Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovan Kao Šef Ili Osoba Koja Radi Za Vas

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Pod uticajem Vatrenog Marsa Ovan bi sve odmah. Kao radnik može biti vrlo energičan, velika prednost je njegova neustrašivost, sposobnost da brzo i spretno reaguje. Mnoge obaveze završiće brže i efikasnije od drugih. Baš zbog svoje naglosti i brzine napraviće propuste. Nije veliki detaljista nema suptilnost koja bi dala finese u radu.

Oštro će se pobuniti da odbrani svoj stav, trpeljivost mu nije jača strana.

Manje su njegove diplomatske sposobnosti. Prirodno nema dobru predispoziciju za statične poslove više mu odgovara okruženje u kom ima dinamike i kretanja. Teško će se snaći sa apotekarskom Vagom ali je odličan sa velikim bušilicama.

Znak Ovna ima urođen stav vođe zato se Ovnovi lako mogu naći na mestu šefa ili organizatora.

Vole da se takmiče i stalno su u akciji.

Ako vam je Ovan šef možete se suočiti sa velikom explozivnošću koja naglo počinje i naglo prestaje, bićete katkad žrtva njegove netolerancije i impulsivnosti. Često ćete počinjati nove projekte a da niste završili stare. Dobra strana svega je što Ovan šef nije zlopamtilo i uvek ide u neku novu bitku.

Ovnovi se najbolje dokazuju u vojnim zanimanjima , policiji, mašinstvu, u prosvetarstvu to je nastavnik fizičkog, u trgovini prodavac auto delova, mnogi hirurzi rođeni su takođe u tom znaku. Ako je Ovan novinar onda izveštava iz ratnog područja. Svuda gde su potrebni hrabrost ,brzina i oštrina Ovan je odličan.

Dakle njihovoj prirodi više odgovara veći utrošak fizičke energije kako bi se osećali zadovoljno i smireno.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2014-01-10

pregleda: