Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Korisni Saveti Za Osobe Sa Mesecom U Ovnu

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Mesec u Ovnu mora dozvoliti sebi da se otvori jer samo tako će čuti drugu stranu. Sve što je sporo, monotono i dosadno ovde stvara unutrašnji naboj, ali nisu svi tako hrabri, vredni i brzi kao ti Meseče u Ovnu... Nisu svi tako energični, temperamentni. Ne žele svi da budu prvi i najbolji. I da posao koji rade obave odmah i sada jer kasnije i sutra ne postoji.

Ako si žena vrlo često bićeš neshvaćena jer ti ne priliči da budeš žustra i isključiva. Iz najbolje namere brzo ćeš planuti a ,,put u pakao popločan je dobrim namerama,,

I kako se ovde energija distribuira, kako kanališe?

Tako što se sve potroši odmah, razbacuje se... Krene se sa poverenjem, sa željom da se drugi podstaknu ali sa vrlo neznatnom aflikcijom pređe se u nakostrešenost jer drugi ne razumeju tvoj polet i duh predvodnika.

PUSTI Meseče u Ovnu da ,,drugi budu u pravu,,

Na kraju zar je važno ko je u pravu, ionako sve bude onako kako je Univerzum zamislio. A ti se razbacuješ kao da ćeš hiljadama godina živeti. Ako se duriš i ljutiš i sam znaš da ne postigneš ništa, a ni ne približavaš se sebi. Onda se povučeš i suspregneš a to je još gore jer te onda ova energija preplavljuje iznutra. Ili si putujući ekspres lonac, ili izduvani balon. Venera je ovde u izgonu te balans nedostaje.

Lagano postaješ depresivan a sa ovim opada i libido... Tek onda ćeš upasti u začarani krug bez načina da sagledaš izlaz. Stradaće oči, vid, sinusi. Pojaviće se čudne vrtoglavice ili problemi sa koštanim sistemom. Nesvesno ćeš se izlagati situacijama u kojima bivaš povređen da bi nagomilana energija negde oticala...

Ne sputavaj se ... Jedino ispravno kanališi energiju kroz kretanje, gradnju, napravi kućnu

radionicu. Idi u streljanu, u teretanu...

I seti se da zastaneš, da čuješ drugu osobu. Videćeš, ponekad je slušanje drugih interesantnije od odlaska u bioskop jer sve se vidi na licu kroz gestove i mimiku.

I stvari prihvataj sa humorom jer ako neko može da vidi smešnu stranu života, onda si to baš ti Meseče u Ovnu...

Tanja Joksimović

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-12-11

pregleda: