Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ljubomora Po Zodijaku

O tome kako horoskopski znak utiče na ljubomoru i na šta treba obratiti pažnju prilikom izbora partnera

Ljubomora Po ZodijakuPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan je sklon ekstremnim reakcijama to upošte ne želite da vidite

Pripadnici ovog znaka u svemu i uvek su skloni intezitetu pa tako imaju i intezivne nagle reakcije i ispade ljubomore . Imaju problem s apsolutnim poverenjem, zbog čega pomno prate osobu sa kojom su vezi .Možda i iz razloga njihovog predatorskog ponašanja. Na pojavu sumnje reaguju impulsivno i trenutno, bez obzira gde se i pred kim nalaze. Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta - od bacanja tanjira od gađanja prstenom, pa čak i pretnje. Niži predstavnici ovog znaka skloni su obuzeti strašću da pronađu razlog za ljubomoru i tamo gde ga apsolutno nema. Ako se ponašate korektno i demantujete njihove sumnje dokazima, ljubomora će nestati.Mada često su opsednuti svojim idejama . Ako uvrte sebi u glavu razlog za ljubomoru loša je taktika ako se pravdate, ignorišite to.

Bik može da guši ljubomorom toliko da postaje dosadan davež

Bikovima treba više vremena da da iskažu svoju sumnju dugo će mučiti svoj um razmišljanjima o situaciji koja ih je navela na sumnju . Zbog mira će u početku ćutati o tome. Bikovi su dobroćudni i teže harmoničnim vezama, pobudite li njihovu sumnju - očekujte i teško nepoverenje. Iako neće brzati sa zaključcima, Bikovi će pomno istražiti da li ste ih ili nameravate prevariti, a tada očekujte prasak , teške reči, jer mrze osećaj gubitka kontrole. Tada će vam postaviti jasne zabrane i odrednice ponašanja, a sve kako biste spasili odnos. Neprijatnije može biti što se u njih može useliti duga zlovolja i pesimizam u odnosu na Vas. Mogu postati dosadno uporni i naprosto Vas i oterati u prevaru iako je niste počinili.

Blizanci sumnjaju zbog sopstvenog ponašanja nova osoba novo otkriće

Blizanci vole igru i izazove treba im mentalna stimulacija često ne mogu da se opredele i mogu biti skloni dualizmu u ljubavi.To će biti njihovo polazište i kad počnu da sumnjaju u Vas. Iako nisu posebno skloni ljubomornim scenama, pripadnici ovog znaka sumnjaće u Vas jer i sami dosta flertuju. U svemu imaju taktičan odmeren nastup. Ostaće smireni i navoditi partnera da se sam otkrije, ali neće biti srećni dokaže li se da je istina. Koliko god ljubomora bila loša, ako Blizanac nije nimalo ljubomoran, to je i znak da se poprilično ohladio. Blizanac uvek nađe optimalnu vrednost svega pa je spreman i da prevaru oprosti.

Ljubomorni Rak se ponaša kao dete uguši će Vas emocijama

Njihov vladar Mesec personofikacija je osetljivosti , sklon misaonom lutanju i mašti. Rakovi vole da budu u potpuno zatvorenoj vezi .Posesivnost za njih kao osobina ili reč u rečniku ne postoji to se jednosavno podrazumeva kad vole, partner mora biti u njihovim nežnim klještima . Kontrolu manifestuju kao pojačanu pažnju. Potpuno su predani ljubavi, a iako nisu skloni pesimističnim razmišljanjima o prevari, jako će ih dotaći svaka pretnja njihovoj vezi. Durenje, pogledi ispod oka i ignorisanje - tipična su reakcija ljubomornih Rakova. Ipak, ta će osećanja brzo da prođu jer ne žele svojim ponašanjem da izazovu dalje udaljavanje. Ako pronađu dokaz prevare, to podnose najgore od svih znakova. Ne odlučuju se na raskid zbog prevare ipak.

Lav je više posesivan nego ljubomoran ko može svrgnuti kralja

Lav je neprikosnoveni kralj ne usuđujte se da ga skinete sa njegovog zlatnog prestola posle toga niša neće biti isto .Ne dirajte na taj način njegov ego .Zar on nije najbolji najlepši najpametniji najuspešniji ?U svemu naj ! Pripadnici ovog znaka prilično su skloni ljubomori, traže potvrdu ljubavi i njihovog interesa. Najčešće su ljubomorni zbog povređenog ponosa, prevelikih očekivanja od partnera ili iz straha da ih on ne voli dovoljno. Prevare se više plaše zbog udarca svom egu nego izdaje ljubavi. Lako će se odlučiti na prekid po dokazanoj prevari Njihova sujeta to jednostavno ne može da preživi .A Lav bez sujete i ega priznaćete i nije Lav.

Device zbog dostojanstva ne istražuje previše

Ako kod Device probudite ljubomoru najčešće Vam neće ništa reći ali i inače pomalo odmerena i hladna može postati još više distancirana . Njeno dostojanstvo i urođena kultura, potreba da u svemu ima formu , učiniće da Vas perfidno ignoriše možda se i sveti ali nikako vređa. Promenjeno ponašanje partnera najčešće uvlači Device u sumnju. Slično kao i Bliznaci, u partnerovu vernost sumnjaju prvenstveno jer same vole privlačiti tuđe poglede, pa pretpostavljaju da to čini i njihov partner. Ako im partner da povoda za ljubomoru, pripadnici ovog znaka pomno će istražiti njegovo ponašanje, a biće potrebno i jako puno uveravanja da nije tako kako se čini. Bez obzira na sve nikakvih burnih reakcija neće biti.

