Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Mars Planeta Akcije U X Kući

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Kada se Mars nađe u desetoj kući natalnog horoskopa, to je siguran pokazatelj da će osobe sa ovakvim položajem Marsa u natalnom horoskopu biti sa izraženom ličnom ambicijom .

Uporni borci , energični u životnim nastojanjima da postanu „neko“, najčešće (u zavisnosti od ostalih elemenata horoskopa) „primorani“ da se za svoj položaj i „mesto pod Suncem“ bore beskompromisno i neprestano. Položaj Marsa u desetom polju natalnog horoskopa ukazuje da će se najveći deo životne energije trošiti u simbolici ove kuće, tj. postizanju statusa, koje su ove osobe „zacrtale“ kao jedan od važnih životnih prioriteta, boreći se sa preprekama, koje život neprestano postavlja pred njih, jer polje u kojem se nalazi Mars u natalnom horoskopu simbolički ukazuje na najviše prioritete koje karakter „prepoznaje“ kao suštinske za postizanje unutrašnje harmonije i zadovoljstva.

Kako reči Mars i harmonija, teško mogu stati u istu rečenicu, potpuno je jasno da najviše energije trošimo na ono do čega nam je najviše i stalo, a logika nam govori da ako u toj oblasti prioritetnog interesovanja stvari idu glatko, ne bi bilo potrebe za velikim trošenjem energije, tako da položaj Marsa u ovoj kući natalnog horoskopa može da znači i sukobe, neslaganja, probleme i neprilike, sa jednim od roditelja, a u izrazito teškim aspektima (što mora biti potvrđeno i nekim drugim pokazateljima u ostatku horoskopa) i nasilan gubitak jednog od roditelja. Šefovi ovih osoba su ljudi kojima je diplomatski nastup stran, pa tako je gotovo izvestan i latentni, ili direktni sukob sa šefom i/ili direktorom, koji mogu postati autoritet ovim osobama, samo na način da ih sopstvenim angažovanjem i primerom iscrpe na poslu. Ovaj položaj Marsa u natalnom horoskopu često daje zanimanja vezana za neku vrstu uniforme, kao i rad u organizacijama i ustanovama u kojima vladaju kruta pravila. Ženama ovaj položaj Marsa potencira ljubavne avanture i burne (obično kratkotrajne) romanse, vezane za karijeru, a kod muškaraca garantuje sukobe i konfliktne i afektivne događaje na polju karijere. Osobe sa ovim položajem Marsa u natalnom horoskopu imaju stalnu potrebu da budu predvodnici i da svojom energijom trasiraju nove puteve u cilju dostizanja svojih najviših prioriteta...

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-11-19

pregleda: