Astrologija - tumačenje i analiza

astrologija astroloski centar

Astrologija predstavlja najvaniju oblast interesovanja kako nasih astrologa, tako i svih korisnika naseg astroloskog centra. Najveci broj poziva tice se upravo astrologije, astroloskih aspekata, horoskopa, analiza i predikcija. Upravo je astrologija ono na cemu baziramo nas svakodnevni rad.

Astroloski centar vam omogucava da brzo i lako obavite razgovor sa vodecim astrolozima putem naseg asto centra. Svi nasi astrolozi su obuceni nosioci diploma iz astrologije i bez obzira na stepen edukacij i iskustvo, mozete da budete sigurni da astrologiju tumace profesionalno i sa velikim znanjem, iskustvom ali i ljubavlju. Naravno, astrologija je specificna i divna nauka bas zato sto ce svaki astrolog ponaosob dati svoj licni pecat analizi koju radi za vas i to je upravo ono sto ce vam pomoci da izaberete astrologa koji vam najvise odgovara. Bas kao sto se korisnici vežu za doktora, kod nas se korisnici nakon izvesnog vremena vezu za astrologa koji im najvise odgovara i postanu stalni korisnici njegovih ili njenih usluga.

Astrogija uživo telefonom - pozovite odmah:

Astrologija tumačenje putem SMS poruka:

Astrologija

Ako imate tu privilegiju i mogućnost da živite, iskoristite to na najbolji mogući način. Budite uvek srećni i uživajte u svakom trenutku svog postojanja. Sve što vam se dešava, dešava se iz nekog razloga... Da bi ste lakše shvatili upravo taj razlog, svrhu svog postojanja, razlog zbog kojeg i jesmo na ovom svetu, da bi ste pronašli svoj životni put, sreću, lakše prevazišli probleme, hajde da se posvetimo jednoj divnoj ezoterijskoj nauci koja se zove Astrologija.

Počeci Astrologije datiraju iz daleke prošlosti. Još u II veku p.n.e. Babilonci su posmatrali nebo i uočavali razne promene uz pomoć kojih su davali razna predviđanja. U to vreme, privilegiju da koriste znanja Astrologije, imali su isključivo vladari koji su imali svog sopstvenog Astrologa. Za sve uspehe ali i padove vladara, bili su zaslužni Astrolozi koji su često bili strogo kažnjavani pa i ubijani ako bi vladar doživeo neuspeh pa čak i onda kada nije u potpunosti sledio savete svog Astrologa. Razne civilizacije i kulture razvijale su svoj način tumačenja slike neba. Narodi koji su takođe dali veliki doprinos razvoju Astrologije su stari Kinezi, Indijci, Vavilonci, Egipćani, Grci i neka od njihovih saznanja u primeni su i danas. Kasnije dolazi do razvoja zapadne Astrologije koja je i dan danas jedna od najpopularnijih vidova Astrologije i najčešće korišćenih sistema predviđanja. Kroz vekove, Astrologija je imala periode uspona ali i padova, a neretko su tokom istorije Astrolozi bili proganjani pa čak i ubijani.

U današnje vreme Astrologija je veoma razvijena i njena primena je veoma široka. Najčešće se koristi Zapadna astrologija ali sve više Astrologa se oslanja i na Istočnu Astrologiju (Đotis) koja nije pretrpela promene kroz istoriju. Ona je ostala nepromenjena gotovo hiljadu godina. Kineska Astrologija je takođe veoma zanimljiva i one se danas često spominje i koristi.

Na cemu se zasniva Astrologija

Astrologija se zasniva na izradi horoskopa koji sačinjavaju zodijački znaci kojih ima 12, na položaju i aspektima planeta i svetla, gde imamo 8 planeta i dva svetla Sunce i Mesec, na astrološkim ili mundanim kućama kojih takođe ima 12 i koje opisuju razna područja našeg života, kao i ostalim nebeskim telima, arapskim tačkama, fiksnim zvezdama i tako dalje. Takođe, ascedent ili podznak je osnov sakog horoskopa.

Podela i mogucnosti Astrologije

Pored podele na Istočnu, Zapadnu, Kinesku i druge vrste Astrologije nastale pod određenim podnebljem postoje i određene grane Astrologije koje se uglavnom temelje na Zapadnoj Astrologiji i cija je primena danas veoma popularna. Astrologija predstavlja osnov za izradu raznih horoskopa u cilju pruzanja korisnih informacija i njihovu adekvatnu primenu u svakodnevnom zivotu. Najpopularnije grane Astrologije su sledece:

Natalna Astrologija (zivotni) horoskop

Natalni horoskop se izradjuje za svakog pojedinca posebno. Za izradu ovog horoskopa potrebni su podaci o datumu, vremenu i mestu rodjenja osobe. Kako bi izrada i tumacenje bilo verodostojno veoma su vazni tacni podaci o vremenu rodjenja. Zasto bas datum, vreme i mesto rodjenja? Svi smo rodjeni upravo u trenutku kada su planete na nebu postavljene u konstelaciji koja odgovara sudbini koju su planete i zvezde predvidele za nas u ovom zivotu. Zacece se desilo u tacno odredjenom trenutku, da bi isto tako doslo do rodjenja u tacno odredjenom trenutku i na odredjenom mestu. Onog trenutka kada smo se rodili, poprimili smo trenutnu energiju nebeskih tela koja ostaje u nasem genetskom zapisu i u nasoj podsvesti do kraja zivota. Vec u tom trenutku predodredjen je veliki deo nase sudbine. Zamrznuta slika neba u trenutku naseg rodjenja predstavlja nas Natalni ili zivotni horoskop.

Izradom Natalnog horoskopa mozemo uraditi dubinsku psihoanalizu osobe, odrediti njen karakter, potencijale, talente, nedostatke, koji su zdravstveni problemi mogući, cega treba da se cuvamo, odakle nam preti opasnost, nase poslovne i finansijske mogucnosti, nacin na koji ispoljavamo emocije, ljubavni zivot natusa, brak i opis bracnog partnera, porodica i deca, prijatelji i neprijatelji, nasledstva, sudski sporovi i jos mnogo znacajnih informacija koje mogu olaksati svakodnevni zivot. Niko ne treba da ima strah od izrade i tumacenja svog licnog horoskopa. Nijedan uceni Astrolog nece Vam saopstiti uznemirujuce informacije koje bi mogle negativno da uticu na dalji tok Vaseg zivota. Zadatak Astrologa jeste da Vam kaze istinu ali na nacin da Vas usmeri na pravi put kako bi moguce poteskoce izbegli ili ublazili i koliko god je moguce ziveli kvalitetno u skladu sa energijom koju ste od univerzuma poprimili prilikom rodjenja.

Primena Natalne astrologije je mnogo sira od same analize celokupnog zivota pojedica. Sta to moze biti sire od analize zivotnog horoskopa? Naime, analizirajuci Natalni horoskop u obzir mozemo uzeti i tranzite, trenutni polozaj planeta na nebu kao i njihovo kretanje u narednom periodu i pratiti njihov uticaj na planete u Vasem licnom horoskopu. Ova tehnika otvara mogucnost da predvidimo odredjena desavanja u zivotu pojedinca. Dakle, kada neka tranzitna planeta prelazi preko neke planete u Vasem horoskopu ona aktivira njenu energiju sto izaziva odredjeni dogadaj. Ulazak raznih planeta u odredjene zodijacke znakove, tranzitirajuci kroz kuce horoskopa, kao i medjusobni uticaj putem aspekata, sve to aktivira odredjene tacke u Vasem Natalnom horoskopu i ukazuje na moguce dogadjaje u buducnosti. Umetnost Astrologa je da sve te simbole i uticaje poveze u jednu celinu i da tacno tumacenje.

Pored tranzita postoje i druge tehnike prediktivnih horoskopa za koje kao osnova i dalje sluzi Natalni horoskop. Tako imamo Solarni ili godisnji horoskop koji daje predvidjanja za godinu dana racunajuci od rodjendana do rodjendana osobe kojoj se analizira horoskop. Svake godine na Vas rodjendan Sunce dolazi na tacan stepen i minut gde je bilo i prilikom Vaseg rodjenja i za taj trenutak se radi horoskop. Iz njega Astrolog cita tendencije za narednu godinu. Na taj nacin mozete saznati sta ce se od onoga sto nudi Vas Natalni horoskop aktivirati upravo u godini koja se analizira.

Dalje postoje tehnike koje se korite kako bi potvrdili neka predvidjanja koja su izvedena iz tranzitnih ili solarnih tumacenja. To su Primarne i Sekundarne direkcije. One cesto ukazuju na znacajne dogadaje u odredjenoj godini Vaseg zivota.

Sinastrija (uporedni horoskop)

Astrologija nam moze dati odgovor i na pitanje kako sa slazemo sa nekom osobom na ljubavnom ili poslovnom planu. Ova grana Astrologije naziva se Sinastrija. Za izradu i tumacenje ove vrste horoskopa potrebni su takodje tacni podaci o datumu, vremenu i mestu rodjenja za obe osobe. Na osnovu ovih podataka dobijamo dva graficka prikaza, dve Natalne karte, koje ucrtavamo jednu u drugu i gledamo uticaj planeta jedne osobe na planete druge osobe. Analizirajuci ljubavno slaganje mozemo dobiti korisne informacije kao sto su generalno slaganje, nacin medjusobne komunikacije, uticaj jedne osobe na drugu, zajednicke mogucnosti, kompatibilnost, emocije, mogucnost da veza opstane, koliko ovde ima ljubavi, dali ovo moze biti sudbinska veza, koji problemi su moguci, na sta obratiti paznju... Ako svemu ovome dodamo i uticaj tranzita (trenutni polozaj i uticaj planeta na nebu i njihovo dalje kretanje) dobijamo prognoze koje nam govore u kom smeru ce ici ova ljubavna veza, kada su moguci problemi, sta ocekivati... Po slicnom principu radi se uporedni horoskop za poslovnog partnera. Slaganje na poslovnom planu, mogucnost zajednickog uspeha ili neuspeha, komaptibilnost, interes jedne i interes druge osobe, sta ocekivati u buducnosti.

Uvek mozete pronaci generalno slaganje znakova, ali se nikada u potpunosti nemojte oslanjati na tu analizu. Izrada uporednog horoskopa dace Vam tacne, precizne i mnogo sire informacije.

Mundana Astrologija

Ova grana Astrologije bavi se izradom horoskopa za odredjene drzave, gradove, mase ljudi, politicare kao i prirodne nepogode vezane za jednu drzavu ili podrucje. Analizirajuci jednu drzavu dobijamo inforamcije o opstem stanju drzave, njenim finansijksim potencijalima, unutrasnjoj i spoljnoj politici, ekonomskom rastu ili padu. Ovaj horoskop izradjuje se na osnovu datuma i vremena proglasnje drzave, nezavisnosti, promena rezima ili statusa drzava. Zbog toga se desava da jedna drzava moze biti vise puta „rodjena“ pri cemu se menja i njen horoskop. Neki Astrolozi ipak uzimaju u obzir datum i vreme kada je drzava nastala i drze se samo tog datuma bez obzira na promene koje je drzava kroz istoriju pretrpela.

Horarna Astrologija

Horarna Astrologija predstavlja jednu od najmisticnij grana Astrologije. Uprkos tome, pokazala se kao veoma prakticna i tacna. Naime, ova grana astrologije odgovara na konkretna pitanja koja pojedinac postavlja Astrologu. Ono sto je specificno jeste da nisu potrebni nikakvi podaci o osobi koja postavlja pitanje. Potrebno je samo postaviti pitanje i Astrolog ce dati odgovor. Kako ovo funkcionise? Astrolog pravi horoskop za trenutak kada je pitanje postavljeno, tacnije za trenutak kada je cuo pitanje i na osnovu tog horoskopa daje odgovor pitacu. Planete se u svakom trenutku brinu za nas, pa ce se tako probrinuti i za to da postavite pitanje upravo u trenutku kada one imaju odgovor na njega. Veoma je vazno da postavite konkretno pitanje i horarani astrolog ce Vam dati konkretan odgovor. Pitanja koja mozete postaviti su razna i gotovo da mozete pitati bilo sta. Neka od najcesce postavljanih pitanja su sledeca: Da li me voli? Da li cemo i kada biti zajedno? Da li me vara? Kakav ce biti moj buduci partner? Gde cu ga upoznati? Kakva finansijska situacija me ocekuje? Gde se nalaze moja izgubljena dokumenta? Kada cu se preseliti? Hocu li otici u inostranstvo? Da li da promenim posao? Kada cu se zaposliti? Kako ce se zavrsiti sudski spor koji vodim? Ovo su samo neka od mnogih pitanja koja mozete postaviti horarnom astrologu.

Karmicka Astrologija

Karmicka Astrologija se bavi proucavanjem i tumacnjem nasih prethodnih zivota. Ona nam u velikoj meri moze pomoci da spoznamo svrhu naseg postojanja jer svi smo na ovom svetu iz nekog razloga. Ova grana Astrologije reci ce nam koja je nasa misija postojanja. Postoji dobra i losa karma u zavisnosti kako smo kreirali svoju buducnost ponasanjem i delima u prethodnom zivotu. Sve one sfere zivota u kojima nismo bili dobri, gde smo mozda naneli zlo drugima, svesno pravili greske i povredjivali druge odredjuje losu karmu. Sada je vreme da zbog toga trpimo posledice i otplatimo dug koji smo sami sebi napravili. Isto tako postoji i pozitivna karma, pa ce tako one oblasti zivota gde smo patili ili bili povredjeni i osteceni sada biti posebno naklonjene prema nama i tu mozemo ocekivati srecu. Sva dobra i plemenita dela koja smo ucinili za druge bice nam duplo vracena. Savrsensto je veoma tesko postici ali pravilan razvoj licnosti, pozitivne misli i dobrota uvek donose pozitivna desavanja i pozitivnu karmu. Karmicki horoskop opisace nam sta smo bili u predhodnom zivotu, cime smo se bavili, gde smo ziveli, gde smo gresili i kako na osnovu toga sada treba da se ponasamo. Koja je to sfera zivota u kojoj cemo morati uloziti vise napora i energije kako bi ostavrili zeljene rezultate, gde se krije tajna nase lose karme, gde je nasa pozitivna karma. Koje su to sklonosti koje moramo napustiti a na cemu moramo poraditi. Sta uraditi i kako se osloboditi jakog uticaja lose karme. Ovo su samo neka od pitanja na koja nam Karmicka astrologija daje odgovore.

Astrološki centar i naše astro usluge

Pozivanjem nasih brojeva za svega par minuta bicete u mogucnosti da dobijete astroloske odgovore na pitanja koja vas interesuju. Pitanja koja mozete postaviti astrologu mogu pokrivati zdravlje, posao, ljubav, sudbinske aspekte ili bilo koju drugu oblast zivota. Bilo da pitate za sebe, clana svoje porodice ili partnera, budite sigurni da ce astrologija i nasi astrolozi dati smernice i neretko jasnu sliku događaja koji su pred vama.

I još nešto za kraj. Pre pozivanja našeg call centra, pogledajte koji od naših savetnika praktikuje numerološka tumačenja obzirom da se radi o specifičnoj oblasti i obzirom da nisu svi savetnici stručni za numerološka tumačenja.

Pozovite nas vec danas, jer mi smo tu za vas.

Retrogradni Merkur
Astrologija
Numerologija
Astro usluge