Vaga je sumnjičava ali prirodno je da Vam se neko dopadne

Vage vole da uživaju isto tako vole sklad i harmoniju . Nisu sklone otvorenim lomovima. Duboko u sebi mogu da razumeju da vam se iz potrebe za uživanjem i zadovoljstvima dopao neko drugi . To ni njima nije strano.Vage nisu sklone ljubomori, ali partnera koji iskušava njihovu toleranciju očekuje teška situacija. Osete li se ugroženima, one će racionalno uzeti u obzir sve što znaju i postaće nepredvidive i opasne. Iako će se činiti naizgled mirni, pripadnici ovog znaka osvetiće vam se zbog pozicije u koju ste ih doveli. Izreka da se osveta najbolje servira hladna na njihovom primeru može da se potvrdi. Vratiće Vam istom merom.

Škorpije su prvaci u ljubomori ne provocirajte ih nikad

Ako zgazite na njihovu duboku i isključivu emociju Škorpije će Vas otrovati svojim besom. Ono što sama Škorpija može sme i vrlo često hoće ,Vama nije dozvoljeno .Ne zavaravajte se tu upošte niste ravnopravni. Pas je Škorpionska omiljena životinja a znate onu izreku.Škorpije su najviše ljubomorne od svih znakova Zodijaka, iako postoje izuzeci. Uglavnom, kod iskazivanja ljubomore nisu nimalo taktične, ne biraju reči i mogu se osećati izdano zbog stvari na koje druge ne bi reagovali. Teško će otvoreno priznati ljubomoru rečima, no ona će se jasno videti na njihovim licima. Ako Vam je stalao ne dajte im razlog za to.

Strelac otvoreno i direktno rešava problematične situacije

Entuzijasta Strelac neće svoju pažnju intezivno usmeriti na otkrivanje Vaših loših namera. Prvo će se baviti filosofskim temama a onda mu može pasti na pamet .Strelčevi moraju da veruju prvo u Vas kao čoveka a onda partnera . Pripadnici ovog znaka nemaju vremena ni strpljenja da čekaju i partnera ulove u mogućoj zamci prevare. Oni će odmah da reaguju i kažu šta im smeta. Tako se čak žele i zaštititi, jer znaju da preko dubljih izdaja ne mogu preći niti uz najbolju snagu volje. Sve zavisi koja je razmera izdaje ceniće Vašu ikrenost i takav nastup dosta popravlja situaciju.

Jarac se zbog ljubomore povlači u sebe ne dozvolite da se zaledi

Jarčevi u svemu pokušavaju da nađu prizemno objašnjenje . Iako verbalno mogu da izraze neki prizeman razuman stav, u dubini duše vrlo će patiti zbog svega. Aktiviraće se njihovo konstantno melanholično osećanje manje voljenosti. Pripadnici ovog znaka retko sami sebi priznaju da su ljubomorni, a najviše se vode pitanjem svog dostojanstva i da li je ono netaknuto. Ako su ljubomorni, postaju hladni, zatvoreni i proračunati, ali neće žuriti sa svojim reakcijama. Ipak, ako pronađu konkrentne dokaze prevare, tada zauvek zatvaraju svoja vrata partneru. Iako to ne bude odluka o razlazu u duši je tako.

Ako je i oseća, Vodolija ljubomoru vešto skriva ljubav za ceo Svet

Ljubav , osećaj ,doživljaj .Emocija se ne može potrošiti ,može samo menjati oblike i objekte. Sloboda pa ljubav za Vodoliju su najvažniji na svetu .Zato ne dolazi u obzir da Vam Vodolija kao partner ruši slobodu. Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi imaju puno poverenja u partnera, najpre jer im je on svojim prethodnim ponašanjem morao dokazati ljubav. Ako je prošao taj test, retko će biti meta ljubomore koju Vodolija smatra najgorim osećajem u ljubavi. Zbog toga i sami pogođeni ljubomorom o tome ćute i trude se da što pre zaborave. Važna je suština.

Ribe su više nesigurne nego ljubomorne suptilno iskazuju strah

Visoki ideali u ljubavi ,duboki san u pripadanju , čini Ribe i nežnim i mističnim pripadnikom zodijaka . Ukoliko kao partner niste pažljvi i nežni sa Ribama probudiće se njihova strepnja. Pripadnici ovog znaka se u ljubavi potpuno predaju, a zbog toga su i kao partneri vrlo ranjivi. Ako osete ljubomoru, zbog nesigurnosti će njene uzroke tražiti u sebi i tiho patiti. Iako se svim srcem trude partneru oprostiti prevaru, njihova im nesigurnost to ne dopušta, pa je velika ljubomora siguran put kraju odnosa kod Riba. Kada ni same ne žele da veruju lako će te prevaru sakriti od njih ,sumnja će biti tiha i prisutna.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-07-17

pregleda:

ključne reči: horoskop ljubomora astrologija horoskopski znaci