudima.

Kako položaj Venere u natalnom horoskopu pokazuje kakvu ljubav tražimo, tako Venera u Vodoliji traži “ljubav u prijateljstvu i prijateljstvo u ljubavi”.

Ove osobe nemaju potrebu za dominacijom nad partnerom, već zahtevaju i daju ravnopravnost u ljubavnim vezama.

Osobe sa Venerom u Vodoliji su kao pesak koji držite u šaci – što čvršće stežete šaku, tako vam taj pesak brže klizi kroz prste.

Ako želite da ove osobe budu samo vaše, držite ih na otvorenom dlanu, bez stezanja i gušenja, jer ovde je situacija pomalo paradoxalna: što ove osobe manje zarobite, više ćete biti vaše.

Kod osoba sa Venerom u Vodoliji je velika verovatnoća zaljubljivanja na prvi pogled…

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-12-06

pregleda: