• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Vaga i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Vaga Strelac.

Proverite kako se slazu Vaga i Strelac. Uporedni horoskop Vaga Strelac. Ljubavni horoskop Vaga Strelac.

Vaga
Vaga
Strelac
Strelac

Avanturistički duh obeležiće ovu ljubavnu vezi. Vaš optimizam i šarm učiniće da veoma lako i brzo pronađete zajednički jezik i razumevanje. I Strelac i Vaga teže ka slobodi, javnom životu i veoma su otvoreni i iskreni. Zdrava komunikacija uvek će Vam pomoći da brzo pronađete rešenje za bilo koji problem sa kojim se zajedno budete suočili. Oboje težite ka intelektualnom usavršavanju i jedno drugom ste na tom putu veliki podsticaj i podrška. Strelac je promenljiv znak i mnogo lakše se prilagođava novonastalim promenama i situacijama dok to Vagi malo teže ide. Strelac će mnogo pomoći Vagi kada bude trebalo doneti neku odluku i prihvatiti promene. Iskrenost i poštenje karakteriše ovu kombinaciju iako je Strelac donekle sklon avanturama. Dok veza dobro funkcioniše, dok Vaga posvećuje dovoljno pažnje svom partneru nema opasnosti od neverstva ili prevare. Ipak, kada dođe do značajnijih problema u Strelcu se budi avanturistički duh i može posegnuti za novom ljubavnom avanturom dok je Vagi ipak potrebno mnogo više vremena kako bi se odlučila za takav korak. Vaga je generalno emotivnija od Strelca, a Strelac često izgovara reči bez da o njima najpre razmisli i Vaga ponekad može biti povređena. Strelac će naknadno morati da objašnjava da zapravo nije mislio to što je rekao. U svakom slučaju nesporazumi i problemi u ovoj emotivnoj vezi su veoma retki. I kada se dogode oni se brzo rešavaju i zaboravljaju. Za oboje je od velike važnosti da imate dovoljno slobode u vezi. Strelac ume ponekad i da pretera u tome ali će Vaga svakako imati razumevanja. Emocije nisu te koje će obeležiti Vaš spoj. Ljubav gradite kroz visoke zajedničke ciljeve kojima oboje težite. Vaga je tu da plasira nove ideje a Strelac da ih svojim avanturističkim duhom ostvaruje. Kako bi Vaga u svemu ispratila svog partnera Strelca mora se naoružati sa dosta energije jer je Strelac ponekad prosto neuhvatljiv. Zajedničke poslovne poduhvate možete takođe obavljati sa dosta uspeha. Intelektualni potencijal koji oboje posedujete rezultiraće sjajnim idejama koje vrlo lako mogu da se sprovedu u nešto realno i opipljivo. Vaga mora naučiti Strelca da se malo više usredsredi na ono što radi i da njegove misli ne lete svugde okolo, dok će Vaga od Strelca naučiti da bude odlučnija i aktivnija. Za Strelca je i avantura odmor, dok Vaga ipak želi udobno da se smeti i tako napuni svoje baterije. Sve je u redu dok Vaga ne pretera u tome. U svakom slučaju, ovde imamo spoj dve energije koje lako mogu da se dopunjuju i uspešno funkcionišu kako na poslovnom tako i na emotivnom planu.

Savet za ovu kombinaciju jeste da neguju zdravu komunikaciju. Vaga ne sme previše lično da shvata sve što Strelac izgovori i mora znati da on zaista nema loše namere. Sa druge strane Strelac mora shvatiti da Vaga često ima potrebu da se odmori i da ipak nije obdarena sa količinom energije koju on poseduje. Jedno drugom ste velika podrška i podsticaj, pa iskoristite to.

Seksualno slaganje je takođe dobro. Avanturistički duh učiniće i Vaš seksualni život uzbudljivim. Ono što Strelac mora da nauči jeste da je Vagi za potpuno opuštanje potrebno i malo romantike i nežnih trenutaka a Vaga mora biti spremna da zadovolji sve seksualne fantazije jednog Strelca, koje nisu nimalo skromne. Kada je žena rođena u znaku Vage a muškarac u znaku Strelca iskrenost i predanost je naglašena. Žena Vaga će jasno pokazati svoja osećanja kao i seksualne potrebe što će prosto fascinirati njenog partnera Strelca. Sekularno slaganje može biti još bolje i kvalitetnije ako je on Vaga a ona Strelca ali su mogući manji problemi u ostalim sferama života. Žena Strelac mora da se pomiri sa činjenicom da ima dom i partnera o kome treba da brine.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vaga sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže