Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Žena Škorpija

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Svojom prirodom odnosno znakom Škorpije ova žena mnogo teže se nosi nego muški pol!

Bez obzira na fizički izgled , ona je uvek magnetična privlačna vamp žena . Iza njenog pogleda krije se strast koja pruža fatalne pustolovine .Vrlo često i za nju samu. Najteže im je da dođu do mira i harmonije u ličnom životu jer ih reka strasti uvek odvlači , mnoge zbog toga nisu srećene ali razdorno vole taj svoj podzemni svet i u harmoniji ume da im bude dosadno !

Kaže se da je žena Škorpija svesna da voli samo kad pati !

Ljubomora, posesivnost, osvetoljubivost se već legendarno povezuju sa ovim ženama , one mogu” pojesti” muškarca, koji je spreman da se upusti u odnos sa njima, a nije sposoban da im parira, pre svega intelektualno, strastveno, pa i fizički.

U ljubavi su u skladu sa svojim karakterom drastične, kad vole, baš vole, kada ne vole, to je stanje prezira. Kada prekida svoje veze, to čini bez i najmanje trunke saosećanja . Kada su one ostavljene, sposobne su za dubinsku patnju. U tome izražavaju svoj fanatizam i autodestrukciju.

Kada se bore za muškarca, do kojeg im je stalo, mogu prema suparnici biti surove, do granice brutalnosti. Baš zbog tog finog osećaja za rad mišića i prirodne nadarenosti za davanje bez rezerve, do krajnjih granica organizma, ove žene su, poznate kao odlične ljubavnice . One mogu da budu sexualni vulkan, ali ne smete zaboraviti da se vulkani dele na aktivne i ugašene.

Kao majke su privržene deci , uglavom stroge sa čudnim metodama vaspitavanja.

Škorpija vlada mišićima, pa ovaj znak daje vrhunske hirurge, maserke, fizioterapeute. Često se opredeljuju za poslove u policiji i vojsci.

U svemu ih vodi strast pa su cesto izuzetno nepromisljene i autodestruktivne . Srescete mnoge koje su fatalne i za sopstveno biće i onda se možete pitati gde je ta njihova moć regeneracije . Ipak kao ptica feniks dižu se iz pepela .

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-10-30

pregleda: