• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60 din 0.5 min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

 • NOVO! Srbija prepaid (MojBroj.rs) razgovor uzivo:

  062-440-626

  NOVO! NAJJEFTINIJE! cena samo 60 din po minutu uz prethodnu uplatu. Za detalje posetite sajt MojBroj.rs

Nudimo astro usluge putem telefona, SMS-a i pisanim putem

Astroloski centar nudi najkvalitetnije astro usluge

Astroloski centar je mesto gde mozete dobiti najkvalitetnije astro usluge od strane vrhunskih astrologa koji ce na vasa pitanja odgovoriti putem telefona, SMS-a ali i pisanim putem ukoliko se odlucite da porucite pisani horoskop putem nase astro prodavnice.

Vec duze od 10 godina, nas astro centar predstavlja prvi izbor za sve usluge astrologa hiljadam korisnika kako iz ex-yu zemalja tako i iz celog sveta. Okupili smo tim najboljih astrologa koji u svakom trenutku mogu dati odgovore na pitanja o zdravlju, poslu, ljubavi i svemu drugom sto vas zanima. Ukoliko vas zanimaju nase astroloske usluge izaberite nacin komunikacije sa astrolozima koji vam najvise odgovara i postavite pitanja nasim astrolozima vec danas.

Astroloski centar je servis gde rade najbolji numerolozi sa kojima mozete brzo i lako da obavite razgovor pozivom astro centra. Nasi numerolozi su ljudi sa iskustvom u tumacenju numerologije i mozete da budete sigurni da numerologiju tumace profesionalno i sa velikim znanjem, iskustvom ali i ljubavlju. Naravno, svaki nas savetnik u svoja numeroloska tumacenja unosi i licnu notu, koji cini da njegovo ili njeno tumacenje bude specificno i unikatno. Upravo taj licni pecat je ono sto ce vam pomoci da izaberete numerologa koji vam najvise odgovara.

Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete numerolosko tumacenje i odgovore na pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti numerologu mogu pokrivati pitanja iz najsirih zivotnih oblasti ukljucujuci ljubav, zdravlje, posao, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast zivota. Pozovite nas vec danas, jer mi smo tu za vas.

Numerologija
Astrologija
Astro Usluge