Kako Položaj Meseca Na Nebu Utiče Na Ljubavne Susrete

U kom je Mesec znaku lako možete da proverite na internetu . Ako planirate ljubavni sastanak evo male pomoći da izaberete najbolji trenutak .

Kada je na nebu Mesec u znaku Ovna

Obično smo skloni naglim reakcijama pa možemo lako upasti u svađu. To nije pozicija emotivnih izliva već više glavobolje i tvroglavosti . Ne baš povoljan dan za viđanje . Naravno precizan odgovor se dobije tek kad se pogleda lični Horoskop.

Na nebu Mesec u znaku Bika

Vrlo poželjan omogućava nam lake nežne kontakte , susret koji može biti pun nežnosti , cveća sitnih poklončića i dobre hrane. Zašto da ne ? Puno ljubljenja. Baš tog dana pokušajte može biti lepo i vredno ! Od veze koja počne sa tom pozicijom kasnije može nastati nešto trajno.

Mesec u Blizancima

Ako počinjete neki odnos susretom kad je Mesec u Blizancima sve je malo neozbiljno .Puno zanimljive priče ali sve i može da se završi na površnoj priči .Dan je bolji za lagana druženja i smeh. Poigrajte se malo zašto da ne ? Ali ne očekujte previše. Sastanak u četvoro .

Mesec u Raku

Doprineće da budemo malo tromiji. Njegov položaj stavlja naglasak na porodične odnose decu. Na ljubavnom sastanku bićemo previše osetljivi čak melanholični nesigurni. Nedostatak samopouzdanja. Ipak idite pored reke i napravite romantično veče.

Mesec u Lavu

Kada je mesec u znaku Lava tada smo na sastanku obuzeti sobom kao na pozornici , želimo da nam se dive a isto tako i partner. U sudaru dva ega pitanje je šta može da se desi ? Dakle obratite više pažnje na osobu preko puta Vas. Ukoliko izlazite na neko glamurozno mesto bolje su prilike .Puno sjaja .

Mesec u Devici

Dan sa previše analize , sitničavost i pojačana analiza nemaju veze sa magijom zaljubljenosti. Nesigurnost ,stidljivost , odnosno osetljivost pojačano komplikuju situaciju. Bolje ovaj dan posvetite učenju ili čitanju neke dobre knjige . Ili vežbajte da se opustite.

Mesec u Vagi

Sve je harmonija , suština je u skladu i lepom . Odličan dan za partnerstva odnosno sastanke . Ljudi su pristupačni , žele da budu u odnosu ,stalo im je do partnerstva. Sa lakoćom se desi nešto lepo . Lako do uživanja .

Kad je Mesec u Škorpiji

Više je pogodan za tajna strastvena viđanja nego za susrete koji treba da se razviju u nešto više. Sve je pomalo mračno , perverzno ali je intezivno . U ovim danima često dođe do neželjenog začeća . Dan kad smo osetljivi a loše reagujemo.

Mesec u znaku Strelca

Ovo je divan dan ! Može puno da obeća a često i buduću stalnu ljubav , rađa se poverenje entuzijazam veliki , dobra energija pozitivan stav u svemu . Odlično za početak putovanja na medeni mesec . Lepa mogućnost da upoznate nekog stranca.

Mesec u Jarcu

Odložite sastanak , Vi će te delovati hladno i nezaintresovano zato što je druga osoba isprovocirala Vašu nesigurnost a opet i neko preko puta Vas može to isto da Vam zameri. Dan je težak za duševne kontakte i najbolje je posvetiti se sebi . Korisna naporna šetnja .

Mesec u Vodoliji

Tog dana Vi niste naročito u mogućnosti da se koncentrišete isključivo na jednu osobu . Postoji mogućnost da glavna tema razgovora budu društveno socijalne prilike , monetarni fond ili krizna područja . Na kraju sastanka niste sigurni šta želie i zašto ste tu.

Mesec u Ribama

Ako ste negde na moru ili pored bilo kakve vode romansa može da počne . Odličan dan za zanos , možete se zaljubiti na prvi pogled ali često u neku osobu iz Vaše mašte . Kada su ovakvi dani često se desi da osoba nije kao što zamišljate . Magija može da počne.Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-09-03

pregleda:

Slavica

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Zorica

Life Coaching, Astrologija

0901-888-888

Dragan Bura

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Zorka

Astrologija, Numerologija, Tarot

0901-888-888

Nataša

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Sladjana

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Ivona

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Živko

Astrologija

0901-888-888

Tatjana

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Mirjana

Astrologija

0901-888-888