• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Vaga i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Vaga Vaga.

Proverite kako se slazu Vaga i Vaga. Uporedni horoskop Vaga Vaga. Ljubavni horoskop Vaga Vaga.

Vaga
Vaga
Vaga
Vaga

Ljubavna veza između dve Vage može biti veoma zanimljiva. Vaga je prirodni signifikator polja partnerstva i zbog toga ona ne može da zamisli svoj život bez partnera i ljubavi. To je njen moto, njena svrha života. Kada se dve Vage spoje u emotivnoj vezi stvara se jedan veoma kvalitetan spoj sa puno razumevanja i zajedničkih interesovanja. Oboje težite ka stabilnosti pa će samim tim i Vaša veza poprimiti takav karakter. Balansiranje i stvaranje ravnoteže kako u ljubavi tako i na ostalim poljima života osnovna je karakteristika Vage. Mnogo vremena provodite zajedno uživajući u svemu što je lepo, kreativno, umetnički ste nastrojeni a zbog veoma izraženog osećaja za estetiku Vaš dom će biti uređen sa puno stila i lepih detalja. Iako Vage nisu sklone da ulaze u žustre rasprave, Vaša izražen osećaj za pravdu neće Vam dozvoliti da neke stvari prećutite. U ovoj kombinaciji, rasprave takve vrste neće biti česte jer ste oboje istog temperamenta i kod oboje je naglašen osećaj pravednosti. Problem se stvara kada se Vaša lična ubeđenja i verovanja iz nekog razloga razlikuju. Oboje možete biti toliko uporni kako bi jedno drugom dokazali ono što želite, da to prosto može trajati danima. Vaga će biti mirna onog trenutka kada pravda bude zadovoljena. Odlučnost je ono što može da manjka u ovoj ljubavnoj vezi. Predugo razmišljate u cilju da ne bi doneli pogrešnu odluku i često Vam zbog toga dobre prilike izmaknu. Ovde nema ko da preuzme inicijativu i preseče pa je veoma važno da poradite na tome kako bi obezbedili stabilnu zajedničku budućnost. I pored toga što je Vaga veoma vezana za svog partnera, emocije ne igraju presudnu ulogu u ovoj vezi. Više ste vođeni mentalnim aktivnostima i ako su Vaša interesovanja slična, veoma lako se vežete za svog partnera uživajući u zajedničkim trenucima koje provodite radeći zajedno. Zabava, druženje, izlasci, umetničke manifestacije, filmovi sve su to interesovanja u kojima ćete zajedno veoma uživati.  Ako se nađete u istom poslovnom poduhvata Vaša saradnja može biti veoma kvalitetna. Ipak potrebno je da jedno od Vas preuzme inicijativu posebno kada je potrebno doneti neke odluke. Lako sklapate prijateljstva ali i poslovna partnerstva što će imati veoma značajan uticaj na Vaše poslovne aktivnosti. Sa druge strane Vage su sklone da ponekad budu lenje i da se previše prepuštaju uživanju. Ako Vas takva potreba obuzme u istom trenutku teško da će od Vašeg posla na kraju biti nešto. Ipak, kada radite, radite sa puno optimizma i entuzijazma.

Savet za Vas je veoma jednostavan. Naučite da brže donosite odluke i nemojte uvek težiti savršenstvu jer ono jednostavno ne postoji. Prihvatite Vašeg partnera takvog kakav je i ne pokušavajte da ga menjate. Ko će biti dominantniji i ko će lakše donositi odluke odrediće Vaš podznak kao i ostali elementi Vašeg ličnog ili uporednog horoskopa. Venera vlada Vašim znakom što znači da veoma umete da uživate u ljubavi ali i u životu generalno. Nemojte preterivati u tome, jer Vaš spoj zapravo predstavlja podsticaj za uživanje.

Seksualno život je veoma kvalitetan. Prosto znate kako da uživate u njemu i kako da na najbolji i najkvalitetniji način zadovoljite svog partnera. Romantične večere, kvalitetno piće, ukusna hrana, lepa muzika sve će to obeležiti Vašu ljubavnu vezi i biti začinjeno kvalitetnim intimnim trenucima. Ovo može biti jedna veoma kvalitetna i uspešna ljubavna veza jer se Vi prosto prepuštate jednom drugom, vremenom postajete jedno i u svakom trenutku znate šta Vaš partner misli, želi i oseća. Vage su po prirodi lepe i Vaša zajednička pojava u javnosti mnoge će da ostavi bez daha. Kompatibilnost je veoma izražena, oboje ste pošteni i verni i zbog toga Vam ne preostaje ništa drugo već da uživate u svakom trenutku koji provodite sa Vašim partnerom.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vaga sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže