Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Kako Položaj Meseca Na Nebu Utiče Na Ljubavne Susrete

Ako planirate ljubavni sastanak evo male pomoći da izaberete najbolji trenutak.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

U kom je Mesec znaku lako možete da proverite na internetu.

Kada je na nebu Mesec u znaku Ovna

Obično smo skloni naglim reakcijama pa možemo lako upasti u svađu. To nije pozicija emotivnih izliva već više glavobolje i tvroglavosti. Ne baš povoljan dan za viđanje.

Na nebu Mesec u znaku Bika

Vrlo poželjan, omogućava nam lake nežne kontakte, susret koji može biti pun nežnosti, cveća, sitnih poklončića i dobre hrane. Puno ljubljenja. Baš tog dana pokušajte, može biti lepo i vredno! Od veze koja počne sa tom pozicijom kasnije može nastati nešto trajno.

Mesec u Blizancima

Ako počinjete neki odnos susretom kad je Mesec u Blizancima sve je malo neozbiljno. Puno zanimljive priče ali sve i može da se završi na površnoj priči. Dan je bolji za lagana druženja i smeh. Poigrajte se malo - zašto da ne. Ali ne očekujte previše.

Mesec u Raku

Doprineće da budemo malo tromiji. Njegov položaj stavlja naglasak na porodične odnose decu. Na ljubavnom sastanku bićemo previše osetljivi čak melanholični nesigurni. Nedostatak samopouzdanja. Ipak idite pored reke i napravite romantično veče.

Mesec u Lavu

Kada je mesec u znaku Lava tada smo na sastanku obuzeti sobom kao na pozornici, želimo da nam se dive a isto tako i partner. U sudaru dva ega pitanje je šta može da se desi? Dakle obratite više pažnje na osobu preko puta vas. Ukoliko izlazite na neko glamurozno mesto bolje su prilike. Puno sjaja.

Mesec u Devici

Dan sa previše analize, a sitničavost i pojačana analiza nemaju veze sa magijom zaljubljenosti. Nesigurnost, stidljivost, odnosno osetljivost pojačano komplikuju situaciju. Bolje ovaj dan posvetite učenju ili čitanju neke dobre knjige. Ili vežbajte da se opustite.

Mesec u Vagi

Sve je harmonija, suština je u skladu i lepom. Odličan dan za partnerstva odnosno sastanke. Ljudi su pristupačni, žele da budu u odnosu,stalo im je do partnerstva. Sa lakoćom se desi nešto lepo. Lako do uživanja .

Kad je Mesec u Škorpiji

Više je pogodan za tajna strastvena viđanja nego za susrete koji treba da se razviju u nešto više. Sve je pomalo mračno, perverzno ali je intezivno. U ovim danima često dođe do neželjenog začeća. Dan kad smo osetljivi i loše reagujemo.

Mesec u znaku Strelca

Ovo je divan dan! Može puno da obeća a često i buduću stalnu ljubav, rađa se poverenje i entuzijazam veliki, dobra energija i pozitivan stav u svemu. Odlično za početak putovanja na medeni mesec. Lepa mogućnost da upoznate nekog stranca.

Mesec u Jarcu

Odložite sastanak , Vi će te delovati hladno i nezaintresovano zato što je druga osoba isprovocirala Vašu nesigurnost, a opet i neko preko puta Vas može to isto da Vam zameri. Dan je težak za duševne kontakte i najbolje je posvetiti se sebi. Korisna naporna šetnja.

Mesec u Vodoliji

Tog dana Vi niste naročito u mogućnosti da se koncentrišete isključivo na jednu osobu. Postoji mogućnost da glavna tema razgovora budu društveno socijalne prilike, monetarni fond ili krizna područja. Na kraju sastanka niste sigurni šta želite i zašto ste tu.

Mesec u Ribama

Ako ste negde na moru ili pored bilo kakve vode romansa može da počne. Odličan dan za zanos, možete se zaljubiti na prvi pogled ali često u neku osobu iz Vaše mašte. Kada su ovakvi dani često se desi da osoba nije kao što zamišljate. Magija može da počne.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-09-03

pregleda:

ključne reči: mesec polozaj meseca uticaj meseca ljubav ljubavni susreti